In diverse plaatsen in Duitsland zijn zaterdag duizenden mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen extreemrechts. In Kassel telde de polit... parool.nl »

De Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft op Cape Canaveral de Orion-ruimtecapsule onthuld waarmee een nieuwe maanmissie zal worden uitgevoerd.... hln.be »

James Bond zegt in de komende film zijn iconische nummer 007 vaarwel. Volgens The Daily Mail draagt de Britse spion in de voorlopig titelloze film ... demorgen.be »

Bij door moessonregens veroorzaakte overstromingen zijn in het noorden en oosten van India minstens 35 mensen omgekomen. Minstens 1,5 miljoen mensen werden onderworpen aan het natuurgeweld, melden verschillende media. knack.be »

Er kunnen in België bepaalde bevoegdheden worden gesplitst, maar de sociale zekerheid niet. 'Jamais', zegt de Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) in een interview met De Tijd. knack.be »

Varen is leuk! En het wordt extra leuk met deze gadgets. Ken jij deze nieuwste gadgets voor op boten al? Lees hier meer over de laatste trends. techbird.nl »

Als je je afvraagt wat hier gaande is en wat deze lintworm spuwt, hier is de uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=MmGz8gotCPs [Engels]

FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 15 zegt:

Als ik wist dat dit in mijn maag rondkroop, sneed ik mezelf eigenhandig open om hem eruit te halen om hem vervolgens met een gasbrander naar de hel te sturen!

1 week geleden

Café Roosenburgh op begraafplaats De Nieuwe Ooster in de Watergraafsmeer blijft voorlopig open tot begin oktober. Het café zou vanaf maandag al dic... parool.nl »

De brief waarmee wijlen Tupac Shakur in 1995 zijn toenmalige vriendin Madonna dumpte, wordt dan toch geveild. Madonna stapte naar de rechter om de ... demorgen.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of