Jemenitische Houthi-rebellen hebben twee belangrijke Saudische olie-installaties aangevallen met drones. vrtnws.be »

‘Nooit nog een diesel’, zeiden we tegen elkaar toen we de straat nog niet uit waren. Tesla maakt zich met zijn Model 3 klaar voor de toekomst. Maar hoe ‘af’ is deze wagen... techpulse.be »

Vervelende ratten die zich verstoppen in donkere kelders of plots voor je voeten wegschieten, bedoelen het misschien goed. Volgens een Duits onderz... hln.be »

‘Vier sterren, of pakt vierenhalf, hoeveel kost dat?’, vroeg Brihang aan De Morgen. Hij kreeg een antwoord van het redactiesecretariaat, en dat is ... demorgen.be »

Sterrenkundigen hebben opnieuw een insluiper ontdekt in ons zonnestelsel: gb00234 is een hemellichaam dat hier niet thuishoort. Twee jaar geleden w... volkskrant.nl »

Ouders die hun kind niet naar de tandarts sturen, moeten te horen krijgen dat de tandarts voor kinderen gratis is. Minister Bruno Bruins (Medische Zorg) moet zorgverzekeraars... metronieuws.nl »

Sinds de verplaatsing van de snorfiets naar de rijbaan is het aantal ernstige ongevallen met snorfietsers rigoureus gedaald. Ook onder fietsers wor... parool.nl »

marleen

marleen Level 13 Veteraan Zegt:

Voor de fietsers een hele opluchting.

3 dagen geleden

De grootste vrachtwagenfabrikant ter wereld gaat in de Amerikaanse staat Virginia zelfrijdende trucks de weg op sturen. Er gaan nog wel twee medewerkers per truck mee. rtlnieuws.nl »

Rapper Boef (26) is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin, de Nederlandse vlogster Selma Omari. De 26-jarige rapper, die eigenlijk Sofiane Bouss... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of