Avatar Usagi

Ik zie en hoor steeds vaker mensen het hebben over het bouwen van een custom PC in plaats van een kant en klare kopen. Ik was wel benieuwd of de lezers op Leesmee dit ook zelf hebben gedaan of dat ze dit ooit willen doen.

8  Punten
6
GamerGirl

GamerGirl Beginner — Level 7 Zegt:

Ik zou er graag een keertje eentje maken maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Lijkt me dat het ook best wel duur is.

2 jaar geleden
6
Bubbleman

Bubbleman Beginner — Level 5 Zegt:

Mee eens, het is best wel beangstigend om te bedenken dat 1 fout er voor kan zorgen dat het moederbord kapot gaat, of de CPU verbogen raakt.

2 jaar geleden
5
Kaneelman

Kaneelman Beginner — Level 7 Zegt:

Ik zou aanraden om de Best Buy Guide van tweakers te checken. Om de 2 maanden komen ze met een aantal "builds" voor een desktop. Als je dat ongeveer volgt weet je iig dat de onderdelen compatible zijn met elkaar. Als het om het gaat om het in elkaar zetten van de build, zijn er genoeg Youtube tutorials die je daar doorheen kunnen loodsen.

2 jaar geleden
4
Dennis

Dennis Beginner — Level 9 Zegt:

Mijn PC is volledig zelf gebouwd, het is echt wel eenvoudig. Je moet gewoon zorgen dat je CPU socket op je moederbord matcht met de CPU die je koopt. Voor de rest kan je weinig verkeerd doen hoor. Dit is mijn build van een paar jaar geleden: i.imgur.com/8czPsrW.jpg

2 jaar geleden
8
ZweefSteef

ZweefSteef Beginner — Level 7 Zegt:

jaa, ik heb em ook zelf gebouwd. Kwam voornamelijk omdat ik een nieuw moederbord had gekregen, en toen heb ik daar maar een pc omheen gebouwd. Een mooie low budget decent Game Pc als resultaat, en een leuk project met mijn vader!

2 jaar geleden
4
Kaneelman

Kaneelman Beginner — Level 7 Zegt:

Vorige keer dat ik het heb gedaan was ik 14 (ik zit bijna op het dubbele inmiddels). Leuk project en veel van geleerd. Wil het voor mijn volgende desktop ook weer doen, ook omdat het belachelijk veel geld bespaart.

2 jaar geleden
0

Gaming »