Vegan ontbijtje, net even anders? Maak deze ‘golden milk’ havermout met kurkuma en haverdrink. Zo begin jij je dag goed! Lekker met appel, rozijnen en pecann...

Een voortvluchtige Schotse crimineel wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op misdaadverslaggever en ex-crimineel Martin Kok. Mogelijk is d... parool.nl »

Het heeft al indrukwekkende projecten als de Grote Moskee Sheikh Zayed en pretpark Ferrari World in Abu Dhabi op zijn conto en werkte mee aan de Bu... hln.be »

Goed nieuws voor Ghibli-fans. De Japanse animatiestudio gaat voor het eerst al zijn films laten streamen. De 21 films in de catalogus van het Oscar... hln.be »

Belgen die risico lopen op armoede, ervaren meer sociale uitsluiting, eenzaamheid en negatieve gevoelens dan Belgen zonder financiële kopzorgen. Da... hln.be »

Opel is momenteel bezig met de ontwikkeling van de Corsa-e Rally die eind 2020 zijn competitiedebuut zal maken. knack.be »

Beiden leggen daarmee een dagvaarding van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden naast zich neer. businessinsider.nl »

maniphesto

maniphesto Level 11 Aspirant Zegt:

Ja, want waarom zou je ook gewoon meewerken met het justitie-apparaat waarvan je gezworen hebt het te beschermen.

6 dagen geleden

Khloé Kardashian koestert geen wrok meer tegenover haar ex Tristan Thompson. De realityster heeft de basketballer dan ook vergeven dat hij haar mee... hln.be »

Met de Yaris GR-Sport heeft Toyota een B-segmenter die twee kanten tegelijk op lijkt te willen: een erg sportief onderstel, maar een erg bescheiden aandrijfl...