Mobiele games, hate them or love them, ze worden steeds populairder. Opbrengsten voor mobiele games in 2018 waren hoger dan PC en console games samen. Wat is jouw mening? Speel je mobiele games? (Nintendo Switch GIVEAWAY Dag 14)

Op Leesmee.com/c/gaming kan je gedurende de feestdagen een NINTENDO SWITCH winnen!

Meedoen is heel simpel, log in met jouw persoonlijke account en geef antwoord op de vraag van de dag. Iedere dag die je meedoet telt als 1 KANS om te winnen. Iedereen maakt dus kans om te winnen, en als je iedere dag meedoet wordt die kans alleen maar groter.

Voor meer informatie over deze giveaway en de exacte spelregels vind je hier meer informatie.

Kijk ook direct op de rest van de website voor leuke gifs, gesprekken en het laatste nieuws op het gebied van gaming. Heb je zelf iets leuks gevonden, dan kan je dit gemakkelijk op de site delen met onze actieve community.

De vraag van Dag 14 is: " Mobiele games, hate them or love then, ze worden steeds populairder. Opbrengsten voor mobiele games in 2018 waren hoger dan PC en console games samen. Wat is jouw mening? Speel je mobiele games?"

De voorgaande vragen vind je hier. Alle vragen blijven open tot het einde van de giveaway.

Iets niet duidelijk? Vraag het in de comments of op onze Discord of Slack

— 2 maanden geleden

Reacties
danielvoetbalpro
danielvoetbalpro 72 zegt:

Ja ik speel altijd mobiele games omdat ik toch geen consoles of zo heb dus das de enigste soort games da ik kan spelen maar ze zijn wel zeer leuk om te spelen en ja das normaal dat er meer mobile games worden gespeeld omdat er meer mensne gsmen hebben dus spelen ze daar ook spelen op dus ja... darrom.👏🤣🤣🤣🤘🤘🤘🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞⚽️

2 maanden geleden
5
PapZakje
PapZakje 57 zegt:

Love Them, ik ga niet een trein in zonder!

2 maanden geleden
2
knapenboerderij
knapenboerderij 56 zegt:

mobile is leuk om samen met je makkers te clashen

2 maanden geleden
2
Jasper
Jasper 63 zegt:

Mobiele games zijn wel leuk om te spelen als je niks te doen hebt of als je vaak onderweg bent zoals ik. Maar pc en console games blijven voor mij beter.

2 maanden geleden
3
MeesterMert
MeesterMert 56 zegt:

soms speel ik tijdens les met mn matties wel brakke games op mn gsm maar om goede deftige en zwaardere games te spelen is pc of console stukken beter.

2 maanden geleden
4
ValerieS
ValerieS 30 zegt:

Het spelen van mobile games is wel leuk, maar je mist een groot beeldscherm en controls. Dat heb je veel minder met een handheld console zoals de switch

2 maanden geleden
4
Jasper-gaming
Jasper-gaming 81 zegt:

Mobile games zijn op zich wel leuk maar ze hebben een limit ps4 xbox of pc dus ik vind ze leuk ik speel ze ook maar ze gaan een muur raken met grapich

2 maanden geleden
2
Geschift
Geschift 39 zegt:

Ik speel Hill Climb Racing 2 en HP: Hogwarts Mystery

2 maanden geleden
2
Ins0mnia
Ins0mnia 79 zegt:

Logisch wel, makkelijker toegankelijk en meestal gratis. En kinderen willen nog wel eens stiekem op wat knopjes drukken, ik denk dat veel van die opbrengsten zijn gemaakt door kinderen met de ouders hun creditcard ofzo

2 maanden geleden
3
GameWayYT
GameWayYT 44 zegt:

Mobiele games speel ik eigenlijk gewoon als ik me verveel ergens of als ik niks te doen heb ofzo, ik vind het raar dat mobiele games populairder worden maar ik ga toch nog steeds voor de pc

2 maanden geleden
1
tanner
tanner 63 zegt:

Ik speel veel op mn gms in vrije tijd of bij het wachten. Brawl stars is echt kapot leuk als je je shots goed kunt predicten.

