Emma Plasschaert heeft vandaag voor de kust van het Japanse Sakaiminato opnieuw een goede zaak gedaan op het WK zeilen in de Laser Radial-klasse. In de eerste regatta van de dag werd ze 14e, waarna een tweede plaats volgde. Daarmee klom de uittredende wereldkampioene op naar de zevende stek. Plasschaert heeft 53 punten achter haar … nl.metrotime.be »

Deze week krijgen we te maken met uitzonderlijk heet weer: donderdag wordt het mogelijk zelfs 35 graden. In dit blog houden we je op de hoogte. Hoe... parool.nl »

De clipper Stad Amsterdam vaart over een jaar uit voor een wereldreis om aandacht te vragen voor de 17 ‘duurzame ontwikkelings­doelstellingen’. Maa... parool.nl »

Stephan Coenen is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren, en het leven in een mede-eigendom. Wat als de huurder van je woning komt te overlijden? … dezondag.be »

Wie het niet ziet zitten om zich op Tomorrowland  zelf te wagen aan een smokey eye of glitteraccenten, kan op Dreamville terecht bij de make-up art... hln.be »

Later dit jaar lanceert Pampers Lumi, een systeem dat het leven van ouders makkelijk maakt met slimme luiers en een verschillende sensoren. freshgadgets.nl »

Lotus wil met zijn nieuwe Evija supercar de harten van talloze racefans weer veroveren. techpulse.be »

Wordt Ursula von der Leyen de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie, of duurt de chaotische zoektocht naar de nieuwe leider voort? Dinsdagavo... parool.nl »

Zolang het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) geen finale uitspraak heeft gedaan, mag KV Mechelen gewoon deelnemen aan de groepsfase van de Europa League. Dat is wat de Europese voetbalbond UEFA, die dezelfde mening was toegedaan als Malinwa zelf, tussentijds besliste. “Zolang het BAS geen uitspraak heeft gedaan, zou een Europese uitsluiting door de … nl.metrotime.be »

Samsung lijkt de trend van Apple te volgen met steeds duurdere modellen smartphones. De Galaxy Note 10, die in augustus … emerce.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of