Wat je nodig hebt: - Blauwe curaçao (1/4de) - Vodka (2/4de) - Sambuca (1/4de) - Room (om de kwal te maken) Santé!

armalar64

armalar64 Level 12 Veteraan Zegt:

Hier betaal je wel wat voor op Café

1 dag geleden

Het is zondag volop nazomer met veel zon en hoge temperaturen. Het wordt zo’n 19 tot 24 graden en in Limburg wellicht 25 graden.  parool.nl »

Dirk-Jan Kortschot (1969) is hoedenmaker en samen met zijn man eigenaar van De Hoedenmaker aan de Keizersgracht. Dinsdag is het Prinsjesdag, met de... parool.nl »

Enkele eeuwen terug waren specerijen letterlijk peperduur. Gekruid eten is best lekker, maar waarom zou je je blauw betalen voor een snufje peper of nootmuskaat? nu.nl »

De New Yorkse rechter Robert Cicale (50) heeft voor de rechtbank in New York bekend diverse malen te hebben ingebroken in het huis van de buren. De... hln.be »

Het parket van Brussel voert een opsporingsonderzoek naar vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie Didier Reynders (MR). knack.be »

Het stoffelijk overschot van een Amerikaanse man die vermist is sinds 1997 werd onlangs gevonden dankzij satellietbeelden van Google Earth. Een landmeter spotte op de beelden een... nl.metrotime.be »

Voor het eerst is waterdamp gevonden in de atmosfeer van een planeet met (ongeveer) dezelfde temperatuur als de aarde. Dat schrijven astronomen woe... volkskrant.nl »

In de strijd tegen malaria grijpt het West-Afrikaanse Burkina Faso naar radicale middelen: het land wil genetische modificatie inzetten om de malariamug te laten uitsterven. volkskrant.nl »

De E34 richting Antwerpen is opnieuw vrijgemaakt ter hoogte van Zoersel na het ongeval met een vrachtwagen. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum op... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of