En dat terwijl Denisovamensen meer verwant zijn aan Neanderthalers. Hoe kan dat? De Denisovamensen zijn tot op de dag van vandaag een heus mysterie. In scientias.nl »

Femke Halsema, Burgemeester van Amsterdam, heeft laten weten dat alle moskeeën in Amsterdam, waar vrouwen worden vernederd en waar er wordt gepreekt dat homoseksualiteit een zonde... nieuwson.nl »

Een kunstmatig intelligent programma dat chimpansees herkent en volgt, kan het bestuderen van dieren in het wild makkelijker maken. newscientist.nl »

Een Britse vrouw heeft een GoFundMe opgezet nadat ze honderd euro spendeerde aan een Tinderdate waarbij ze “dik” genoemd werd en vervolgens gedumpt werd. Ze kreeg intussen al... zita.be »

Een hartverscheurende foto van een 4-jarig kankerpatiëntje dat afziet tijdens een chemokuur, maar daarbij wordt gesteund door zijn 5-jarig zusje doet over ... hbvl.be »

VW gaf zijn T6-gamma een update van vooral technische aard. Daarmee moet het iconische busje weer enkele jaren goed voor de strijd zijn en beter opgewassen tegen de concurrentie. autogids.be »

In mei maakte Sam Bettens (46) bekend dat hij transgender is en voortaan als man door het leven wil gaan. Een ingrijpende beslissing, waar hij zond... hln.be »

Handig... denk ik.

marleen

marleen Level 13 Veteraan Zegt:

Wat is het nut?

1 week geleden
Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of