De waarde van de bitcoin is vanochtend gezakt tot ongeveer 10.000 dollar. Een directe oorzaak aanwijzen voor koerswijzigingen van cryptomunten is d... hln.be »

Door een technisch mankement kon de Indiase maanlander op het laatste moment toch niet afgeschoten worden. De lancering van de Indiase maanmissie scientias.nl »

Op street art-jacht gaan is een van mijn favoriete activiteiten, op reis, maar ook gewoon in Nederland. Het heeft iets spannends: je weet vaak niet precies wat je gaat vinden en waar. Als je vooraf onderzoek hebt gedaan is het ook vaak nog een verrassing of het er überhaupt nog wel is en vaak zit het ook nog hoger of lager dan je denkt, of is het zo klein dat je er zomaar voorbijloopt. Het Maleisische eiland Penang is echt een street art-walhalla en je kunt je wel voorstellen hoe enthousiast ik over het hele eiland ging: op ontdekkingstocht. metronieuws.nl »

De duivel dwaalt rond in de Colombiaanse stad Buenaventura. Althans de figuurlijke variant, zo beweert bisschop Ruben Dario Jaramillo Montoya. Hij meent de torenhoge criminaliteit met heilige middelen aan te kunnen pakken. nl.metrotime.be »

Daryl Impey heeft de negende rit in de Tour gewonnen. De Zuid-Afrikaanse kampioen was op Quatorze Juillet medevluchter Tiesj Benoot te snel af. Oli... hln.be »

De Samsung Galaxy Note 10+ wordt officieel pas volgende maand onthuld door Samsung, maar er zijn nu al beelden van de smartphone gelekt. techpulse.be »

Op Brussels Airport in Zaventem zijn zaterdag tienduizend bagagestukken achtergebleven. Het zal nog enkele dagen duren alvorens die op hun bestemming aanko... hbvl.be »

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom tippen 30 bevoorrechte waarnemers 3 boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Noël Slangen, politiek commentator en columnist. knack.be »

Ondanks het wat tegenvallende voorjaar zijn er in de eerste zes maanden van 2019 in Nederland 8.954 nieuwe motoren op... motoplus.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of