Duizenden vrijwilligers spenderen hun vrije tijd door trollen te bestrijden op Facebook (enzo). Hoe? Door "inhoudelijke argumenten" in te brengen. Je moet er het geduld maar voor hebben. "Nina, 39, says she spends around three hours a day moderating comments on top of her full-time job"... Respect! bbc.com »

Samenvatting: Toen de eigenaar van een restaurant, waar onlangs dertig daklozen een lunch kregen voorgeschoteld, de foto onder ogen kreeg, wilde hij iets voor de man doen. De eigenaar is tevens assistent-manager van het hotel. "Zoiets faciliteren heb ik nog nooit eerder gedaan, maar toen ik zijn situatie te horen kreeg, ging me dat echt aan het hart”, zegt de assistent-manager tegen RTV Noord. 'Hij zei wel tien keer dankjewel' Toen de dakloze man in de stad werd opgespoord, werd hem verteld dat hij de kerstdagen niet op de koude grond van de stationshal hoefde door te brengen, maar dat hij welkom was in het hotel. De man heeft niet alleen een slaapplek, hij mag ook aanschuiven bij het ontbijt en het diner. nu.nl »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Soms maakt iemand de wereld een beetje mooier. Misschien kunnen we allemaal iedere dag een beetje zon brengen in iemands leven.

5 maanden geleden

Het gaat steeds beter met Stefan Everts. De tienvoudige wereldkampioen motorcross, die begin december door malaria werd getroffen en een tijdje kritiek hln.be »

KORTRIJK Anderhalf jaar wegenwerken maken een zaak van honderd jaar kapot. De werf is eindelijk van de baan, de problemen van bloemist Ghislain Deschoemaeker nog lang niet. “Ik probeerde met mijn eigen centen de winkel te redden, maar nu is mijn spaarboek leeg”, vertelt hij in tranen. Heel Kortrijk springt in de bres om de familiezaak te redden. hln.be »

Rishad Jain is een dertienjarige student uit Oregon. De intelligente knaap heeft nu een algoritme ontdekt dat de behandeling van pancreaskanker mogelijk grondig te wijzigen hln.be »

De kinderverpleegkundige uit Oost-Tennessee woont momenteel in Orange County, Californië, samen met zijn vrouw en zes kinderen. Zie hoe zijn dromen uitkomen als Simon hem de gouden buzzer geeft.

marleen

marleen Level 14 zegt:

Erg ontroerend, niet alleen de muziek, maar ook de reden dat hij het zingt.

10 maanden geleden

Meer volgers op Instagram - DIKKE fail ❌ Verhuizen naar ons droom appartement - CHECK ✔️ https://diolifestyle.nl/2018/08/22/hoe-gaat-het-met-mijn-persoonlijke-zakelijke-doelen-van-2018/ diolifestyle.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of