2 maanden geleden
5
Zwalala
Zwalala 47 zegt:

Ik speel wel af en toe mobiele games, maar enkel de gratis versies voor tijdens het wachten of op de bus zoals pokermin go, big Fish en Hogwarts mysterie

2 maanden geleden
3
Nqppie
Nqppie 77 zegt:

Van mobiele games moet je maar houden. Ze zijn veelal gemaakt om de tijd te doden; geen story driven games. Een story is iets dat voor mij een game een game maakt. Ook kunnen telefoons nog niet echt grote dingen aan. De controls op mobiel zijn ook niet echt aangenaam, alhoewel je eventueel een controller kunt aansluiten. Fortnite en PUBG zijn nu ook op telefoons speelbaar, waardoor iedereen de games kan spelen. die hun pc misschien niet aan kan of als ze geen pc hebben. Ik heb laatst wel iets gehoord van cloud gaming. Dit lijkt me een heel vet principe, omdat je dan eigenlijk gewoon een super krachtige game pc op jouw telefoon streamt. Dit is dan een soort streamingsdienst die je per maand betaalt, net als je spotify. Maarja, voor nu doen mobiele games het niet voor me. Misschien in de toekomst.

2 maanden geleden
5
Luc
Luc 57 zegt:

Vind het af en toe wel even leuk om zo'n spelletje te spelen maar no way dat ik er geld aan uit geef. PC voor de win.

2 maanden geleden
3
thijskuipers
thijskuipers 94 zegt:

mobiele games zijn wel leuk om de tijd te doden. maar meestal ben je er wel klaar mee naar een week. liever speel ik console games.

2 maanden geleden
3
Carol
Carol 55 zegt:

Hmmm ik ben zelf geen super fan van mobiele games. Echter zijn er wel een aantal die ik erg leuk vind en waarmee ik me goed kan vermaken. Maar ik speel liever op de console of PC, daar gaat zeker mijn voorkeur naar uit. Ik spendeer dan ook weinig tijd aan mobiele games.

2 maanden geleden
2
tijs
tijs 60 zegt:

Het is een makkelijk tijdverdrijf, maar niet mijn euromunten waard.

2 maanden geleden
4
Reneetje68
Reneetje68 36 zegt:

ik kan er wel van genieten hoor, lekker op de bank met een chipje derbij, clash of clans spelen

2 maanden geleden
4
Tycho_77
Tycho_77 37 zegt:

Speel ze af en toe. Maar ze zijn vaak een beetje saai en de er zitten vaak lange wacht tijden omdat je je “energie” moet opladen. Ook maken ze vaak veel belovende ads, maar is de game gewoon crap

2 maanden geleden
2
Bjorgyboy
Bjorgyboy 37 zegt:

Nee ze zijn stom

2 maanden geleden
3
2BAG
2BAG 54 zegt:

Ik speel alles ik speelde ook vroeger veel mobile games maar omdat alles zo snel gaat moet ik weer gaan upgraden want ik heb niet zoveel geheugen meer over Ik vind het perfect for the casual gamer want dan kan iedereen wel meedoen en dan miss kan je ze later aan een console introduceren, het is een lang process maar als de standaard van dat gamers dweebs zijn die geen leven hebben afvalt door het samenbrengen van alle games, dan vind ik het helemaal prima. Alleen ik ben dan bang dat developers achteruit gaan door bijvoorbeeld een crossplatform game die niet zo goed kan runnen op mobile waardoor ze de grafics of game mechanics moeten veranderen Of dat ze denken dat meeste mensen op mobile gaming zijn.

2 maanden geleden
3
Zenny
Zenny 66 zegt:

Sommige mobiele games zijn redelijk goed en hebben goede developers die de game goed onderhouden en updaten, clash of clans is een goed voorbeeld. Maar er is tegenwoordig een grote storm aan reclames op youtube waar bepaalde spellen heel anders worden afgebeeld dan dat ze eigenlijk zijn. Kinderen kunnen hier heel gevoelig voor zijn en dit is dus eigenlijk misbruik maken van zulke kinderen.

