Om de Japanse duizendknoop uit te roeien gaat de gemeente de plant een elektrische lading van binnenuit geven. De exoot zorgt voor grote problemen ... parool.nl »

Jumpingamazone Sarra Van Avermaet is gisteren overleden nadat ze zaterdag een trap van een jong paard in het gezicht kreeg. De jonge vrouw nam toen... hln.be »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Heel triest. Maar paarden blijven gevaarlijk beesten vaak moeten ze verplicht van alles doen en ja dan worden ze soms boos. Laat ze lekker in de wei staat en stop met voor de lol op een paard zitten en die beesten het grootste gedeelte in een hokje te zetten van 10 m2. Koeien in de stal kunnen nog meer bewegen.

2 dagen geleden

Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn. Met "het Kleine Grote Frustratie Boek" maakt Guusje Slagter dit op een hele speelse manier nogmaals duidelijk. lekkerlezen.net »

Uitzonderlijk hoge temperaturen en droogte lijken van het Arctisch gebied steeds vaker een regio van ijs én vuur te maken. Satellietbeelden onthullen dat scientias.nl »

Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool. beta.parool.nl »

Mensen in de WW krijgen minder snel een uitkering tot hun pensioen wanneer ze arbeidsongeschikt raken. Behalve de WW’er heeft namelijk niemand daar... trouw.nl »

Schiphol gaat haar drukste zomer aller tijden tegemoet. Achter de schermen werken duizenden mensen om ieders vakantie toch op tijd te laten beginne... parool.nl »

Een Europese Vega raket is er op woensdag 10 juli 2019 niet in geslaagd om een Arabische aardobservatiesatelliet in een baan om de Aarde te brengen. De kleine Vega raket vertrok om 03u53 Belgische tijd vanop de Europese lanceerbasis in Frans-Guyana met in zijn vrachtruim de Falcon Eye 1 aardobservat... spacepage.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/JRdV5arYGhw?rel=0&fs=1&wmode=transparent

6 dagen geleden
Avatar van Elon

Is ie waterpas?

1 week geleden in Gifs

Jerry

Jerry Level 13 zegt:

Ik denk het wel.

1 week geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of