Deze voormiddag ging in Kinepolis Antwerpen de animatiefilm ‘UglyDolls’ in première met in de hoofdrol een bende kleurrijke pluchen knuffels. De en... hln.be »

Voor het eerst hebben astronomen twee planeten waargenomen met een schijf van gas en stof om zich heen waaruit manen kunnen ontstaan. newscientist.nl »

Avatar van Bruhhenaar

Audi: 25 jaar Rs

2 dagen geleden in Autos

Het RS-gamma van Audi mag 25 kaarsjes uitblazen, een verjaardag die de Duitse constructeur viert met een verjaardagstentoonstelling op het Audi Forum in Neckarsulm autogids.be »

Jean-Claude Van Damme slaat de handen in elkaar met telecomprovider Orange, en is te zien in hun nieuwste reclamespotje. hln.be »

Air Belgium onderneemt een nieuwe poging om onder eigen naam vluchten uit te voeren vanop de luchthaven van Charleroi. Vanaf december vliegt de Bel... hln.be »

‘Game Of Thrones’-actrice Sophie Turner en haar echtgenoot Joe Jonas zijn op huwelijksreis vertrokken. Ze verblijven momenteel in de Maldiven en he... hln.be »

Vanavond vond in Kinepolis Brussel de première plaats van ‘The Lion King’. Deze Disney-klassieker uit 1994 met in de hoofdrol leeuw Simba werd in e... hln.be »

De ministerraad heeft vrijdag besloten dat het zwaarste consumentenvuurwerk wordt verboden vanaf de jaarwisseling van 2020-2021. Volgens premier Mark Rutte blijft het hierbij. „Dit kabinet heeft geen voornemens om verder te gaan." metronieuws.nl »

Als je reist per vliegtuig, krijg je te maken met een groot aantal ongeschreven regels. We beschrijven de ongeschreven regels van vliegreizen. backpackeninaustralie.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of