2 maanden geleden
4
TheKaci1234
TheKaci1234 76 zegt:

het mobiel aspect is zeer interessant, een spel. om overal mee te nemen maar jammer genoeg bevatten mobile games weinig echte gameplay en zitten vol microtransacties al bestaande games die naar mobile worden gebracht zijn wel heel interessant (bv. gta sa op mobile)

2 maanden geleden
1
Kaneelman
Kaneelman 73 zegt:

Meh. Ik vind het idee van mobiel gamen geweldig, maar ik vind veel games op mobile platformen tegenvallen. Het aanbod wordt steeds beter en er zitten vast wel wat toppers tussen, maar veel mobile games zijn uit de kluiten gewassen mini games. Persoonlijk ben ik meer van handhelds, maar ik heb er wel vertrouwen in de mobile sicker wordt in de toekomst en mij uiteindelijk ook weet over te halen.

2 maanden geleden
4
Superrollo
Superrollo 61 zegt:

Zo nu en dan eens een quiz of management game, maar niet zo vaak.

2 maanden geleden
3
Finn
Finn 40 zegt:

Speel mobiele games love them. Even snel spelletje tussendoor, maar console is vermakender. Geld uitgeven eraan snap ik niet

2 maanden geleden
3
Marsthegreatest
Marsthegreatest 41 zegt:

Ads en in game purchases. Mobile games zijn trash thooo.

2 maanden geleden
0
OsvG
OsvG 44 zegt:

Ik speel best vaak mobiele games en ik snap ook wel waarom mensen er geld aan uitgeven, bijvoorbeeld om beter te worden, een level overslaan of om meer goud of edelstenen te krijgen. Bij console en pc zijn er andere redenen om geld uit te geven. En bij een mobiele game betaal je meestal niet om het te spelen bij console en pc meestal wel.

2 maanden geleden
1
OsteOglOssum
OsteOglOssum 70 zegt:

Ik speel eigenlijk geen mobiele games, omdat ik pc games simpelweg leuker vind. Er is meer diversiteit in spellen en meer verschil binnen een spel.

2 maanden geleden
4
Rain_Tylens
Rain_Tylens 95 zegt:

Best logisch, probeer maar een keertje een PC of Console (ja oké behalve de Nintendo Switch). Toen ik jong was speelde ik fanatiek Clash of Clans, Bike Race, Clash Royale, Crossy Road, Crashy Road en nog veel meer games die een absolute hype waren. Op elk moment van de dag waar je niks te doen hebt haal je die glimmende jongen even uit je broekzak en ga je erop spelen. Natuurlijk heeft Crossy Road net zo'n goede verhaallijn als Tetris maar dat doet er niet toe voor de jeugd van tegenwoordig. Plus als je dan bezig bent met een boutsessie op de porseleinen pot dan moet je iets doen om je niet te vervelen. Mobile heeft gewoon een enorm publiek, dus de marketing gaat bijzonder goed. Zelf speel ik nog soms Clash Royale, een strategie game is altijd leuk. Iedereen moet gewoon spelen wat ze willen spelen, en geld uitgeven waaraan ze willen toch? :)

2 maanden geleden
4
Arend-009
Arend-009 36 zegt:

Games zoals de originele Plants vs. Zombies zijn oke. "Games" zoals Clash of Clans niet.

2 maanden geleden
1
Niekcoid
Niekcoid 56 zegt:

Het liefste is natuurlijk op een groter beeldscherm thuis. Maar voor onderweg, op vakantie en andere plekken waar je niet zomaar je PlayStation mee maar toeneemt vind ik het heel fijn. Vooral om tijd te doden. Het enigste probleem is meestal wel dat de mobile games te winstgevend gericht zijn. Er zijn weinig spellen tegenwoordig waar je niet wordt overladen met advertenties. Erg jammer.

2 maanden geleden
2
ItzCazio
ItzCazio 79 zegt:

Ik vind ze leuk in de pauze op school, ik speel voornamelijk Dragon ball legends en soms ook nog pokemon op de telefoon.

2 maanden geleden
5
Vanaduke
Vanaduke 122 zegt:

Dat verwondert mij. Zelf speel ik zelden mobiele games en ik spendeer er zeker geen geld aan.

