De Belgische muziekindustrie kreunt onder de quarantainemaatregelen nu er waarschijnlijk voor een lange periode geen sprake zal zijn van concerten of festivals. Om hen een hart onder de riem te steken kleurt Studio Brussel dit weekend rood, geel en zwart. De radiozender zal twee dagen lang enkel Belgische muziek spelen. Een van de pijnlijke neveneffecten […] Het bericht Studio Brussel steunt muziekindustrie met volledig Belgisch weekend verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
0
13 Punten

Met een enthousiasme en gezonde naïviteit waar ik jaloers op ben, drinkt ze haar koffie en vertelt ze voluit. Ze heet Josefien Deloof, is amper 20 en staat aan het begin van een – zonder twijfel – schitterende muziekcarrière. Onder Josephine, haar artiestennaam, staat ze deze zomer op heel wat festivalaffiches. Ze vindt het “de max”, […] Het bericht Het gaat hard voor zangeres Josephine: “Ik ben niet zoals de rest” verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
0
15 Punten

Steeds meer landgenoten zijn technisch werkloos als gevolg van de coronacrisis. Dat geldt ook voor verschillende fotografen van De Morgen. Zij openden een webshop waar ze prints van hun werk verkopen om zo toch nog wat te verdienen.

demorgen.be
0
18 Punten

Begin maart was de vraag Wie Is Guy? Negen maanden later is die vraag beantwoord. Guy is brutaal. Guy is Zwanger, Guy was Zwanger: nog net in dit jaar staat de Brusselse rapper er met plaat nummer twee: Brutaal. Omdat stilstaan op een transportband achteruit gaan is. door Matthieu Van Steenkiste “Nog een plaat? In […] Het bericht Zwangere Guy besluit boerenjaar met tweede plaat: “Ik ben bang dat dit niet blijft duren, dus ik moet nu alles geven” verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
0
18 Punten

Hoewel de mens gemaakt is om te blijven waar hij is, doet hij dat zelden, schrijft Bert Wagendorp (63) in de eerste aflevering van Reis door mijn kamer. Zelf is hem het verlangen naar elders te trekken vreemd.

demorgen.be
0
9 Punten

dezondag.be
0
18 Punten

Met een enthousiasme en gezonde naïviteit waar ik jaloers op ben, drinkt ze haar koffie en vertelt ze voluit. Ze heet Josefien Deloof, is amper 20 en staat aan het begin van een - zonder twijfel - schitterende muziekcarrière. Onder Josephine, haar artiestennaam, staat ze deze zomer op heel wat festivalaffiches. Ze vindt het “de max”, […] Het bericht Het gaat hard voor zangeres Josephine: "Ik ben niet zoals de rest" eerst op De Zondag .

dezondag.be
0
29 Punten
Avatar maximumus_dominus

2CELLOS

Muziek 5 dagen geleden

http://www.instagram.com/2cellosofficial http://www.facebook.com/2Cellos 2CELLOS Luka Sulic en Hauser met We Found Love van Rihanna ft. Calvin Harris ...

0
39 Punten
Avatar Bruhhenaar

2CELLOS

Muziek 6 dagen geleden

http://www.instagram.com/2cellosofficial http://www.facebook.com/2Cellos 2CELLOS Luka Sulic en Hauser met We Found Love van Rihanna ft. Calvin Harris ...

0
40 Punten

Ronald Meeus zet deze week de blik op oneindig in DM Zapt. Vandaag: docureeks ‘Tiger King’.

demorgen.be
0
27 Punten

Muziek 1.250 stories

Muziek picture
Muziek nieuws en de laatste nieuwe muziek videos.
Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?