Bedrijven, zelfstandigen en gezinnen die moeten bijbetalen voor hun belastingafrekening van 2019, krijgen twee maanden uitstel. Minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) heeft daarvoor opdracht gegeven aan de FOD Financiën.

standaard.be
0
8 Punten

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) maakt zich sterk dat niemand bij de aankoop van een nieuwe woning tussen de twee systemen zal invallen. Hij bevestigt daarmee in De Zevende Dag (één) wat bevoegde minister Mathias Diependaele zaterdag al zei, nadat heel wat ophef was ontstaan over de plannen van de nieuwe Vlaamse regering om de […] Het bericht Jambon verzekert dat niemand tussen twee systemen woonfiscaliteit zal vallen verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
0
14 Punten
Avatar Flipp0

IMG 1171

Gifs 3 dagen geleden
0
13 Punten

Op 5 april 1945 wordt een groep van 300 Franse vrouwen vrijgelaten uit het beruchte concentratiekamp van Ravensbrück, tot hun eigen verrassing zijn het Canadese krijgsgevangenen die hen naar de vrijheid, zijnde naar Zwitserland, brengen. De vrouwen zijn vrijgekomen dankzij bemiddeling van het Internationale Rode Kruis. En de krijgsgevangenen werken voor datzelfde Rode Kruis als chauffeurs.

vrtnws.be
0
20 Punten
E-mail badge Premium badge Beta badge

Flipp0

Veteran rank badge  Veteran
Lvl 22
2 jaar
EXPERIENCE
559
32.360
AWARDS
Bronze award 0
Silver award 0
Gold award 0
Platinum award 0
Diamond award 0