De Zweedse autofabrikant Volvo haalt over de hele wereld ruim 500.000 auto's terug naar de garage. Een kunststof motoronderdeel kan smelten, wat in... hln.be »

Ga je op vakantie in Zuid-Europa? Bereid je dan voor op bosbranden. Die komen daar namelijk steeds vaker voor. Dan moet je wel weten wat je moet doen om daar zo snel mogelijk weg te komen. rtlnieuws.nl »

‘Deze dappere mannen weten dat er geen hoop is om ze terug te halen', had president Nixon gezegd. quest.nl »

Jasper Philipsen gaat morgen in Toulouse niet meer van start. Hij houdt in samenspraak met de staf van UAE Emirates zijn eerste Ronde van Frankrijk... hln.be »

In 2018 gaf 8,5 procent van de internetgebruikers van 12 jaar of ouder aan in de afgelopen twaalf maanden slachtoffer te zijn geweest van digitale criminaliteit. Dat komt neer op ruim 1,2 miljoen mensen. Vooral jongeren waren slachtoffer. Vermogensdelicten kwamen het vaakst voor, zo meldt het CBS op basis van het vandaag verschenen onderzoek Digitale Veiligheid en Criminaliteit. emerce.nl »

Het stripparcours van de stad Brussel krijgt in de komende twee jaar een uitbreiding van acht nieuwe fresco's in deelgemeente Haren. Voor het eerst breidt de striproute uit tot buiten het centrum van de stad. weekend.knack.be »

De tv-reeks van ‘Game of Thrones' is ondertussen afgelopen, maar echte fans kunnen nog uitkijken naar de twee laatste boeken uit ‘A Song of Ice and... hln.be »

Op een strand in het zuiden van Italië is een opvallende vondst gedaan: een boodschap in een fles, geschreven door de moeder van een slachtoffer van de bom... hbvl.be »

Het kabinet-Rutte III is nog nooit zo populair geweest als nu. Door de recent bereikte akkoorden over pensioen en klimaat stijgt de tevredenheid ov... parool.nl »

In films, boeken en andere fictie kan men al decennia tijdreizen: terug naar het verleden of juist ver in de toekomst. Kunnen wij ons in de echte wereld ook vast gaan verheugen op een tripje naar ridders, de Romein of het jaar 2100? Deze week duikt Hens diep in de wereld van tijdreizen." height="1" width="1" alt=""> feedproxy.google.com »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of