De lijst met regisseurs die kritiek hebben op de superheldenfilms van Marvel wordt steeds langer. Sinds maandagavond staat ook de naam van de Brits... hln.be »

De Britse premier Boris Johnson houdt vast aan de huidige brexitdeadline van 31 oktober. Lees alles over de brexit in het Brexitblog. parool.nl »

De Nederlander Martin Garrix maakt het officiële lied voor de wedstrijden van Euro 2020. De dj maakte het nieuws gisterenavond bekend na afloop van... hln.be »

Dit jaar is hard op weg om een van de warmste jaren uit de meetgeschiedenis te worden.  parool.nl »

François Yserentant, voorzitter van de Franstalige socialistische partij PS in de Luikse gemeente Olne, is gisterenavond in Luik naar eigen zeggen ... hln.be »

Doet de naam Bjarne Devolder (24) een belletje rinkelen? Nu hij in de nieuwe Vlaamse psychologische thriller ‘Bastaard’ zijn debuut maakt, wordt hi... hln.be »

Jeffrey Hoogland (26) heeft de Europese titel veroverd op de EK baanwielrennen in Apeldoorn op het onderdeel sprint. In de finale klopte hij landgenoot Har... limburger.nl »

Er zijn naaktfoto’s van de Amerikaanse zangeres Demi Lovato (27) gelekt. Dat melden verschillende buitenlandse media. De beelden zouden openbaar ge... hln.be »