Schrijfster Marente de Moor opent op zondag 29 september het nieuwe seizoen van Literair Café Venray. limburger.nl »

Naast de versies op benzine, diesel en elektriciteit verschijnt nu ook een nieuwe hybridevariant van de Hyundai Kona, die kan uitpakken met een heel redelijk verbruik. autogids.be »

Een interessante film maken over de financiële sector: makkelijk is het niet. The Hummingbird Project heeft met The Social Network-ster Jesse Eisen... demorgen.be »

In de whitepaper vind je een selectie van de beste artikelen van Business Insider Nederland over verduurzaming. Daarmee kun je flink besparen. businessinsider.nl »

Het gerechtshof Den Haag geeft het oordeel over mogelijke politieke beïnvloeding van de strafzaak tegen PVV-leider Geert Wilders uiterlijk bij de e... parool.nl »

Ashleigh Barty is als eerste speelster zeker van een plaats op de WTA Finals, het officieuze WK met de top acht van het seizoen. Het toernooi op hardcourt ... hbvl.be »

De Indiase maanmissie Chandrayaan-2 is vrijdag hoogstwaarschijnlijk mislukt. India wilde een lander laten neerkomen op het zuidelijke deel van de maan, wat nog niet eerder door een... nu.nl »

rankrijk heeft in Parijs zijn EK-kwalificatiewedstrijd tegen Albanië gewonnen met 4-1. Dankzij doelpunten van Kingsley Coman, Olivier Giroud en deb... hln.be »

De Spanjaard Rafael Nadal (ATP 2) heeft zich vrijdag geplaatst voor de finale op de US Open.De 33-jarige Spanjaard klopte in de halve finales op het New Yo... hbvl.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of