Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren, en het leven in een mede-eigendom. 1 januari 2019 was een belangrijke datum voor wie in …

dezondag.be

De douchekop ontkalken: we durven het wel eens te vergeten. Toch is het best belangrijk! Bekijk in dit filmpje hoe je de kalkaanslag snel kunt verwijderen.

libelle.be

Puilt jouw badkamerkast ook uit? Dan is het hoog tijd om hem eens grondig op te ruimen. Hier een lijstje met producten die meteen in de vuilbak mogen!

libelle.be

Puilt je garderobe zodanig uit dat je geen overzicht meer hebt? Met deze tips heb je in een wip een opgeruimde klerenkast!

libelle.be

Merk je dat er na een tijdje een vieze rand zichtbaar is op je vaas? Geen nood, met dit handige trucje krijg je ze in geen tijd weer proper!

libelle.be

Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren en het leven in een mede-eigendom. Veel bouwbedrijven bieden de mogelijkheid om een woning ‘casco’ op …

dezondag.be

Een hoeslaken opvouwen is dankzij de ronde hoeken en elastiek aan de zijkanten niet zo eenvoudig. In dit filmpje zie je hoe je het juist aanpakt!

libelle.be

Sommige items hoef je niet zo vaak schoon te maken dan je zou denken. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, kussens of zelfs je kleren!

libelle.be

Een fijn lentegevoel in de winter? Het kan, met een boeketje droogbloemen! Je kunt ze kant-en-klaar kopen of zelf drogen met onze tips!

libelle.be

Azijn is een wondermiddeltje, maar let er wel op dat je de juiste soort gebruikt. Er is namelijk een groot verschil tussen gewone azijn en schoonmaakazijn.

libelle.be

Wonen 1.088 stories

Wonen picture
Alles over wonen en interieur.
Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?