Een 21-jarige vrouw uit West Palm Beach in de Amerikaanse staat Florida verdient jaarlijks gemiddeld 80.000 dollar (circa 72.000 euro) door alleen ... hln.be »

Bij een brand in het Nederlandse Strijbeek, net over de grens met België, zijn zaterdagnacht twee kinderen van amper 6 en 9 jaar oud om het leven gekomen. ... gva.be »

Stephan Coenen is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke... dezondag.be »

Het wordt een mooi weekend met zachte temperaturen en veel zon. Volgende week verwacht het KMI iets frisser weer, maar het blijft meestal droog. hln.be »

Voor Fukushima en voor Tsjernobyl was er Ozjorsk. Een vergeten kernramp, die Théâtre National-directeur Fabrice Murgia en acteur Josse De Pauw weer... demorgen.be »

Avatar van Kylescousin

Mus of merel?

3 dagen geleden in Nieuws Nederland

Het is bruin en het zit in een boom in de tuin? Een merel? Of een mus? Uit onderzoek van de Universiteit Leiden blijkt dat veel Nederlandse scholieren deze vogels niet herkennen.... rtlnieuws.nl »

Een schilderij van Daniel Buren is in het museum van het Centre Pompidou in Parijs met een cuttermes bewerkt. Het is zwaar beschadigd, zo maakte he... hln.be »

De Universiteit Twente staat niet meer in de top 200 van beste universiteiten ter wereld. Maandagavond is de nieuwe ranglijst gepresenteerd door het Britse wetenschappelijke... nu.nl »

Huurders komen in financiële problemen door hoge woonlasten. Ruim 800.000 gezinnen, een kwart van de huurders, houdt te weinig over voor abonnement... parool.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of