Toch niet Roger Federer. Novak Djokovic heeft op imposante wijze zijn titel op Wimbledon geprolongeerd in een bloedspannende vijfsetter. businessinsider.nl »

Als het van CD&V-kopstuk Pieter De Crem afhangt, stapt CD&V niet in een federale regering zonder N-VA. “Het is voor ons onhoudbaar, niet werkbaar e... hln.be »

Egypte heeft de knikpiramide van farao Snofroe opengesteld voor het publiek. De 101-meter hoge piramide staat even ten zuiden van de hoofdstad Caïr... hln.be »

De Metropolitan Police in Londen is een onderzoek gestart naar het lek van diplomatieke memo's dat geleid heeft tot het ontslag van de Britse ambassadeur in de Verenigde Staten. Kim Darroch was woensdag opgestapt. Volgens hem was het 'onmogelijk' om nog aan zijn verplichtingen te voldoen. knack.be »

Een Belgische jongen van 12 jaar is om het leven gekomen nadat een van zijn beste vrienden hem had geraakt met een schot uit een luchtbuks. De tiener werd direct overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij donderdag overleed aan een longperforatie. nieuwson.nl »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Wat een tragisch ongeval, vreselijk

4 dagen geleden

Wetenschappers van de Technische Universiteit Munchen (TUM) hebben een vliegtuig voor het eerst autonoom laten landen. In een persbericht maakte ze de eerste succesvolle landing met hun systeem bekend. nu.nl »

Na een aanrijding hoor je het Europese aanrijdingsformulier in te vullen, al is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Crashstickers brengt rust in die stressvolle situatie. autogids.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/ZAUDjcKhq-8

5 dagen geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of