Het gerecht wil zeven ambtenaren voor de rechter slepen omdat ze betrokken zouden zijn bij een grootschalige fraude met Congolese adoptiekinderen. Dat meldt Het Nieuwsblad. knack.be »

Kawasaki geeft haar populaire Z900RS en Z900RS Café een optische update voor 2020. Voor de Z900RS betekent dit dat de... motoplus.nl »

Het is bruin en het zit in een boom in de tuin? Een merel? Of een mus? Uit onderzoek van de Universiteit Leiden blijkt dat veel Nederlandse scholieren deze vogels niet herkennen.... rtlnieuws.nl »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

Deze ken ik ook niet. Maar het is geen merel, mus of ekster...

2 dagen geleden

De ECB gaat vanaf november weer leningen opkopen om de economie van de eurozone aan te jagen en het inflatiepeil op te trekken. trouw.nl »

Disney+ is het antwoord van de entertainmentgigant op diensten als Netflix, waar tegen een klein maandbedrag een enorme berg aan video's... freshgadgets.nl »

Hongkong-activist Joshua Wong is zondag weer opgepakt. Dat zegt hij in een verklaring. Hij was net teruggekomen uit Taiwan toen hij op het vliegvel... parool.nl »

De kostprijs van een student die dit schooljaar op kot gaat, bedraagt gemiddeld 13.792 euro op jaarbasis. Dat bedrag omvat alle studiekosten en de leefkosten, zo berekende het... moneytalk.knack.be »

Philips-topman Frans van Houten vindt zijn beloning, die 68 keer zo hoog is als van de gemiddelde werknemer bij het Nederlandse zorgtechnologiebedrijf, «goed te verdedigen». Dat... zita.be »

Als je wasmachine of je radio het niet meer zo goed doet, koop je dan gelijk een nieuwe of laat je het repareren? Vandaag begint een SIRE-campagne om mensen aan te sporen vooral... rtlnieuws.nl »

Vorige week daagden er al vier nieuwe gezichten op in het corps van ‘De Buurtpolitie’, maar er is ook nog een vijfde op komst. Het gaat over de 26-... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of