Woningeigenaren kunnen straks vanaf de bank een makelaar kiezen voor de verkoop van een woning, zonder dat alle makelaars eerst thuis over de vloer hoeven te komen. Vanaf 1 augustus 2019 wordt Mijn verkoopmakelaar van Ron Kesting, Michel Bardelmeijer, Antoine Steenkamer en de Rotterdamse ondernemer Stefan Lazarov officieel in Rotterdam uitgerold. emerce.nl »

Inwoners van een aantal dorpen aan de Maas in Noord-Limburg liggen, kunnen in de toekomst natte voeten verwachten. Bij extreem hoog water wordt dit gebied onder water gezet om wateroverlast in steden in Noord-Brabant en Zuid-Holland te voorkomen. Hoe vinden de dorpsbewoners het dat hun huizen worden opgeofferd om de rest van het land tegen het water te beschermen? rtlnieuws.nl »

De Britse budgetluchtvaartmaatschappij Jet2 eist ongeveer 95.000 euro schadevergoeding van een passagier die het wel heel bont heeft gemaakt aan boord van ... hbvl.be »

De nieuwe chouchou van het Vlaamse wielrennen Wout Van Aert is te gast in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’ van Eric Goens. Dat vertelde de tv-make... hln.be »

De agent die een zwarte man in een nekklem nam en op de grond drukte, wordt niet aangeklaagd door het gerecht. vrtnws.be »

Volkswagen heeft zijn onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Silicon Valley omgedoopt. Het ERL wordt het IECC. Voor die gelegenheid presenteert het centrum een nieuw concept met futuristische oplossingen: de Type 20. autogids.be »

Victor van Doorn (31) van ‘mystery experience studio’ Sherlocked is een paar dagen voordat zijn derde escapegame wordt gelanceerd een tikkie gestre... parool.nl »

Jacques Grishaver (1942) is voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité en initiatiefnemer van het Namenmonument. Deze week bepaalde de rechter ... parool.nl »

MVV heeft zijn eerste serieuze test in de seizoensvoorbereiding gelijk gespeeld. Tegen Lommel SK uit België werd het 1-1. limburger.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of