Hier is een makkelijk trucje om kreukvrije lakens te krijgen zonder dat je er een strijkijzer voor moet bovenhalen. Klinkt als muziek in de oren! libelle.be »

Stephan Coenen is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren, en het leven in een mede-eigendom. Wat als de huurder van je woning komt te overlijden? … dezondag.be »

Heb jij vaak last van je luchtwegen of werk je in een omgeving met veel giftige stoffen? Haal dan deze planten met luchtzuiverende werking in huis! libelle.be »

Staat er deze zomer een tuinfeest op de planning? Dankzij onze handige tips wordt het een feestje om nooit meer te vergeten. libelle.be »

Of het nu aan het warme weer ligt of niet, leuk zijn die stinkende sneakers niet. Met dit trucje maak je er op een eenvoudige manier komaf mee! libelle.be »

Weet je niet goed hoe je je tapijt moet reinigen? Geen paniek, wij weten wat te doen! Met dit stappenplan en onze tips wordt je tapijt reinigen kinderspel. libelle.be »

 Stephan Coenen is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Geen dag gaat voorbij of hij ervaart hoe belangrijk de baksteen voor de Vlaming is. Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren, en het leven in een mede-eigendom. Investeren in studentenvastgoed is een groeiende markt. Al moet ook … dezondag.be »

Avatar van Sophie1

9x zomerse DIY-ideetjes

1 week geleden in Wonen

Zin in een namiddagje met de kinderen? Ga dan aan de slag met deze zomerse DIY-ideetjes van onze stylist Harald! libelle.be »

Zwarte vlekken, aangebrande korstjes, een vettige ovendeur... Het lijkt veel werk, maar met onze tips en een stappenplan wordt je oven reinigen kinderspel. libelle.be »

Onze woonst is een belangrijk deel van wie we zijn. Een veranderende mentaliteit en levensstijl hebben dus automatisch ook een invloed op onze manier van wonen. Bovendien zorgen nieuwe technieken voor steeds meer mogelijkheden. En dat vertaalt zich in de populairste woningtrends van de Belg. nl.metrotime.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of