Julia99
  Julia99
  Dit ziet er geweldig leuk uit als je hier fit genoeg voor bent haha
  5 dagen geleden
  2 5
Valve brengt mogelijk binnenkort zijn eigen VR-bril uit.
Er zijn gelekte foto's opgedoken die de oude vermoedens dat Valve zou werken aan een VR-bril nieuw leven in blazen. Het zou gaan om een 135graden beeld dat groter is dan dat van de huidige HTC Vive. Deze Valve bril zal worden verkocht met bijbehorende handcontrollers die om de hand heen lopen, zoals de Oculus Rift heeft. Het is nog niet bekend wanneer de VR bril van Valve uit zal komen.
— 1 week geleden
Ik ben benieuwd of de markt hier echt naar is. Tot nu toe is VR alleen voor mensen met hele goede computers... — 1 week geleden
u/Julia99
  Julia99
  Julia99
  Ik ben benieuwd of de markt hier echt naar is. Tot nu toe is VR alleen voor mensen met hele goede computers...
  1 week geleden
  Julia99
  Julia99
  RDR2 heeft echt de grappigste momenten xD
  1 week geleden
  8 31
De Must-Play spellen van November 2018

We zitten vlak voor het begin van de feestdagen, maar voor ons kan het feest al beginnen. Want eind oktober tot begin december is een adventkalender vol met geweldige gamereleases. Wil jij nu ook de beste blockbusters van het jaar spelen, of ben je op zoek naar een goed cadeau voor een ander? Wij hebben een lijst opgesteld met de Must Play spellen van November.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2. Foto: IDGB

Dit spel is uitgekomen op 26 Oktober, maar deze rekenen we alsnog onder de Must Play spellen van November, zo goed is het. Het is een open-world Western spel waar je in de huid kruipt van Arthur, een outlaw.

Het spel is ontzettend groot en er is een groot oog voor detail. Van het paardrijden door de uitgestrekte natuur tot de vuurgevechten, dit is zonder twijfel een kansmaker voor de Game Of The Year awards.

Dit is beschikbaar op de PS4 en Xbox One.

Fallout 76

Fallout 76. Foto: IDGB

Fallout heeft door de jaren heen een grote fanbase opgebouwd, maar er was één ding wat tot nu toe nog niet goed mogelijk was: een volwaardig Fallout spel multiplayer spelen. Na het overdonderende succes van Fallout 4 is Bethesda hard bezig gegaan om dit een realiteit te maken.

Nu, 3 jaar later is het eindelijk zover, want je kan vanaf 14 november officieel samen met je vrienden (of gewoon online) de wastelands ontdekken.

Het spel komt uit op PC, PS4 en Xbox One.

Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee

Pokémon Let's Go Eevee. Foto: IDGB

Pokémon is één van die spellenreeksen bijna iedereen wel eens heeft gespeeld. Waar je dat vroeger op de Gameboy color of Nintendo DS deed, heeft het een ware hype gezien met de komst van Pokémon Go. een uit de hand gelopen 1 april-grap dat het meest succesvolle mobiele spel ooit is geworden.

Om juist deze nieuwe lichting naar de mainline Pokémon spellen te krijgen is Pokémon Let's Go Pikachu/Eevee gemaakt, een spel voor de Nintendo Switch dat elementen van zowel Pokémon Go als de klassieke spellen combineert. Het speelt zich af in Kanto, en is een moderne interpretatie van de Red/Blue en voor Yellow spellen.

De spellen en de speciale Nintendo Switch Bundel zullen op 16 november in de schappen liggen.

Battlefield V

Battlefied V. Foto: IDGB

Wie de afgelopen maanden een nieuwssite heeft gelezen zal het niet ontgaan zijn: Battlefield V komt uit. Dit schietspel speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog op verschillende iconische momenten. Zo is Rotterdam ook terug te vinden in het spel.

Deze editie van het spel zal nog meer gericht zijn op de realisme, in hoeverre dat gaat in een schietspel. Dit betekend meer focus op teamplay, en meer diepgang in character customisation. Dit gaat zowel op het gebied van uitrusting, als de cosmetische accessoires en kleding.

Het spel komt op 20 November uit op PC, PS4 en Xbox One.

Artifact

Artifact. Foto: IDGB

Qua digitale kaartspellen zou je verwachten dat de markt nu wel vol is, maar het lijkt er juist op de dit genre booming is. Naast Hearthstone, Yu-Gi-Oh, Pokémon TCG en sinds kort Magic Arena, komt er aan het eind van deze maand een nieuwe contender bij: Artifact.

Dit spel wordt ontwikkeld door Valve (bekend van het Steam platform en een plethora aan bekende spellen) en is gebasseerd op de bekende MOBA “DOTA”. Het speelt in zekere zin gelijkend aan de rest, maar heeft één grote twist: er zijn 3 speelvelden waar tussen wordt afgewisseld. Net zoals je verschillende lanes hebt met MOBA spellen.

De release zal op 28 november plaatsvinden op Mac, Linux, SteamOS en PC. Op 31 december zal het ook beschikbaar zijn op Android en iOS.


— 1 week geleden
Ik kan niet wachten op Artifact. Mijn Hearthstone dust is op en ik kan niet meer mee in de huidige meta zonder te betalen of 100en uren te investeren! — 1 week geleden
u/Raketman
  Julia99
  Julia99
  Battlefield V ziet er qua graphics echt geweldig uit hoor!!
  1 week geleden
  Julia99
  Julia99
  Wanneer op de grootste iPad gamen niet groot genoeg meer is xD
  2 weken geleden
  Julia99
  Julia99
  is dat een computer monitor die hij mee heeft genomen in de trein??
  2 weken geleden
  Julia99
  Julia99
  Geen grote verrassing, Fallout 76 is waarschijnlijk gewoon te zwaar om goed te kunnen spelen op de switch.
  2 weken geleden
  Julia99
  Julia99
  Dit wordt weer een top spel voor de switch hoor. Heb er zin in
  2 weken geleden
  5 35
Nieuwe features Pokémon Let’s Go onthuld gamersnet.nl
Over iets meer dan twee weken verschijnt Pokémon Let's Go, maar toch wist Nintendo nog wat nieuwe features van de game te onthullen. — 2 weken geleden
Lees verder op gamersnet.nl »
Nieuwe features Pokémon Let’s Go onthuld
Ik heb echt heel veel zin in dit spel. Toen Pokemon Go net uitkwam heb ik het vet veel gespeeld, dus ik ben erg benieuwd hoe Let's Go gaat zijn. — 2 weken geleden
u/Starshine
  Julia99
  Julia99
  Is het eigenlijk al bekend of Mew ook in dit spel te vangen is?
  2 weken geleden

Julia99 avatar 2 weken geleden lid geworden

Activiteit

Verhaal score: 0
Reactie score: 49