Duizenden onderwijzers zijn zaterdag ondanks zware onweersbuien in Hongkong de straat op gegaan om te demonstreren tegen de regering.  parool.nl »

Ja, er waren ongetwijfeld bands die toonvaster waren dan Idles. Maar de Engelse punkband deed wel exact waarvoor ze gekomen waren: een echt feestje... hln.be »

Bayern München heeft vrijdag twee toptransfers gerealiseerd. Nadat de Beierse club eerder op de avond de uitleenbeurt van Philippe Coutinho (met aankoopoptie) kon bevestigen, werd... nl.metrotime.be »

Vorig jaar gebeurden aan werven langs onze wegen bijna 900 ongevallen, een stijging van bijna 20 procent in vergelijking met vijf jaar geleden. vrtnws.be »

Tegenstanders van de Brexit in het Britse Lagerhuis zijn verdeeld over de manier waarop ze willen voorkomen dat hun land op 31 oktober zonder deal uit de Europese Unie stapt. businessinsider.nl »

Het aantal patiënten met mazelen is in de eerste zeven maanden van dit jaar wereldwijd fors toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In... knack.be »

Gwyneth Paltrow (46) en Brad Falchuk (48), gaan in september samenwonen. Dat meldt televisieproducent Falchuk in een interview met WSJ Magazine. Ze... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of