Shell was de grootste stijger in de AEX met een winst van 2,5 procent, maar ook oliedienstverleners Fugro en SBM Offshore zagen de koersen omhoog gaan. businessinsider.nl »

Jitske Van de Veire (26), de dochter van Peter Van de Veire, weekt de tongen los met een reeks foto’s op Instagram. Jitske geniet momenteel van een... hln.be »

Op haar achttiende kreeg radiopresentatrice Karolien Debecker (40) botkanker, later in haar leven herviel ze nog drie keer. De ziekte heeft een imp... hln.be »

Afgelopen week herdachten we de gebeurtenissen op 11 september, achttien jaar geleden. Amerika is veranderd na deze terroristische aanval. Socioloo... trouw.nl »

Johannes Genard (31), zanger van de rockgroep School Is Cool, is papa geworden. Hij kondigde het nieuws aan op Facebook. Moeder en kind stellen het... hln.be »

Apple wil met Apple TV+ streamingdienst Netflix naar de kroon steken. De prijs van Apple's streamingdienst is lager, maar het aanbod ook. businessinsider.nl »

Ook het kabinet verwacht dat de economie redelijk blijft groeien in 2020, al wordt het wel iets minder dan de afgelopen jaren. businessinsider.nl »

Dankzij een tax shelter blijft de filmsector sterk in België. Er worden heel wat films gedraaid, en daar moeten vaak auto’s voor worden gevonden. En dat zou weleens de jouwe... autogids.be »

Drinkwaterbedrijven rond de Maas zeggen dat de rivier langzaam maar zeker, onzeker wordt als bron voor drinkwater. Door droogte daalt de hoeveelheid water in de Maas.... nieuwson.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of