Tienduizenden demonstranten zijn zondag samengekomen in het Victoria Park in Hongkong.  parool.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Indrukwekkend! Groot gelijk dat ze betogen en blijven betogen. Kijken hoeveel invloed ze kunnen uitoefenen.

10 uur geleden

Afgezien van de kust en de provincie West-Vlaanderen waarschuwt het KMI voor veel neerslag zaterdagnacht en zondagochtend. Zondag tussen 02.00 tot ... demorgen.be »

Hoe bewijs je als grootste bedrijf ter wereld dat je je werknemers echt wel goed behandelt en niet uitbuit, ondanks alle wilde verhalen die de rond... hln.be »

'Het was een hele uitdaging, maar ik heb geen spijt van de manier waarop we het hebben aangepakt. We hebben de zaken tot op de bodem uitgezocht.' Zo blijkt Jacques Langlois... knack.be »

In 2019 heeft de federale overheid nog altijd geen middelen en procedures om grote vastgoedprojecten, die oplopen van 50 miljoen euro tot honderden miljoen euro's, op een... knack.be »

Vreedzame marsen noch harde acties hebben de demonstranten in Hongkong gebracht wat ze willen bereiken. Het is de vraag hoe de protesten nu verder ... trouw.nl »

KiaraK

KiaraK Level 8 zegt:

Nooit van gehoord? Was een studentenprotest in Peking, eind vorige eeuw. Doordat dit maar bleef duren (maanden), is het leger tussen gekomen en zijn hier duizenden mensen gestorven.

1 uur geleden

De Belgische autotoeleveranciers hebben hun omzet tijdens de eerste helft van dit jaar met 15 procent zien teruglopen. Dat meldt technologiefederat... demorgen.be »

De leider van de Britse oppositiepartij Labour, Jeremy Corbyn, wil een harde brexit vermijden door de regering van Boris Johnson te laten vallen. Zo wil hij nieuwe verkiezingen... nl.metrotime.be »

Lijkt je keukenmes té snel bot of heb je de indruk dat je pannen er gauw de brui aan geven? Misschien ligt het wel aan de manier waarop je je keukenspullen opbergt!  Heel veel... libelle.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of