2 maanden geleden
4
Jerry
Jerry 3 697 zegt:

Liever PC games. Mobiele spellen zijn me toch wat te beperkt in hun gameplay. Maar ik zit wel meer op mijn telefoon dan op de PC (vooral tijdens saaie bijeenkomsten)...

2 maanden geleden
4
SjoerdVerhoog
SjoerdVerhoog 53 zegt:

ik vind ze wel tof vooral om de tijd te doden.

2 maanden geleden
3
KopHoofd
KopHoofd 71 zegt:

Ik vind het goed dat ze er zijn, ik speel zelf genoeg mobiele spelletjes zoals brawl stars en clash of clans. Ik speel het vooral tegen verveling en ik denk dat ze zo ook gespeeld moeten worden en het geen vervanging moet worden van de console spellen.

2 maanden geleden
1
Raynius
Raynius 61 zegt:

Bloons tower defence op mijn telefoon was altijd supervet!

2 maanden geleden
4
Koengh10
Koengh10 47 zegt:

Mobiele games zijn handig voor als je onderweg bent en de krant lezen niet leuk vind haha, ben zelf alleen niet zo'n fan van het pay2win principe wat wel vaak aan de hand is bij mobile games

2 maanden geleden
3
Luenzo2005
Luenzo2005 47 zegt:

Als ik me verveel doe ik dat

2 maanden geleden
4
Skullcandy
Skullcandy 59 zegt:

Ik ben geen fan van mobiele games, maar Ik begrijp wel waarom het zo populair is, omdat je, je smartphone altijd bij je hebt, en wanneer iemand vrije tijd heeft kan je altijd een spel spelen, al ben Ik zelf niet echt blij ermee hoe (warm) m'n eigen telefoon ervan wordt als Ik wel een spel speel.

2 maanden geleden
4
PrettigePenguin
PrettigePenguin 142 zegt:

mobile games zijn prima. Het verdienmodel niet. Ik betaal liever iets meer vooraf, en heb de game dan voor altijd. Aangezien dat niet kan heb ik de volgende strategie: Speel één of 2 mobile games en haal zoveel mogelijk zonder geld te spenderen. Opzich wel leuk. Maar lang niet zo leuk als console / pc games.

2 maanden geleden
4
Vlamcel
Vlamcel 69 zegt:

ik moet toch wel eerlijk toegeven vanwel :D

2 maanden geleden
2
Sikemari
Sikemari 62 zegt:

Ik heb er een paar op mijn telefoon voor als ik geen wifi of data heb

2 maanden geleden
3
Kattekop22
Kattekop22 137 zegt:

Ik heb niet veel mobiele games, maar de beste zijn in ieder geval de spellen die je moet kopen. €5 om het spel te kopen en uren speelplezier vind ik niks mis mee. Maar een free to play spel vol met ads is echt pittig irritant. Zoals bijvoorbeeld dat nieuwe Harry Potter spel, ik heb het 10 minuten volgehouden toen ik zag dat je eigenlijk wel moest gaan betalen om het leuk te kunnen spelen.

2 maanden geleden
1
HelenaKuristina
HelenaKuristina 240 zegt:

Ik speel best veel mobile games, vooral spellen waar ik niet echt bij na hoef te denken. Dit soort domme spelletjes zijn voor mij iets om me te kunnen concentreren als ik bijvoorbeeld een podcast luister of een serie kijk die net niet interessant genoeg is; als ik alleen dat aan het doen ben, kan ik mijn aandacht er niet bijhouden en raak ik afgeleid, maar als ik een dom 'match 3'-spelletje heb om erbij te spelen kan ik me beter op de serie/podcast focussen. Dit soort spellen hebben er vaak ook een verdienmodel inzitten, maar ik kan me niet voorstellen dat ik geld uit zou geven aan wat voor mij achtergrondruis is, ik kijk af en toe wel een ad om wat extra currency te verdienen ofzo. That said, er is wel een mobile game waar ik geld aan uitgeef, maar dat is er dan ook een waar ik meer tijd in steek dan in de meeste van mijn steam games haha.

