Was de dj-set van Paris Hilton op Tomorrowland slecht? Verre van. Maar la Hilton zou zich beter focussen op hetgeen ze moet doen: plaatjes draaien.... demorgen.be »

In de Amerikaanse staat Florida zijn ze de daklozen meer dan zat. Ze scholen 's nachts samen in parken en op populaire plekken. Dus proberen lokale bestuursorganen de zwervers weg te jagen met het draaien van kinderliedjes. nl.metrotime.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Waar moeten ze dan naartoe? Wat een kinderachtige vertoning. Een stad als Florida moet toch in staat zijn om daklozen een waardig onderkomen te bezorgen, met sanitaire voorzieningen, die door de stad onderhouden worden.Voor zijn armste der armen zorgen is de plicht van elke stad.

5 uur geleden

Dag 1 van Tomorrowland bracht hoempapa en hologrammen naar De Schorre. Gisteren was het aftellen naar de Belgische zwaargewichten, met Oscar & The ... demorgen.be »

 A$AP Rocky blijft nog tot tenminste 25 juli in de cel. De rechter verlengt de aanhouding van de 30-jarige rapper op vraag van het Zweedse Openbaar... demorgen.be »

Bookaroo, de nieuwe verkoopsite van lokale boekhandels die de strijd aangaat met Bol.com, heeft zijn beoogde doel gehaald.Binnen twee weken na de l... demorgen.be »

Sasha Van der Speeten zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: de sketchenreeks I Think You Should Leave op Netflix. demorgen.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/vrZkGgoVSFk

4 dagen geleden

Patrick Van der Vorst, de kunstdealer uit het VIER-programma ‘Stukken van mensen’, wordt priester. Op dit moment is Van der Vorst (48) nog het vijf... demorgen.be »

Girl, het bejubelde (en omstreden) filmdebuut van Lukas Dhont, en Niet Schieten!, de Bende van Nijvel-film van Stijn Coninx, zijn de grote favoriet... demorgen.be »

Cultuur hoort bij de zomer. Daarom peilt De Morgen elke dag naar de cultureel verantwoorde vooruitzichten van interessante figuren. Vandaag: Liesbe... demorgen.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/_Q084hTveN4

1 week geleden

Frederik De Backer zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Van A tot Z: Johan Braeckman op VRT NU. demorgen.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of