Zin om eens iets nieuws uit te proberen? Heb je wel creatieve vingers, maar mag het ook eens een andere uitdaging zijn? Dan raden we je aan om zeker eens een DIY-pakket uit te testen. Goed voor urenlang creatief plezier mét fijn eindresultaat! Op zoek naar een fijn DIY-pakket? Deze 8 aanraders zijn het uittesten […] Het bericht Koop eens een DIY-pakket: 8x creatief aan de slag verscheen eerst op Libelle.

libelle.be
0
12 Punten

De aardgasfactuur van de Belgische huishoudens is vorig jaar gemiddeld met 258 euro of 18 procent gedaald in vergelijking met een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de federale energieregulator Creg. De gemiddelde stroomfactuur lag 16 euro of 1,7 procent hoger.

standaard.be
0
10 Punten

Van Bouba weten we al dat het leven geen ponykamp is en Bart voegt er nog een dimensie aan toe. De Mol is géén ‘Vlaanderen Vakantieland’! Bart’s extravagante bod op de eerste vrijstelling (10.200 euro) was al een beetje in de vergetelheid geraakt, maar de advocaat vond zijn tijd gekomen om nog eens op de […] Het bericht Mollenvanger Marc Denys: “Griekenland vakantieland, maar niet voor de Mol (en Laure)” verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
0
13 Punten
E-mail badge Premium badge Beta badge

JanD

Veteran rank badge  Veteran
Lvl 22
2 jaar
EXPERIENCE
294
33.870
AWARDS
Bronze award 0
Silver award 0
Gold award 0
Platinum award 0
Diamond award 0