Dinosauriërs die zich binnen 15.000 kilometer van de plek van de inslag bevonden, verbrandden direct. businessinsider.nl »

Een stationsplein omtoveren tot ontspannende pop-uptuin? Dat doen ze in Sint-Niklaas! Nog tot en met zondag 13 oktober kun je er relaxen tussen het groen. libelle.be »

Apple wil met Apple TV+ streamingdienst Netflix naar de kroon steken. De prijs van Apple's streamingdienst is lager, maar het aanbod ook. businessinsider.nl »

Dat kinderen leren lezen is voor de meesten volkomen vanzelfsprekend. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet voor de 32 miljoen dove kinderen in de wereld. metronieuws.nl »

Ook in Nederland pleit anti-rookactivist en longarts Wanda de Kanter voor een totaalverbod op vaping. businessinsider.nl »

Of het nu zwarte chocolade, melkchocolade of een witte variant is, in deze chocoladebars kun je smullen van overheerlijke creaties. libelle.be »

Zorgminister Bruno Bruins heeft zich woede en onbegrip op de hals gehaald. Hij zei vanochtend over depressies dat jongeren minder op tablets en telefoons moeten kijken en dat zijn... rtlnieuws.nl »

Steeds meer mensen in Nederland zijn op zoek naar een betrouwbare manier om hun tanden witter te maken, blijkt uit onderzoek van Marktdata.nl. Hoewel tanden van nature een beetje... metronieuws.nl »

Nagenoeg alle Thuis-fans hadden donderdagavond reden tot jubelen. Nadat Bob (Christophe Haddad) en Christine (Daphne Paelinck) afgelopen dinsdag toch trouw... hbvl.be »

In een klassieke Mercedes-Benz Sprinter is ruimte gemaakt voor een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer die ook als kantoor kan dienen en een patio. businessinsider.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of