Op de Argentijnse oostkust zijn maandag zeven orka’s aangespoeld. Hulpverleners slaagden erin om zes van de zwaardwalvissen op tijd weer in het water te kr... gva.be »

Na de drone-aanval op het hart van de Saoedische olieproductie, waardoor het land zijn output in één klap moest halveren, heeft de Amerikaanse president Donald Trump gedreigd... knack.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Ja, nogal doorzichtig

23 uur geleden

Hamza bin Laden geldt als de opvolger van zijn vader aan het hoofd van terreurorganisatie al-Qaida. knack.be »

Zo'n heerlijk geurende chocoladecake, wie kan daar nu aan weerstaan? Met dit eenvoudige receptje maak je 'm gewoon lekker zelf! libelle.be »

Het zou zomaar kunnen dat de basketballers van Miami Heat binnenkort hun thuiswedstrijden spelen in een stadion dat de naam draagt van een producen... hln.be »

Nog nooit eerder woonden er zoveel Nederlanders in Antwerpen. Weggejaagd door torenhoge vastgoedprijzen en de immense druk op de woningmarkt, zeide... hln.be »

Er is een dode gevallen bij een uitslaande brand in een flat in Haarlem. De hpverleners dachten in eerste instantie dat alle bewoners waren geëvacueerd, maar dit was jammer genoeg... nieuwson.nl »

Guy Gypens, voormalig artistiek leider van het Kaaitheater, gaat aan de slag bij het Brusselse museum Kanal-Centre Pompidou, naast de deur van zijn... demorgen.be »

Deze week ging Hilde voor het eerst met Anke mee naar de IFA. Dat was een hele belevenis, dus heeft ze haar coolste en bizarste ervaringen opgeschreven. techgirl.nl »

Vanavond stelde Apple zijn nieuwe iPhone 11 voor op het podium. Een krachtpatser met een redelijke prijs. techpulse.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of