Israël gaat vandaag voor de tweede keer dit jaar naar de stembus, maar volgens peilingen is de kans groot dat de politieke impasse in het land voor... hln.be »

In de derde aflevering van ‘Durf te vragen’ duikt Siska Schoeters (37) in de wereld van BDSM, een seksuele beleving waarbij het geven en ontvangen ... hln.be »

Ook in 2100 hebben wij mensen nog een dak boven ons hoofd nodig. Maar dat ziet er wel heel anders uit dan nu. In de afgelopen duizenden jaren is het dak scientias.nl »

De 37-jarige Marcel Stegers uit Melick, die ondanks een complexe vorm van autisme het boek ‘Miquel, een juweel van licht’ schreef over kinderen die het in ... limburger.nl »

CasusEen 74-jarige vrouw werd op verzoek van de hoofd-halschirurg op de polikliniek van het huid- en melanomencentrum gezien vanwege jeukende huiduitslag op het coeur. De... ntvg.nl »

Twee helikopters van de Koninklijke Luchtmacht hebben zaterdag op het eiland Abaco in de Bahama's geholpen met het bezorgen van noodgoederen. metronieuws.nl »

Dat comedian Jens Dendoncker (29) epilepsie heeft, weten ondertussen de meeste mensen. Een keer om de twee à drie weken krijgt hij een aanval, maar... hln.be »

Goedhart Motoren organiseert op zaterdag 28 en zondag 29 september de MEGA Motormarkt – het jaarlijks terugkerende en niet te... motoplus.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of