Avatar Frank

Waarschijnlijk heb jij er ook wel eens van gedroomd, het winnen van een miljoen (of twee). Wat zou jij ermee doen? Een vrouw uit Engeland heeft het antwoord. In 1995 won de inmiddels 64-jarige Elaine Tompson 2,7 miljoen pond, of 2,9 miljoen euro, met een winnend lot. Met zo’n bedrag op je rekening kan het […] Het bericht Vrouw die bijna 3 miljoen euro won, vult nog steeds rekken verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
30  Punten
Avatar Honinkje

Het staatsinvesteringsfonds van Saudi-Arabië heeft belangen genomen in vier grote Europese olie- en gasbedrijven, met een totale waarde van circa 1...

hln.be
13  Punten
Avatar Flipp0

Bedrijven, zelfstandigen en gezinnen die moeten bijbetalen voor hun belastingafrekening van 2019, krijgen twee maanden uitstel. Minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) heeft daarvoor opdracht gegeven aan de FOD Financiën.

standaard.be
14  Punten
Avatar Meneerbrandweer

De politieke discussie over het al of niet aanvaarden van het Brexit-akkoord zorgt op de beurs voor stevige onrust. De Britse pond verliest 1,9 procent tegenover de dollar, het grootste verlies sinds juni 2017. Ook de aandelenmarkten staan onder druk. Vooral grootbank RBS krijgt klappen.

standaard.be
7  Punten
Avatar JanD

De aardgasfactuur van de Belgische huishoudens is vorig jaar gemiddeld met 258 euro of 18 procent gedaald in vergelijking met een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de federale energieregulator Creg. De gemiddelde stroomfactuur lag 16 euro of 1,7 procent hoger.

standaard.be
10  Punten
Avatar Elon

Het huwelijk kan op vele manieren gevierd worden. Van simpel, klein en subtiel tot groot, extravagant en uitbundig. Dat er veel geld in een trouwerij om kan gaan is dat ook niet verrassend. Hier zijn de vijf duurste huwelijken die de wereld ooit gezien heeft. Foto’s Belgaimage Lees ook: VIDEO. Huwelijksaanzoek in Brusselse metro raakt […] Het bericht Dit zijn de vijf duurste huwelijken ooit verscheen eerst op Metro.

nl.metrotime.be
7  Punten
Avatar Coyote_ugly

standaard.be
18  Punten
Avatar Klesk

ANALYSE – Eind maart maakte minister voor Milieu en Wonen Stientje van Veldhoven bekend dat huurders van woonruimte die door de uitbraak van het coronavirus hun inkomen verliezen en de huur niet kunnen betalen tijdelijk niet uit huis mogen worden gezet. In plaats daarvan moet de verhuurder zich “maximaal inspannen om te zoeken naar een […]

businessinsider.nl
10  Punten
Avatar Vlad24124

HEMA

Geld 3 jaar geleden

Ondernemer Marcel Boekhoorn, die in 2018 warenhuisketen HEMA kocht, is ook bereid om zelf extra geld te steken in het bedrijf.

businessinsider.nl
11  Punten
Avatar Mira484

standaard.be
12  Punten