2 maanden geleden
4
marthinos
marthinos 51 zegt:

Altijd leuk voor als je onderweg bent, maar zijn vrij simpel. Je moet steeds hetzelfde doen. Console Games vind ik veel uitdagender.

2 maanden geleden
2
Rutgervdwerf
Rutgervdwerf 96 zegt:

Mobiele games zijn wel leuk om te spelen alleen ze hebben niet zo’n goede kwaliteit als pc of console games. Ook hebben ze vaak pay to win waar ik geen voorstander van ben

2 maanden geleden
3
ojpx
ojpx 66 zegt:

Mobile games zijn helemaal top, maar ik heb een sterke haat aan pay to win. Ik snap dat bedrijven geld nodig hebben, maar waarom zou je het daarom oneerlijk voor de rest maken?

2 maanden geleden
4
T-Rex15
T-Rex15 103 zegt:

Ik vind mobiele games leuk en makkelijk, aangezien je je telefoon makkelijk kunt meenemen. Dat is ook het geval met een Nintendo Switch. Daarom lijkt mij een Nintendo Switch erg leuk om te hebben. Ik speel games zoals Clash Royale en Monster Legends. Ook speel ik nog fanatiek Pokémon Go!

2 maanden geleden
5
the_real_mcarn
the_real_mcarn 96 zegt:

Ik heb een aantal mobiele games die ik wel gaaf vind en ook nog regelmatig speel zoals Pokémon Go, Evoland en Geometry Dash. Maar bij de meeste games in de store moet je wel er wel iets bijkopen om het spel überhaupt uit te kunnen spelen of om te voorkomen dat je elke 35 seconden een advertentie in je gezicht krijgt geduwd. Dus als ik wat langer op pad ga dan neem ik gewoon lekker m'n DS of zo mee, ook omdat ik een set fysieke knoppen gewoon veel fijner vind spelen dan zo'n touchscreen.

2 maanden geleden
3
kamiel20
kamiel20 90 zegt:

Ik speelde heel veel pokemon go. Maar ik betaalde er nooit voor.

2 maanden geleden
4
satu789
satu789 75 zegt:

I have to say that, yeah, I like Mobil games and I have play a lot of them, but I find most of them really bad or stuped, but of course there are exemptions like the supercell games, pokemon go, and even where is my water haha, or any other strategy game well done is good for me, in conclusion, I'm in favor of some Mobil games and still thinking that is a good part from the video games business

2 maanden geleden
2
Biancavansteeg
Biancavansteeg 79 zegt:

Ik vind mobiele games vaak een beetje geniepig met hoe ze aan hun geld komen. Veel zijn dan gratis om te downloaden, maar als je er echt goed in wilt worden of echt de juiste items wilt (ik neem even hearthstone als voorbeeld; sommige kaarten zijn overduidelijk veel sterker dan andere kaarten) moet je of ontzettend lang sparen omdat het gratis coins krijgen vrij langzaam gaat, of gewoon een new pack kopen voor echt geld. Voor de meeste console of pc games leg je vaak gewoon wel even wat geld neer voor het spel zelf, maar hier krijg je dan ook veel voor + enige DLC is niet per se om zelf sterker en beter van te worden in PVP, het is puur extra characters, meer dungeons, etc. Zelf speel ik wel Pokemon Go, wat geen 'free to play, pay to win' game is en ik speel het puur zodat ik meer een reden heb om naar buiten te gaan... dat doe ik veel te weinig haha

2 maanden geleden
5
MrMK899
MrMK899 74 zegt:

Ik speel eigenlijk weinig op mijn mobiel. Ook om batterij te besparen. Er zijn echt wel leuke spellen alleen kunnen de vele reclames vervelend zijn

2 maanden geleden
3
Kelder2
Kelder2 54 zegt:

Ik heb eerder haat voor ze want veel van die mobiele games maken misbruik van mensen die niet goed met geld om kunnen gaan door middel van in game purchases

2 maanden geleden
2
Jordeh
Jordeh 94 zegt:

Nee ik speel geen mobile games ik vind er niks aan.

