Softwareplatform Jexia uit Apeldoorn heeft bij private investeerders 4 miljoen euro opgehaald. Het Jexia Platform draait, schaalt en onderhoudt componenten … emerce.nl »

Zowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en v... hln.be »

In nieuwe gelekte e-mails van Kim Darroch die in handen zijn van de Britse krant Mail on Sunday, schrijft de ondertussen opgestapte ambassadeur dat... parool.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Het moet niet simpel zijn om voor die man te werken. Het zijn waarschijnlijk allemaal ja-knikkers voor het geld als ze goedkeuren om uit dit akkoord te stappen.

1 dag geleden

Komende dinsdag is in Nederland een gedeeltelijke maansverduistering te zien. De maan ziet er dan uit alsof iemand er een flinke hap uit heeft geno... parool.nl »

Donald Trump laat de omstreden vraag rond staatsburgerschap vallen bij de komende volkstelling in 2020. Dat heeft de Amerikaanse president donderdag zelf bekendgemaakt in een toespraak in de rozentuin van het Witte Huis. knack.be »

De echtgenote van Kris Van Dijck heeft het voornemen aangekondigd om P-Magazine aan te klagen. Dat zei ze donderdagavond bij VTM Nieuws. Het blad publiceer... hbvl.be »

Tsjernobyl, de plaats waar 30 jaar geleden een van de ergste nucleaire rampen uit de geschiedenis gebeurde en duizenden doden vielen, wordt binnenk... demorgen.be »

Het comfort van een straatlaars met de looks van een echte offroadlaars, zo omschrijft Forma haar Adventure. De leren laars,... motoplus.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of