Deze duikster had het voorrecht om er een stukje mee te zwemmen. In de oceaan leven talloze bijzondere zeedieren. En af en toe spotten duikers ook scientias.nl »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Zeker een grote kwal

1 uur geleden

Wie kan er beter de zomer inluiden dan stylecoach Patty Zomer (57)? Voor haar is een Amsterdamse zomer: mojito’s drinken, bootje varen en ruimte om... parool.nl »

Op vakantie naar Turkije zit er niet in voor SP-Kamerlid Sadet Karabulut. ‘Ze pakken nu buitenlanders op, dat riskeer ik niet.’ parool.nl »

Na zo'n negen maanden van non-stop geruchten over ruzies tussen de twee Britse royals hebben Kate en Meghan vanmiddag in Londen hun uiterste best g... hln.be »

Elke editie zetten we een lezer en zijn liefste zondagse kost in de kijker.  Omdat we op deze laatste dag van de week toch allemaal graag een beetje extra genieten. Deze week serveren Wesly Smeyers (30) en Lori Theys (31)  uit Retie wok met kip, lente-uitjes en geroosterde cashewnoten. “Snel klaar én lekker, zo kunnen … dezondag.be »

Monsterfiles in de tunnels hebben niet zozeer te maken met drukte, ongevallen of vallende brokstukken. Wel met autopech. Zo blijkt uit cijfers van Brussel Mobiliteit. vrtnws.be »

Sir Nigel Kim Darroch was in een onmogelijke positie terecht gekomen, nadat er mails van zijn hand in de pers verschenen over president Donald Trump. businessinsider.nl »

iewke34

iewke34 Level 9 zegt:

OCH KIJK DAT KONIJNTJE 🥰

3 dagen geleden

Vijf gewapende schepen van de Iraanse Revolutionaire Garde hebben woensdag zonder succes geprobeerd om beslag te leggen op een Britse olietanker in de Golf. Dat meldt CNN onder aanhaling van 'twee Amerikaanse functionarissen met directe kennis van het incident'. knack.be »

Dat actrices Bryce Dallas Howard (38) en Jessica Chastain (42) erg op elkaar lijken, valt niet te ontkennen. De gelijkenis is zo treffend, dat zelf... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of