KiaraK

  KiaraK Level 9 Aspirant Zegt:

  Hele mooie uitzichten daar! Ik was daar midden augustus. Dit was zeker een van de highlights op de Great Ocean Road. Het lijkt alsof er iets heel groots tegen de rotswanden heeft geschuurd waardoor er zulke kliffen zijn ontstaan. Echt fantastisch om te zien. Zeker de zonsondergang was fenomenaal! Mijn gids vertelde ook dat het er nooit 12 zijn geweest, maar dat dat misschien nog zou kunnen komen over zoveel jaar door stukken die van de grote kliffen afsplitsen.

  4 dagen geleden

  240 km Lang adembenemend uitzicht via " de Twaalf apostelen" route in Australië


  KiaraK

  KiaraK Level 9 Aspirant Zegt:

  Coool! Doet me denken aan het bouwen van een kasteel toen we klein waren met lakens, maar dan met zeep. Speciaal haha, ziet er heel leuk uit eigenlijk!

  1 week geleden

  Vader stond in voor de bubbels


  KiaraK

  KiaraK Level 9 Aspirant Zegt:

  Stel dat je een toetsenbord hebt met allemaal zo'n grote knoppen.. Haha, dat zou nog een zicht zijn. Wel handig voor mensen die minder goed zien!

  1 week geleden

  Gigantische draadloze Power ON knop


  KiaraK

  KiaraK Level 9 Aspirant Zegt:

  CRISPR-CAS is echt een hele goede ontdekking en zorgt voor vooruitgang in de genetica. Maar inderdaad, het zomaar knippen in genen in de hoop om defecten eruit te halen is toch nog gevaarlijk bij de mens. Elk gen heeft meerdere functies, hierdoor weet je nooit zeker welke functies je allemaal beïnvloedt door dat ene gen uit te schakelen. Same story met die baby's van de Chinese wetenschapper een tijdje geleden.

  2 weken geleden

  Eerste genetisch gemanipuleerde albinohagedissen geboren


  KiaraK

  KiaraK Level 9 Aspirant Zegt:

  Klopt, er wordt zowaar een etiket op het kind geplakt en dat is dan de oorzaak van alle mogelijke problemen. Dit is een excuus, maar zeker geen oplossing. Hoe dan ook gaat dit kind ooit ook volwassen worden en moeten functioneren zoals iedereen. Soms moet hier toch iets meer hulp voorzien worden, zowel voor de ouders, het kind als andere mensen rondom hem/haar.

  2 weken geleden

  Boomschors innemen tegen Adhd? Universiteit Antwerpen gaat nieuwe behandeling onderzoeken


Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of