8 31
De Must-Play spellen van November 2018

We zitten vlak voor het begin van de feestdagen, maar voor ons kan het feest al beginnen. Want eind oktober tot begin december is een adventkalender vol met geweldige gamereleases. Wil jij nu ook de beste blockbusters van het jaar spelen, of ben je op zoek naar een goed cadeau voor een ander? Wij hebben een lijst opgesteld met de Must Play spellen van November.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2. Foto: IDGB

Dit spel is uitgekomen op 26 Oktober, maar deze rekenen we alsnog onder de Must Play spellen van November, zo goed is het. Het is een open-world Western spel waar je in de huid kruipt van Arthur, een outlaw.

Het spel is ontzettend groot en er is een groot oog voor detail. Van het paardrijden door de uitgestrekte natuur tot de vuurgevechten, dit is zonder twijfel een kansmaker voor de Game Of The Year awards.

Dit is beschikbaar op de PS4 en Xbox One.

Fallout 76

Fallout 76. Foto: IDGB

Fallout heeft door de jaren heen een grote fanbase opgebouwd, maar er was één ding wat tot nu toe nog niet goed mogelijk was: een volwaardig Fallout spel multiplayer spelen. Na het overdonderende succes van Fallout 4 is Bethesda hard bezig gegaan om dit een realiteit te maken.

Nu, 3 jaar later is het eindelijk zover, want je kan vanaf 14 november officieel samen met je vrienden (of gewoon online) de wastelands ontdekken.

Het spel komt uit op PC, PS4 en Xbox One.

Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee

Pokémon Let's Go Eevee. Foto: IDGB

Pokémon is één van die spellenreeksen bijna iedereen wel eens heeft gespeeld. Waar je dat vroeger op de Gameboy color of Nintendo DS deed, heeft het een ware hype gezien met de komst van Pokémon Go. een uit de hand gelopen 1 april-grap dat het meest succesvolle mobiele spel ooit is geworden.

Om juist deze nieuwe lichting naar de mainline Pokémon spellen te krijgen is Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee gemaakt, een spel voor de Nintendo Switch dat elementen van zowel Pokémon Go als de klassieke spellen combineert. Het speelt zich af in Kanto, en is een moderne interpretatie van de Red/Blue en voor Yellow spellen.

De spellen en de speciale Nintendo Switch Bundel zullen op 16 november in de schappen liggen.

Battlefield V

Battlefied V. Foto: IDGB

Wie de afgelopen maanden een nieuwssite heeft gelezen zal het niet ontgaan zijn: Battlefield V komt uit. Dit schietspel speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog op verschillende iconische momenten. Zo is Rotterdam ook terug te vinden in het spel.

Deze editie van het spel zal nog meer gericht zijn op de realisme, in hoeverre dat gaat in een schietspel. Dit betekend meer focus op teamplay, en meer diepgang in character customisation. Dit gaat zowel op het gebied van uitrusting, als de cosmetische accessoires en kleding.

Het spel komt op 20 November uit op PC, PS4 en Xbox One.

Artifact

Artifact. Foto: IDGB

Qua digitale kaartspellen zou je verwachten dat de markt nu wel vol is, maar het lijkt er juist op de dit genre booming is. Naast Hearthstone, Yu-Gi-Oh, Pokémon TCG en sinds kort Magic Arena, komt er aan het eind van deze maand een nieuwe contender bij: Artifact.

Dit spel wordt ontwikkeld door Valve (bekend van het Steam platform en een plethora aan bekende spellen) en is gebasseerd op de bekende MOBA “DOTA”. Het speelt in zekere zin gelijkend aan de rest, maar heeft één grote twist: er zijn 3 speelvelden waar tussen wordt afgewisseld. Net zoals je verschillende lanes hebt met MOBA spellen.

De release zal op 28 november plaatsvinden op Mac, Linux, SteamOS en PC. Op 31 december zal het ook beschikbaar zijn op Android en iOS.


— 1 week geleden
Ik kan niet wachten op Artifact. Mijn Hearthstone dust is op en ik kan niet meer mee in de huidige meta zonder te betalen of 100en uren te investeren! — 1 week geleden
u/Raketman
    Kattekop22
    Kattekop22
    Hmm ik ben nog wel een beetje skeptisch over de nieuwe Pokemon? Pokemon Go heb ik in ieder geval nooit echt interessant gevonden, dus ik vraag me af of deze spellen dan wel leuk gaan zijn voor die mensen die dat niet spelen. Maar ik laat me verassen, bij Nintendo weet je het nooit
    1 week geleden

Kattekop22 avatar 1 week geleden lid geworden

Activiteit

Verhaal score: 0
Reactie score: 2