2 maanden geleden
3
ZweefSteef
ZweefSteef 109 zegt:

Er zijn een aantal leuke mobiele games, maar ik ben er maar altijd snel op uit gekeken. Veel van die mobiele games hebben niet echt een doel of je moet weken wachten voordat je de volgende stap naar dat doel kan zetten. Ik wil ook gewoon lekker op een vrije zondag een paar uur achter elkaar kunnen gamen, de meeste mobile games ben ik na een uurtje wel zat, of na een uurtje moet ik weer wachten tot mijn 'energie' herladen is bijvoorbeeld. Doe mij maar een PC of console! Al zijn emulators voor bijvoorbeeld de DS wel erg leuk, maafr dat zijn dan weer niet echt mobile games natuurlijk.

2 maanden geleden
3
Chantalsnijders
Chantalsnijders 75 zegt:

Ja ik speel elke dag wel mobiele games en best wel slechte ik weet niet of iemand hayday kent. Het is super saai maar wel leuk omdat je bij elk level andere mogelijkheden hebt

2 maanden geleden
4
Chantie813
Chantie813 2 zegt:

Ja ik speel elke dag wel mobiele games en best wel slechte ik weet niet of iemand hayday kent. Het is super saai maar wel leuk omdat je bij elk level andere mogelijkheden hebt

2 maanden geleden
1
Babbom
Babbom 66 zegt:

Ja, ik speel ze maar ik heb nog nooit voor eentje betaald omdat het spelletjes zijn die ik 5 minuten per dag speel en vaak ben ik ze na een week ook beu. Aan mij verdienen ze alleen maar ad-revenue 🤣 Maar waarom zou je ze haten? Het is leuk om de tijd te doden soms

2 maanden geleden
3
The_M1stery
The_M1stery 29 zegt:

Ik speel ze afentoe omdat het leuk is voor snel tussendoor of onderweg. Maar helaas zijn de mobile games van eerst niet meer zo geweldig zijn en de laatste tijd komen er niet heel veel leuke spellen meer uit. Afentoe is er nog wel een spel die ik voor een paar dagen of een paar weken speel maar daarna niet echt meer.

2 maanden geleden
3
Vinceprinz
Vinceprinz 129 zegt:

De mobiele games zijn gewoon voor iedereen toegankelijk en kosten zeer veel minder dan de initiële investering die je hoeft te doen bij een console of computer. Ik ben er zeker niet voor (the elder scrolls announcement is nog steeds een trauma voor mij) maar ik zie wel een toekomt voor mobile games die nog groter is dan wat hij nu is.

2 maanden geleden
3
Sjoerd
Sjoerd 49 zegt:

Ik speel weinig op mijn telefoon omdat de spellen die je daar op kan spelen meestal niet zo groot zijn

2 maanden geleden
4
Yukimok
Yukimok 97 zegt:

Het is meer tijdverdrijf dan gamen. Ik vind console veel leuker , maar als je liever games speelt op je telefoon moet je dat zelf weten

2 maanden geleden
3
lapislazuli
lapislazuli 48 zegt:

wel leuk maar concols zijn natuurlijk beter

2 maanden geleden
5
Ariyan_K
Ariyan_K 90 zegt:

Ik speel zelf veel mobile games vooral als ik op visite ga maar het heel saai is, Maar eigenlijk vind ik dat pc en consoles meer moeten verdienen in vergelijking met mobieltjes.

2 maanden geleden
3
DrowningTheDemon
DrowningTheDemon 87 zegt:

Ik speel zo’n 30 mobile games

2 maanden geleden
1
JonasH
JonasH 56 zegt:

Mobiele games zijn wel leuk voor onderweg en in je vrije tijd, maar om zwaardere spellen te kunnen spelen zit ik toch liever achter m'n pc.

2 maanden geleden
6
nathanh
nathanh 84 zegt:

sommige mobiele games zijn wel leuk maar tegenwoordig zijn de meeste games op mobile gericht naar kinderen. ik speel liever op pc

2 maanden geleden
7
Thierry
Thierry 107 zegt:

Ik heb wel een aantal games op mijn telefoon. Ik vind ze leuk om te spelen ik vergelijk ze niet met console of pc games het verschil in kwaliteit is te hoog. Maar mobile games zijn gewoon op hun eigen manier goed en leuk lekker simpel.

