De PVDA eist dat minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) in kortgeding naar de rechter stapt om farmabedrijf GSK te verplichten het antibioticum Clamoxyl IV te leveren. Dat meldt de extreemlinkse partij. knack.be »

Het Chinese telecombedrijf ZTE heeft een cybersecuritycentrum geopend in Brussel. Het lab toont aan ‘hoe toegewijd ZTE is aan het verbeteren van veiligheid in de ... computable.nl »

Na een paar maanden ‘jagen’ is het Ralf Vandebergh (43) uit het Nederlandse Wittem gelukt. De satellietspotter wist met zijn telescoopcamera een ze... hln.be »

Toyota gaat het komende jaar een zelfrijdende wagen testen in de Brusselse Europese wijk. Zo wil het bedrijf onder meer de impact van menselijk gedrag op zulke wagens bestuderen. datanews.knack.be »

Avatar van Beau

Cloud hosting

3 dagen geleden in Technologie

Veel bedrijven maken er al gebruik van, vooral de meer innovatieve en technologische bedrijven die voorlopen op digitale trends. Maar... ictblog.nl »

De familie van de in 2017 overleden Roger Moore is in een bittere strijd verwikkeld om zijn resterende fortuin van zo’n 91 miljoen euro te bemachti... hln.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Een moeder en haar zoon die vechten voor geld, hoe triest, maar het gebeurt zo vaak, ook als het om kleinere bedragen gaat.

4 dagen geleden

Een Amerikaanse vrouw is opgepakt nadat ze haar twee kinderen in een opblaasbaar zwembad liet zitten dat op het dak van haar auto lag. Zo wilde ze vermijden dat het zwembad tijdens het rijden van de auto zou vallen. Jennifer Yeager reed onlangs met haar Audi naar een vriendin om een opblaasbaar zwembad op te zita.be »

De Amerikaanse voetbalvrouwen zullen niet ingaan op een uitnodiging van het Witte Huis om hun wereldtitel met president Donald Trump te vieren. Dat vertelde sterspeelster Megan Rapinoe gisteren in een interview met CNN. “Ik zal niet gaan. En ik geloof dat de andere leden van de ploeg met wie ik erover heb gesproken het evenmin … nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of