HelenaKuristina

  HelenaKuristina Level 8 zegt:

  Oja zoals ik wilde zeggen voordat ik ineens op een ander account zat, Mattie zit tegenover me en ik ben er vrij zeker van dat we niet in België zitten. Wel typisch trouwens, hij wilde mijn comment niet versturen dus ik refreshte, en toen zat ik ineens op een ander account. Hoef je niet eens voor te refreshen kennelijk.

  6 maanden geleden

  Winnaar van de Nintendo Switch Giveaway!

  HelenaKuristina

  HelenaKuristina Level 8 zegt:

  Hey, bedankt voor je reactie. Grappig dat je dit reageert, want dit brengt hetzelfde lekkere beveiligingslek naar boven dat ik in mijn comment probeerde duidelijk te maken. Ik heb maar 1 account, maar heb rond oud en nieuw wel met 8 vrienden in een huisje gezeten, op hetzelfde IP, die ook allemaal meegedaan hebben. Jammer dat ik gediskwalificeerd ben omdat de beveiliging van de website niet deugt.

  6 maanden geleden

  Winnaar van de Nintendo Switch Giveaway!

  HelenaKuristina

  HelenaKuristina Level 8 zegt:

  Dit roept een heleboel vragen op. Wanneer is de manier waarop deze prijsvraag werkt ineens veranderd? Toen Raketman het overgenomen heeft van Usagi? Waarom is er geen bericht van geweest dat de trekking veranderd is, zodat iedereen z'n best kan doen leuk en grappig uit de hoek te komen in plaats van oprechte antwoorden te geven? Hoe en door wie is bepaald wat 'kwiek, creatief en verrassend' is? De reacties met de meeste stemmen? Dat zal het niet zijn want de reacties van de winnaar zijn allemaal pas twee of drie dagen geleden geplaatst en hebben dus een stuk minder stemmen dan de antwoorden die eerder gegeven zijn. Een onpartijdige jury? De namen van de commenters waar ik af en toe hardop om heb moeten lachen, zoals ZweefSteef of Movic, staan in ieder geval niet in de top 10. Ik vind het een beetje raar dat deze straightforward loterij, waardoor ik iedere dag graag naar Leesmee kwam, ineens zo'n mysterieuze wending krijgt. Dit, in combinatie met het feit dat andere mensen regelmatig ineens ingelogd zijn op mijn account en ik wel eens ingelogd ben op het account van iemand anders, met alle privacykwesties die daarbij komen kijken, betekent in ieder geval dat mijn activiteit op deze website ook weer snel voorbij is. Jammer, ik had gehoopt dat dit een soort Nederlandse versie van Reddit had kunnen worden.

  6 maanden geleden

  Winnaar van de Nintendo Switch Giveaway!

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of