Illusionist Victor Mids heeft in zijn televisieprogramma Mindf*ck al heel veel Nederlanders te grazen genomen. Op vrijdag 11 oktober kun je zijn trucs van dichtbij bekijken. Dan... quest.nl »

Nao Hibino (WTA 146) heeft het WTA-toernooi in Hiroshima (hard/250.000 dollar) op haar naam geschreven. De Japanse haalde het zondag in de finale van haar landgenote Misaki Doi... nl.metrotime.be »

In Gent start vandaag de 62ste editie van het Gent Festival van Vlaanderen. Tot 5 oktober worden in de stad muzikale evenementen georganiseerd. De ... hln.be »

Repeteren voor ‘Dancing with the Stars’ brengt af en toe wat ongemakken met zich mee en daar kan Kelly over meepraten. Zeven dagen vol dansrepetiti... hln.be »

Een Oostenrijkse man heeft 88 levende reptielen, waaronder 43 giftige slangen, uit de Filipijnen proberen te smokkelen in een koffer. Hij werd donderdag op de luchthaven van Wenen... zita.be »

In dierentuin GaiaZOO in Kerkrade is afgelopen weekend een rode brulaap geboren. Het is de eerste keer dat deze soort in de dierentuin ter wereld komt. rtlnieuws.nl »

Het muzikale leven van Barns Courtney leest als een sprookje: van een platencontract naar armoede, drugs en een dieet van hoofdzakelijk sardienen. Toch blies de Brit in 2017... nl.metrotime.be »

De Antwerpse avondspits belooft vandaag een zware dobber te worden door het regenweer in combinatie met een reeks (kleine) incidenten.  hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of