2 maanden geleden
5
Potjandorie
Potjandorie 49 zegt:

Ik vind dat mobiele games iets goeds zijn. Zij introduceren veel mensen aan gamen en zorgen ervoor dat gamen populairder en beschikbaarder wordt. Er zijn heel veel mensen die door mobiele games meer "serieus" zijn gaan gamen op pc en consoles. Ik vind dat mobiel gamen veel goeds kan opleveren voor de game community en gamen meer mainstream maakt.

2 maanden geleden
2
Sschmidt_03
Sschmidt_03 164 zegt:

Voor de ECHTE games zoals fortnite, overwatch, etc. Gebruik ik een console maar doe op school bijvoorbeeld ook wel op mijn telefoon games, meestal de wat kleinere games, maar ik ga er ook geen geld aan uitgeven, dat vind ik het niet waard

2 maanden geleden
4
Jojo
Jojo 84 zegt:

Ik speel deze games alleen onderweg maar console en pc games zijn wel leuker en kan je meer, dus ik vind ze wel oke maar ik zal er geen geld aan uitgeven

2 maanden geleden
3
Josuke
Josuke 60 zegt:

Ik vind mobiele games wel ok, ik speel natuurlijk liever console en soms PC. Maar de neppe reclames die de mobiele games hebben zijn zo overdreven nep en irritant, dat ik vaak een slecht beeld over mobiele games heb. Maar de echte goede spellen die wel hun best doen vind ik soms wel beter dan games die gemaakt worden voor console en PC laatste tijd.

2 maanden geleden
0
Tjibbe
Tjibbe 83 zegt:

Ik vind mobile games een goede inventie, ik speel ze dagelijks, maar als ik deze switch zou winnen zou ik die games ook op de switch spelen. I love them. Je kan ze haten omdat het lelijk is, maar als je niks anders hebt zie ik er geen probleem in.

2 maanden geleden
3
Angel
Angel 61 zegt:

Ik speel wel mobile games, je moet toch wat als je je verveelt op de bank of toilet. Maar ik denk niet dat ze ooit de plek van een console in zullen nemen. De ervaring is compleet anders, maar het verdient zeker wel een plek tussen de entertainment systemen ;)

2 maanden geleden
4
El-pedro
El-pedro 52 zegt:

Ik ben tegenwoordig weer helemaal in de ban van Pokémon GO :) Dan stap ik graag nog eens rond in de buurt. Ideaal als studiepauze.

2 maanden geleden
6
Malorr
Malorr 56 zegt:

De enige game die ik op mijn mobiel heb staan is Minesweeper, dezelfde als die ik ooit op Windows 98 speelde. Verder speel ik emulators maar die zuigen je batterij zo lekker snel leeg dus tja, haat-liefde relatie met dit soort dingen :)

2 maanden geleden
5
KellyCallemeijn
KellyCallemeijn 113 zegt:

Ik heb het vaker geprobeerd maar ik speel toch liever op een groot scherm met een fatsoendelijke controller in mijn handen

2 maanden geleden
5
DonneDekker
DonneDekker 64 zegt:

Ik speel liever fortnite op mijn ps4

2 maanden geleden
3
LobkeVGH
LobkeVGH 92 zegt:

Zelf speel ik ze niet, gewoon omdat mijn mobiel niet genoeg GB heeft, lol. Maar sure, leuk toch? Als kind vond ik deze spelletjes zo leuk en kon ik er uren mee bezig zitten. In mobiele games zit er ook veel werk zoals in Pc en console games. Ik zou dit helemaal niet onderschatten en vind zeker dat deze games ook veel liefde verdienen. Ook gewoon super handig toch, je hebt het spel altijd bij je ;)

2 maanden geleden
6
Ibrahim
Ibrahim 83 zegt:

Ik speel vaak mobiele games love then maar speel het liefst op console

2 maanden geleden
4

Je reactie wordt toegevoegd 

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Met een account kan je liken, disliken, reacties posten, verhalen toevoegen, communities starten, ...

Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of
Meer van Gaming »