metronieuws.nl

Een opvallende huiswerkvraag heeft kwaad bloed gezet bij de ouders van enkele leerlingen van een Amerikaanse middelbare school. De leerlingen moesten namelijk uitzoeken wie een vrouw verkracht had.

businessinsider.nl

Nadat Google de banden met het Chinese techbedrijf verbrak, ziet de appstore van Huawei er vooralsnog karig uit.

Natuurlijk gooi je met een Xantia V6 in liefhebberskringen de hoogste ogen. Maar wie er een beetje over nadenkt, komt tot de conclusie dat de viercilinder tu...

libelle.be

Niets zo leuk als een uitstap met je vriendinnen of collega's. Maar waar kun je heen met een grote(re) groep? Wij selecteerden de leukste groepsuitstappen!

hln.be

Nu prins Harry (35) steeds meer afstand neemt van zijn familie (ook letterlijk), blijven er bitter weinig mensen over om op terug te vallen. Zijn v...

rtlnieuws.nl

Een grote ontdekking doen tijdens je stage. Dat is voor veel stagiairs een droom. Het overkwam de 17-jarige Amerikaan Wolf Cukier. Hij ontdekte op de derde dag van zijn stage bij NASA een nieuwe planeet. Ook in Nederland hebben we superstagiairs. Mei Nelissen is er eentje.

1limburg.nl

Lees hier meer...

vrtnws.be

In Zaventem is een plofkraak gepleegd op een kantoor van B-Post.

hln.be

Martin Elferink, de man van André van Duin, is maandag overleden. De 55-jarige echtgenoot van Van Duin leed aan botkanker.

Avatar Frank

Eten of niet eten?

Schattig 5 dagen geleden
E-mail badge Premium badge Beta badge

Frank

Explorer rank badge Explorer
Level 21
2 jaar
SCORE
1.075
29.683
AWARDS
Platinum award 0
Diamond award 0
Gold award 0
Silver award 0
Bronze award 0