Aangezien de woningprijzen in Nederland anno 2019 door het dak gaan, raken Duitse en Belgische koophuizen ook bij Nederlanders steeds meer in trek. Ook Wendy Stolp maakt binnenkort... rtlnieuws.nl »

Jerry

Jerry Level 13 Veteraan Zegt:

Dat is toch niet bepaald nieuw? Nederlanders gaan al decennia de grens over omdat de huizenprijzen hier te hoog liggen. Ook richting Duitsland. In veel gevallen komt dat trouwens vooral doordat de grondprijzen lager liggen. Als je kijkt naar Duitsland, vlak over de grens, dan is het verschil volledig te verklaren door de grondprijs.

19 uur geleden

Een 76-jarige man is in Australië overleden nadat hij door een ekster werd aangevallen terwijl hij aan het fietsen was. De feiten speelden zich zon... hln.be »

De college in Rheden heeft voorgesteld de Posbank de komende vijf jaar alleen in de weekenden tot verboden gebied te... motoplus.nl »

Heb jij je weleens afgevraagd of dieren kunnen spreken? Het antwoord is ja, en niet alleen onder soortgenoten. Uit een nieuwe studie blijkt immers dat eekhoorns vaak vogels... zita.be »

Zomer is weer even terug in Nederland. Zaterdag worden we bezocht door een heerlijk nazomer zonnetje. Er ontstaan door de loop van de dag enkele stapelwolken, maar het blijft... nieuwson.nl »

Afgelopen weekend verscheen regisseur Stijn Coninx (62) voor het eerst in het openbaar sinds er in april darmkanker bij hem werd geconstateerd. Ond... hln.be »

Premier Mark Rutte begrijpt niet waarom het Amsterdam Museum heeft besloten ‘Gouden Eeuw’ te schrappen uit de naam van een tentoonstelling. Volgens... parool.nl »

Hooggeëerd publiek! Van vrijdag 4 oktober t/m zondag 1 december loopt in Stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht de gratis expositie Cirque du Data. De organisatoren ... computable.nl »

Koning Filip en koningin Mathilde reizen naar Japan om op 22 oktober de officiële troonsbestijging van de Japanse keizer Naruhito bij te wonen. Dit... hln.be »

‘Een heel ziek mens dat werkelijk geen idee heeft wat ze onze kleine familie heeft aangedaan’ Michel van der Stam (62) uit Monnickendam heeft geen ... parool.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of