Avatar Marvin0341

Door het Corona virus werken we allemaal zo veel mogelijk thuis. Als je dit doet zal je vast hebben gemerkt dat het een stuk lastiger is om al die lekkere verleidingen te weerstaan die je thuis hebt liggen. Natuurlijk kan het ook het geval zijn dat je nu thuis zit omdat je helaas niet kan werken op dit moment. Het is bekend dat het een stuk lastiger is om van al dat lekkers af te blijven als je je verveelt of niet goed in je vel zit, dit is nu voor veel mensen het geval. Hoe voorkom je dat je aan die food cravings toe geeft en hoe voorkom je de extra ‘Corona kilo’s’? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl geef ik handige tips over verleidingen weerstaan en help ik je gezond te blijven eten!

voeding-en-fitness.nl
-7  Punten
Avatar Marvin0341

Thuis trainen wordt door veel mensen als erg fijn ervaren. Ook zonder de apparaten van de sportschool tot je beschikking te hebben kun je thuis veel bereiken, bijvoorbeeld met een full body work-out. Een full body work-out routine is perfect voor mensen die thuis trainen, ALS je weet wat je doet natuurlijk! Vandaag help ik je een handje op weg. In deze blog op Voeding-en-fitness.nl leg ik uit hoe je met weinig fitness materiaal een goede training kunt doen.

voeding-en-fitness.nl
5  Punten
Avatar ApexTwin

Wat vindt de jeugd van tegenwoordig van de maatschappij van tegenwoordig? Geloven ze onze politici nog? Dromen ze van een multicultureel walhalla? Op een…

demorgen.be
37  Punten
Avatar marleen

vrt.be
33  Punten
Avatar marleen

Het nieuwe coronavirus verspreidt zich razendsnel over de hele wereld. Maar hoe een dergelijk nieuw virus, hoe past het zich aan de mens en hoe word je er ziek van? Professor Menno de Jong

universiteitvannederland.nl
22  Punten
Avatar Marvin0341
Donkey Kick uitvoering & uitleg
16  Punten
Avatar Marvin0341

Het veranderen van je vetmassa in spieren, het klinkt als een droom. Veel mensen hebben vet omzetten in spieren dan ook als doel. Maar is het eigenlijk mogelijk om dit te doen? Een kort antwoord op deze vraag? Nee, dit is niet mogelijk. Er is geen proces wat vet kan veranderen in spieren of andersom. De vet- en spiercel zijn namelijk twee compleet verschillende cellen. En deze kunnen dan ook niet in elkaar veranderen. Als je de vraag anders stelt, kan ik tegelijkertijd afvallen en spieren opbouwen, wordt het al veel moeilijker om deze vraag te beantwoorden. Dit ligt namelijk aan je trainingsniveau, vetpercentage en hoe consequent je tot nu toe bent geweest in de sportschool. In deze blog op Voeding-en-fitness.nl zal ik je hier meer over uitleggen!

voeding-en-fitness.nl
18  Punten
Avatar Marvin0341

Als sporter vinden we het vaak erg belangrijk om een goede conditie te hebben, spiermassa op te bouwen en functionele kracht te hebben. Maar soms vergeten we het belang van sterke botten en gewrichten. Zeker op latere leeftijd kunnen gewrichtsproblemen en osteoporose (botontkalking) ontstaan. Door regelmatig krachttraining te doen kun je botten, pezen en gewrichten versterken. Daarbij is het wel belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar wat zijn nu de beste voedingsstoffen voor sterke botten? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl leg ik je meer uit over bouwstoffen (vitamines en mineralen) die een rol spelen bij onze botsterkte. Uiteraard geef ik ook aan in welke voedingsmiddelen je deze stofjes kunt vinden!

voeding-en-fitness.nl
20  Punten
Avatar Marvin0341

Fitness is booming. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun leefstijl te verbeteren. Meer sporten, gezonder eten en balans tussen training en ontspanning. In 2018 ging 21% van de Nederlanders wekelijks naar de sportschool (in 2001 was dat nog 12%). Wil jij ook gaan fitnessen, maar weet je niet hoe goed waar je moet beginnen? Begeleiding van een personal trainer kan dan een goede keus zijn. Veel mensen blijken toch niet de intrinsieke motivatie en discipline te hebben om hun levensstijl aan te passen. Dat is zonde! Wil jij weten of personal training iets voor jou is? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl geef ik je 5 voordelen van personal training. Want ik gun iedereen een gezonder leven!

voeding-en-fitness.nl
11  Punten
Avatar Marvin0341

Er zijn best wel wat mensen die zo af en toe van een drankje houden. Het feesten gaat lang door en de nachtjes zijn vaak wat korter dan normaal. In de meeste gevallen is de volgende dag er eentje om te relaxen, maar soms niet en begint alles weer. Voor jongeren is dit meestal niet zo’n punt, maar hoe zit het bij mensen die al wat ouder zijn? Is het echt zo dat een kater erger wordt wanneer je ouder bent? En wat kan je, in zijn algemeenheid, doen om een kater te voorkomen of oplossen? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl geef ik antwoord op de vraag; is een kater erger als je ouder wordt? En om je te helpen deel ik 10 handige anti-kater tips!

voeding-en-fitness.nl
15  Punten