Naarmate het weer grilliger werd kregen de stenen werktuigen van onze voorouders nieuwe vormen. Tijdens het Mesolithicum (een periode ongeveer 11.000 tot scientias.nl »

Zes maanden na zijn lancering doorbreekt de nieuwe Citroën C5 Aircross reeds de psychologische barrière van 50.000 verkochte exemplaren. knack.be »

In "Huizenruil" van Rebecca Fleet besluit een koppel aan hun relatie te werken. Daarvoor ruilen ze van huis met een onbekende. Is dit boek de moeite waard? lekkerlezen.net »

We kijken met een veel te nostalgische blik naar de landing van de Apollo 11-astronauten op de maan vijftig jaar geleden. Een meerderheid van de Amerikanen vond net dat de maanlandingen te veel kostte en te weinig opbracht. Ook president John Kennedy werd pas een voorstander van het Apollo-programma uit angst voor massale ontslagen in de luchtvaartindustrie, zegt Trends-redacteur Stijn Fockedey. trends.knack.be »

Sinds 1 juli moeten de 24 miljoen inwoners van Sjanghai hun afval apart wegbrengen. Dat is even wennen. parool.nl »

De politie heeft dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht verouderingsbeelden getoond van Ridouan Taghi en Saïd Razzouki, de meest... parool.nl »

Beide constructeurs investeren ruim 7 miljoen dollar in Argo AI, een bedrijf dat een platform voor zelfrijdende auto's ontwikkelt. Weldra zullen ze deze technologie in hun eigen gamma van elektrische auto's integreren en tegelijkertijd genieten van belangrijke schaalvoordelen in de productie. knack.be »

De vete tussen de broers Liam en Noel Gallagher blijft duren. Nadat Noel zijn broer omschreef als “een man met een vork in een wereld vol soep”, de... hln.be »

De twee Zwitsers die opgepakt werden op verdenking van het verkrachten van een 22-jarige Belgische toeriste op een strand in Barcelona, zijn vrijge... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of