Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit ons land, een gegeven dat ook duidelijk uit de verkoopcijfers blijkt. Afgelopen jaar was maar liefst... freshgadgets.nl »

De krapte op arbeidsmarkt is historisch groot. Wie jobzekerheid wil, kijkt momenteel best uit naar een knelpuntberoep in de techniek, ICT of zorg. hln.be »

Al minstens tien Nederlanders zijn deze zomer op vakantie omgekomen. Afgelopen week nog werd het lichaam van een 14-jarige Nederlandse jongen gevonden in een Spaans ravijn. Volgens... rtlnieuws.nl »

Vind je een hond, kat of konijn te saai? Dan staan er genoeg dieren op de huisdierenlijst van de Rijksoverheid die je gewoon mag adopteren. quest.nl »

Van de Apis dorsata bij uit Azië

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Fantastisch! Mooi mysterieus plaatje, zo'n bijenkorf

2 dagen geleden

Gebruikt u nog ergens Flash? Is het nog ergens nodig in uw browser? Waarschijnlijk niet en daarom is flashondersteuning vanaf Chrome 76 standaard uitgeschakeld. Is ... computable.nl »

(Van: /u/3slyfox op Reddit)

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

Hartverwarmend

4 dagen geleden

Vlaamse ouders zijn bezorgd. Nu hun kinderen vaak filmpjes van Peppa Pig, Dora of Paw Patrol in het Nederlands (en dus niet in het Vlaams) kijken, horen zij hun kinderen steeds... rtlnieuws.nl »

Wie nog durft te zitten op de beroemde Spaanse Trappen in Rome, riskeert een boete. Sinds gisteren is dat immers verboden. Toeristen die het toch d... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of