Het is nog maar vier jaar geleden dat Valdet Mustafa zijn Polo Bluemotion aanschafte met nog maar 136.000 kilometer op de teller. De auto werd voornamelijk i...

"Ben je op vakantie geweest in gebied waar het coronavirus is? Dan willen we u vragen om een bezoekje aan de huisarts te brengen." Dat bericht stuurt scholenkoepel Pricoh aan ouders. Bij de scholenkoepel in Drenthe zijn dertien scholen aangesloten. Het RIVM reageert: dit is onnodig.

rtlnieuws.nl

Omdat we toch af en toe iets in onze buik willen dat ons kacheltje , zelfs in zachte winters, op een hogere stand zet. Kool of in dit geval boerenkool is in ...

Als je kijkt naar hoe snoep wordt gemaakt, raakt je bijna gehypnotiseerd.

businessinsider.nl

Leon (43) uit Roermond zit in een rolstoel en krijgt eens in de zoveel tijd een bezoekje van Lisa. Ze is sekswerker en geeft Leon wat hij nodig heeft: intimiteit, en een beetje gezelligheid. "Is daar wat mis mee?"

rtlnieuws.nl

Carnaval staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen dagenlang feesten en zingen. Met als gevolg een hese stem, of eentje die zelfs helemaal weg is. Gelukkig weten logopedisten Cindy Maes en Silke van Niel raad.

rtlnieuws.nl

Zin in een frisse woning? Het voorjaar is in aantocht, een goed moment om te starten met een flinke schoonmaak of het vernieuwen van je interieur.

metronieuws.nl

Hashima is een eiland waar Mitsubishi tussen 1890 en 1974 kolen won, nu staat het op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het oogt desolaat.

businessinsider.nl

Om sneller van je verkoudheid af te komen zul je meer dan het dubbele van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 75 mg vitamine C in moeten nemen.

businessinsider.nl

Het Britse bedrijf Rowley SFX is gespecialiseerd in special effects.

businessinsider.nl

Lifestyle 3.135 stories

Lifestyle picture
Community voor alles wat te maken heeft met geluk, gezondheid, productiviteit en levenswijzes.
Verhaal
Deze community zoekt een nieuwe eigenaar. Interesse?