De ontmoeting tussen Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en de Britse premier Boris Johnson heeft maandagmiddag maar weinig opgeleverd. Johnso... gva.be »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

Het wordt nu een beetje gebracht alsof dat slecht nieuws is. Maar dit is niet nieuw. En zeker ook niet slecht. De Britten zouden er goed aan doen om hun situatie iets realistischer te bekijken...

19 uur geleden

Vier mensen zijn gewond geraakt bij een incident in Leende waarbij een 21-jarige man, tijdens een cross inreed op het publiek. De reden voor deze incident was een ruzie om het... nieuwson.nl »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

OK, dus je hebt ruzie met Piet over een paar euro en gaat daarom Marieke, Mark en Mohammed aanrijden? Logisch...

19 uur geleden

Goed nieuws voor de fans van Zornik. Koen Buyse bevestigt in een interview met TV Limburg dat de groep in 2020 terugkeert. Niet toevallig, want de ... hln.be »

Tijdens een liefdadigheidsevenement waar Rod Stewart (74) afgelopen weekend aanwezig was, deed de zanger een opvallende onthulling. Hij vertelde he... hln.be »

Felicity Huffman (56) werd afgelopen vrijdag veroordeeld tot twee weken cel vanwege haar bijdrage in het omstreden studiefraudeschandaal in Amerika... hln.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Ja en er dan een film over maken en miljoenen verdienen aan haar misstap, geen slecht plan. Hoewel ik het niet zo enorm luxe vind, als ik de foto's zie

1 dag geleden

De Wadden dreigen onbereikbaar te raken per boot, doordat de Waddenzee dicht slibt. Vooral tussen het vasteland en Ameland moet constant gebaggerd worden, anders kan de veerboot er... rtlnieuws.nl »

Sinds de lancering op 1 april is de gratis app eerste hulp van Rode Kruis-Vlaanderen al bijna 80.000 keer gedownload. Dat aantal downloads was in totaal al goed voor meer dan 2,5... datanews.knack.be »

Om de activiteiten van het nieuwe seizoen op te starten, verzorgt Landweert Leeft op zondag 22 september de familiebrunch voor alle wijkbewoners met famili... limburger.nl »

De subjectieve armoede in Vlaanderen is in 2018 gedaald naar 11,2 procent. Dat komt overeen met ongeveer 740.000 personen. Het gaat om inwoners die zelf aangeven dat ze moeilijk of... moneytalk.knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of