Het aantal huurhuizen in bezit van de grootste particuliere eigenaren is in tien jaar tijd met 22,3 procent gestegen. businessinsider.nl »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Ja als je elke keer van de huur inkomsten een nieuw huisje koopt gaat het hard.

9 uur geleden

Drie jonge gasten hebben vrijdag een fiets gejat van een 7-jarig jongetje nabij het Weigeliapark in Zoetermeer. nieuwson.nl »

Op kinderen lieten de avonturen van de astronauten op de maan een diepe indruk na. vrtnws.be »

Het was deze namiddag op verschillende plaatsen in Europa al druk op de wegen en ook het komende weekend belooft druk te worden. Dat zegt mobilitei... hln.be »

De langverwachte slimme rolgordijnen van Ikea zijn vanaf eind augustus te koop, voor prijzen tussen de 100 en 159 euro. rtlnieuws.nl »

Dorna heeft samen met KTM een nieuwe race-cup in het leven geroepen die een brug moet slaan tussen nationale kampionschappen... motoplus.nl »

Ter gelegenheid van zijn 100e verjaardag onthulde Bentley de Exp 100 GT concept car, een 'Grand Touring' met een elektrische aandrijving en artificiële intelligentie aan boord. knack.be »

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, waar de Democraten de meerderheid hebben, heeft dinsdag een motie goedgekeurd waarmee het de 'racistische uitspraken' van Donald Trump veroordeelt. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of