De organisatie van het geflopte Vestiville betaalde de Amerikaanse hiphopster Cardi B. 750.000 dollar voor een optreden. Dat heeft de zangeres zelf... hln.be »

Spaanse reddingswerkers hebben in een dag tijd 141 migranten gered van de zee tussen Spanje en Marokko. De vluchtelingen zijn afkomstig uit de regi... parool.nl »

Nicola Philippaerts is zaterdag derde geworden in de Grand Prix van de CSI-jumping in het Franse Chantilly, twaalfde etappe in de Global Champions Tour. De 25-jarige Limburger bleef met de 11-jarige hengst Chilly Willy foutloos in een barrage met zes, maar twee combinaties waren sneller. De 31-jarige Ier Darragh Kenny won met de 13-jarige hengst … nl.metrotime.be »

Hoewel Diane Keaton in het verleden relaties heeft gehad met Hollywoodsterren als Woody Allen, Jack Nicholson en Al Pacino, is haar liefdesleven al... hln.be »

Nikolai Laursen speelt komend seizoen dan toch niet voor Fortuna Sittard, Emmen troefde de Limburgers af in de strijd om de aanvaller van PSV. limburger.nl »

De zonnecrème van het merk ISDIN die eind vorige maand in ons land uit de rekken werd gehaald, mag opnieuw verkocht worden. De FOD Volksgezondheid ... hln.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 10 zegt:

'Wat is jouw plan voor de komende tijd?' 'Ik wil dit paard worden.'

6 dagen geleden

“Dan had ik Georgette eens kunnen overtuigen om mee te spelen in m’n videoclip...”, zucht Danny Fabry (70) in een interview met Dag Allemaal. Z’n n... hln.be »

7 kilometer. Langer kon Jens Debusschere (29) zijn wagon niet aan de Katusha-trein haken. Geen enkele renner deed er langer over om de streep te ha... hln.be »

Dutch-Tech.nl is dé Nederlandse tech blog! Nieuws en artikelen over over Apple, Android, Apps, Computers, Smartphones, Gadgets, Electronica, en eigenlijk alles rondom Tech. dutch-tech.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of