Boris Johnson wordt de nieuwe Britse premier. Hij heeft de strijd om het leiderschap van de Conservatieven gewonnen van Jeremy Hunt en is daardoor vanaf morgen de nieuwe premier van 66 miljoen Britten. nieuwson.nl »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

https://leesmee.com/storage/images/comments/originals/comments_5d375931de559.jpg

9 uur geleden

Google heeft meerdere spionage-apps uit de Playstore verwijderd. Wie kwade bedoelingen heeft kan zo'n app op jouw telefoon installeren en de hele dag meegluren met wat jij aan het doen bent. Toch zijn er nog genoeg van dat soort apps te vinden en die kunnen het leven van hun slachtoffers flink verzieken. rtlnieuws.nl »

Noorwegen wilt de routes tussen het zuiden van het land en Trondheim te versnellen. Er is een 27 km lange onderwatertunnel in aanbouw om de veerboten op de E39 te vervangen. En er zijn nog anderen gepland. autogids.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/4vp19pRTJ9s

2 dagen geleden

De Yellow Tigers stomen zich momenteel klaar voor twee belangrijke toernooien later deze zomer. Het olympisch kwalificatietoernooi (2-4 augustus) e... hln.be »

Hij ligt nu nog in zijn bed, maar vanaf morgen zit de 18-jarige Joey Schadenberg twee dagen lang non-stop in achtbaan de Condor in pretpark Walibi. In totaal gaat hij 400 ritjes maken in de achtbaan, voor het goede doel. "Ik ga ongetwijfeld last krijgen van mijn rug en mijn hoofd, maar ik denk niet dat ik blijvende schade ga oplopen." rtlnieuws.nl »

Remote desktop protocol (rdp) blijft een nachtmerrie voor systeemadministrators en it-managers. Bij de grootste ransomware-aanvallen in het afgelopen jaar - Matrix en SamSam – werd ... computable.nl »

Zondag deelt Jupiler naar aanleiding van International Ice Cream Day de hele namiddag gratis ijsjes uit op het terras van café La Madeleine, in de ... hln.be »

In deze rubriek schrijven lezers een brief aan iemand die een belangrijke rol in hun leven heeft gespeeld, positief of negatief. Dit keer James* (29). Hij schrijft een brief aan de man die hem manipuleerde via Facebook en hem misbruikte. rtlnieuws.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of