Avatar ApexTwin
5  Punten
Avatar Kipirone
1  Punt
Avatar Piet

Voor slechts ~ 1000 euro per nacht

6  Punten
Avatar Elon
2  Punten
Avatar Loneruitboom

Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren en het leven in een mede-eigendom. Wanneer de huurovereenkomst tot een einde komt, is de huurder […] Het bericht Vastgoedtip: De huurder en zijn‘teruggaveplicht’ verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
8  Punten
Avatar Flipp0

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) maakt zich sterk dat niemand bij de aankoop van een nieuwe woning tussen de twee systemen zal invallen. Hij bevestigt daarmee in De Zevende Dag (één) wat bevoegde minister Mathias Diependaele zaterdag al zei, nadat heel wat ophef was ontstaan over de plannen van de nieuwe Vlaamse regering om de […] Het bericht Jambon verzekert dat niemand tussen twee systemen woonfiscaliteit zal vallen verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
14  Punten
Avatar hippos_are_safe

Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele (N-VA) heeft een oplossing uitgewerkt zodat geen enkele huizenkoper zowel de woonbonus als de verlaagde registratierechten misloopt. Voor zowel de woonbonus als de verlaagde registratierechten zal naar de datum van de verlijding van de akte gekeken worden. De nieuwe Vlaamse regering besloot het systeem van de woonbonus stop te […] Het bericht Vlaamse regering legt details rond einde woonbonus definitief vast verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
14  Punten
Avatar Coyote_ugly

nl.metrotime.be
17  Punten
Avatar Dennis

Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren en het leven in een mede-eigendom. Stel, je hebt een tijd geleden een woning gekocht, maar […] Het bericht Vastgoedtip op zondag: Meerwaardebelasting bij verkoop woning? verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
12  Punten
Avatar maximumus_dominus

Gooi jij je tandenborstel om de paar maanden in de vuilnisbak? Dat is eigenlijk geen goed idee, want het is een perfect hulpmiddel om heel wat huishoudelijke taakjes mee op te lossen. Hier vind je 8 handige poetstips voor dit kleine schrobbertje. Je vraagt je bijna af waarom fabrikanten van schoonmaakartikelen niet zelf zo’n miniborstel op […] Het bericht 8 dingen die je goed kunt schoonmaken met een tandenborstel verscheen eerst op Libelle.

libelle.be
13  Punten