smarthomefans.nl

Ben je op zoek naar een alternatief voor Philips Hue? Wil je goedkopere slimme lampen kopen, of lampen aansluiten op de Hue bridge? Je vind hier de antwoorden.

Ruud

Ruud Level 6 — Beginner Zegt:

Handig:-)

1 week geleden
7
FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 22 — Veteran Zegt:

Geo-fencing... Weer iets nieuws geleerd.

1 week geleden
7
marleen

marleen Level 19 — Aspirant Zegt:

Hebben we dat nu echt nodig? Iedere lamp in huis juist afstellen waarvoor ze nuttig is, lijkt een hele klus. Het lijkt meer een hobby voor een specialist. Een knop om de lampen te dimmen kun je nog gebruiken, maar zoveel mogelijkheden van een slimme lamp is toch overbodig, zeker als je de prijzen bekijkt. Ik heb het persoonlijk al moeilijk met wit of helder licht en het aantal Lumen.

1 week geleden
6
FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 22 — Veteran Zegt:

Niets van al de technologische snufjes van de laatste decennia zijn echt nodig. Het gaat om gemak en comfort. Er is duidelijk een markt, dus zal het voor een aantal mensen wel nuttig zijn :)

6 dagen geleden
3

Meer Technologie:

Technologie »

Technologie 5.632 stories

Technologie picture
Kun jij je een leven voorstellen zonder tech? Geen mobiele telefoon, geen gadgets, niks? Nee, wij ook niet. Wij zijn dol op tech en willen de nieuwste gizmoes het liefste vandaag nog in huis houden. /c/Technologie is de plek om voor alles wat met tech te maken heeft. Reviews, aankondigingen, en intelligentie discussies. Bespreek de nieuwste uitvindingen en innovaties die de wereld dag-na-dag weer doen veranderen. Technologie zet je aan het denken.
Opgericht door: Towelie
2 jaar geleden
Verhaal