Met auteurs Griet Op De Beeck of Lise Spit, Yves Petry of Toni Coopers naar de Boekenbeurs? Het kan. Met de trein dan nog wel, zodat u niet op het wegverkeer moet letten, maar er... knack.be »

Twee beste vrienden, twee enthousiaste koks. Elk op zijn manier. Ornelis en van Damme, samen in de keuken. Topchef Roger tovert de lievelingsgerechten van Sv...

De Versys 1000, 1000SE, 650 en 650SE van Kawasaki zullen voor 2020 in een aantal nieuwe decors beschikbaar zijn. Voor... motoplus.nl »

Zonder elektromotoren redt de auto-industrie het niet om aan de toekomstige, strengere CO2-uitstootnormen te voldoen. Zelfs grote limousines blijven niet gev...

Andy Murray (ATP 243) heeft zich donderdag in de Antwerpse Lotto Arena geplaatst voor de kwartfinales van de European Open (hard/635.750 euro). Eerder werd... hbvl.be »

De Oppo Reno2 en Reno2 Z zijn officieel onthuld. De cameragenieke telefoons zijn een lust voor het oog. techpulse.be »

Nathalie Meskens maakte eerder deze week bekend dat ze haar eerste kindje verwacht. In ‘Beste Kijkers’ wordt ze verrast met een overvloed aan geluk... hln.be »

Oostende heeft dinsdag zijn eerste wedstrijd in de Champions League met 77-64 verloren bij het Franse Straatsburg. Belgian Lion, Quentin Serron (ex-Oostende), was goed voor 6... nl.metrotime.be »

Geen verjaring meer voor seksueel misbruik bij minderjarigen. In de commissie Justitie keurt een meerderheid een wetsvoorstel daarover vandaag goed... demorgen.be »

Jerry

Jerry Level 13 Veteran Zegt:

Dat lijkt me een goede zaak. Die kinderen zijn immers ook voor het leven getekend!

6 dagen geleden

Kippen hebben een voorkeur voor hetzelfde schoonheidsideaal als mensen, blijkt uit een Zweeds onderzoek. De vogels zijn meer aangetrokken tot symmetrische gezichten en dat is ook... zita.be »