Grondpersoneel van KLM legt komende woensdagmiddag voor de derde keer in twee weken het werk neer vanwege vastgelopen cao-onderhandelingen. Bij de twee vorige acties van vakbond... metronieuws.nl »

De Amerikaanse Patti Baumgartner wou de auto's die veel te snel door haar straat reden, weleens een lesje leren. Gewapend met een haardroger zit ze nu al een kleine maand aan de... nl.metrotime.be »

Tivoli.tv is een kersverse speler in het dichtbevolkte landschap van tv-productiehuizen. Concrete plannen zijn er nog niet, zegt medeoprichter Kris... demorgen.be »

De Verenigde Staten is Suriname te hulp geschoten om de problemen vanwege het grote tekort aan dollarbiljetten in het land te verhelpen. De Federal... parool.nl »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Amerikanen doen blijkbaar waar ze zin in hebben

23 uur geleden

Een machine om baby’s te verschonen is een van de onorthodoxe ideeën die dit jaar een IGNobelprijs kregen. volkskrant.nl »

Topmodel Gigi Hadid (24) is aangeklaagd door een fotograaf omdat ze een foto van zijn hand online had gezet. De foto van Zayn Malik (26) is inmidde... hln.be »

 Als ‘geheugenprofessor’ brengt Douwe Draaisma fascinerende vraagstukken onder de aandacht van een breed publiek. Deze week neemt hij afscheid, maa... volkskrant.nl »

Wil jij -in stijl- Sydney vanaf het water bekijken? Boek dan een luxe cruise op een 52-voet lang motorjacht. Luxe lunch en onbeperkte drank zijn inbegrepen. backpackeninaustralie.nl »

ICT-bedrijf Telindus bestaat volgend jaar 35 jaar en ondergaat ondertussen een flinke transformatie. Director sales en marketing Bas ter Heurne vertelt hoe het ICT-bedrijf zich... emerce.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of