Iedereen is wel eens gestrest. De kunst is alleen om dit gestreste gevoel zo snel mogelijk weer los te laten. Hoe? Deze slimme trucs helpen je. metronieuws.nl »

De eilanden zijn alleen te bereiken via een boottocht van 32 uur. businessinsider.nl »

Voor een hittegolf moet het kwik minimaal vijf dagen achtereen naar boven de 25 graden stijgen, waarvan drie dagen naar minimaal 30 graden. businessinsider.nl »

baakie

baakie Level 12 zegt:

Ik ga lekker de hele dag in het zwembad liggen en savonds alleen vlees op het rooster van de BBQ gooien die hoef je niet aan te steken want het vlees wordt zo wel gaar 😂

5 uur geleden

Heb jij al zo'n zwierige maxi-jurk in je kast? Moeiteloos, comfortabel, stijlvol en eindeloos combineerbaar: in de zomer én het najaar! libelle.be »

Een nadeel aan het warme weer: die schurende dijen nadat je een beetje gezweet hebt. Met deze tips zeg je pijnlijke billen voorgoed vaarwel. libelle.be »

Hij ligt nu nog in zijn bed, maar vanaf morgen zit de 18-jarige Joey Schadenberg twee dagen lang non-stop in achtbaan de Condor in pretpark Walibi. In totaal gaat hij 400 ritjes maken in de achtbaan, voor het goede doel. "Ik ga ongetwijfeld last krijgen van mijn rug en mijn hoofd, maar ik denk niet dat ik blijvende schade ga oplopen." rtlnieuws.nl »

Overgooi is een ratjetoe is van verschillende bouwstijlen. businessinsider.nl »

Op reis hou je maar beter je spullen goed in het oog, want een gestolen gsm kan je vakantie verknallen. Met deze tips wapen je jezelf tegen zakkenrollers. libelle.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/wWt85E1sSic?feature=oembed

2 dagen geleden

Het vrijwel verlaten dorpje Monti Scìaga ligt vlakbij het prachtige Lago Maggiore. businessinsider.nl »

Bij een uitvaart denk je al snel aan stijve recepties met koffie en een droog plakje cake. Maar dat hoeft allang niet meer. Tegenwoordig mag het afscheid zachter, vrolijker, maar vooral persoonlijker, merkte ook redacteur Franke van Hoeven. "Het werd een minifestival in de tuin: de vriendengroep regelde een dj, er werd een bar gebouwd." rtlnieuws.nl »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of