In deze lezing legt Dr. Seiler in woorden en beelden uit hoe moderne laboratoria voor oefenfysiologie het opmerkelijke aanpassingsvermogen van het lichaam onthullen. Hij vertelt ons ook over de 'laboratoria' die door atleten en coaches zijn ontwikkeld sinds het begin van de Koude Oorlog in de jaren vijftig. Het laboratorium van de wetenschapper en het laboratorium van de coach / atleet komen samen terwijl Dr. Seiler zijn eigen reizen heen en weer tussen hen beschrijft. Door de kracht van beide te verbinden, hebben we geleerd waarom "geen pijn geen winst" een gelikte slogan is, maar een fundamenteel gebrekkige benadering om in de loop van de tijd sneller en fitter te worden. Stephen Seiler heeft jarenlang de trainingsgewoonten van grote duursporters bestudeerd. Wat hij ontdekte, heeft de mythen die hij opgroeide in de VS vernietigd. Laat hem je vertellen waarom 'groen' gaan ook belangrijk is voor het duurzaam opbouwen van uithoudingsvermogen. Deze lezing werd gegeven op een TEDx-evenement met behulp van het TED-conferentieformaat, maar onafhankelijk georganiseerd door een lokale gemeenschap.

Meer Videos:

Videos »

Videos 505 stories

Videos picture

Elke minuut wordt er 300 uur aan video geupload naar YouTube. Dat kun je natuurlijk onmogelijk allemaal zelf bekijken. Daarom is er /c/videos.


Samen scheiden we het kaf van het koren, zodat je alleen de beste videofilmpjes hoeft te bekijken.


Sommige video’s zijn interessant of leerrijk, andere zijn gewoon grappig om te bekijken. Bij ons kun je altijd op een verrassende video rekenen.

Opgericht door: Raketman
2 jaar geleden
Verhaal