Help mee

Meehelpen? Waarom?

Het runnen van een onafhankelijk social media platform waar iedereen iets interessants kan vinden en delen, is best veel werk. Vind jij het mooi om je bijdrage te leveren aan platform zonder winstoogmerk en zonder invloed van adverteerders of andere externe partijen? Vul dan hieronder het formulier in en vertel kort hoe je Leesmee.com kunt verbeteren en vernieuwen. Alle hulp is welkom!


Ontwikkelaar

Jeuken jouw handen om de broncode van Leesmee.com aan te pakken en zo het platform verder te ontwikkelen? Als je verstand hebt van databases, GIT, PHP, Laravel, HTML en CSS ben je van harte uitgenodigd om je programmeer skills in praktijk te brengen. Zo druk jij je digitale stempel op het platform en zorg je ervoor dat Leesmee.com een levendige, onafhankelijke community blijft waar iedereen vindt wat hij zoekt.


Designer

Vind jij dat Leesmee.com wel een nieuw jasje kan gebruiken? Heb je toffe ideeën over kleurgebruik, icoontjes, buttons en lettertypes? Weet jij met je webdesign mensen aangenaam te verrassen? Leef je dan uit op het uiterlijk van Leesmee.com. Maak een Photoshop mock-up, een Sketch-design of een ontwerp in HTML/CSS. In een mooie omgeving blijven mensen langer hangen en voelen ze zich sneller thuis.


Usability expert

Raak je gefrustreerd door de navigatie van het platform? Kun jij niet vinden wat je zoekt? Zit de website niet logisch in elkaar? Denk je dat we gebruikers mislopen omdat de site te ingewikkeld is? Deel dan via het formulier onderaan de pagina je ongezouten kritiek en je verbetervoorstellen. Tevreden gebruikers zijn immers het aller belangrijkst voor een social media platform. Zonder gebruikers geen community. En dan blijven heel veel mooie verhalen en grappige filmpjes ongezien.


Mede-beheerder

Het begin is gemaakt, maar voor wie (basis)kennis heeft van alle takken van sport - ontwikkelen, ontwerpen en testen – is een mooie rol weggelegd als mede-beheerder. Wil je mee aan de wieg staan van dit social media platform en de website zien opgroeien van baby tot volwassene, liefst zonder al te veel kinderziektes, meld je dan aan via het formulier.oooh, op die fiets :)
— 4 uur geleden

Ok...dus.... ze verkochten studieplaatsen? Als in, normaal moet je loten voor een plek op een studie en nu kon je hem kopen?
— 4 uur geleden

Weet niet hoe het in Nederland zit, maar in België noemen we studeren ook wel eens 'blokken'.
— 4 uur geleden

Maar ik wil het niet eens gebruiken als het gratis is.
— 4 uur geleden

Akkoord. CIV5 is mijn favoriet in de reeks.
— 4 uur geleden

Nee, hij zoekt een golddigger. Maar er staat nergens vermeldt dat hij enkel golddiggers achter zich aan kreeg voor hij de advertentie plaatste.
— 4 uur geleden

"Dejo herencia" staat toch echt op die foto van de advertentie. Tenzij dat ook al fake is, natuurlijk. https://translate.google.com/#auto/nl/dejo%20herencia
— 5 uur geleden

Om over de stralingsziekte maar te zwijgen...
— 5 uur geleden

Ja, het medium wel, maar als je hem dan opstart, spuugt hij een speelbord, pionnetjes en dobbelsteen uit. Zoiets...
— 5 uur geleden

Dat zal de doodsteek zijn.
— 5 uur geleden

Alle reacties »