Bedenk een concept dat nooit eerder in een video spel werd gebruikt. Hoe ziet dit spel eruit en wat is je taak als speler? (Nintendo Switch GIVEAWAY Dag 13)

Op Leesmee.com/c/gaming kan je gedurende de feestdagen een NINTENDO SWITCH winnen!

Meedoen is heel simpel, log in met jouw persoonlijke account en geef antwoord op de vraag van de dag. Iedere dag die je meedoet telt als 1 KANS om te winnen. Iedereen maakt dus kans om te winnen, en als je iedere dag meedoet wordt die kans alleen maar groter.

Voor meer informatie over deze giveaway en de exacte spelregels vind je hier meer informatie.

Kijk ook direct op de rest van de website voor leuke gifs, gesprekken en het laatste nieuws op het gebied van gaming. Heb je zelf iets leuks gevonden, dan kan je dit gemakkelijk op de site delen met onze actieve community.

De vraag van Dag 13 is: "Bedenk een concept dat nooit eerder in een video spel werd gebruikt. Hoe ziet dit spel eruit en wat is je taak als speler?"

De voorgaande vragen vind je hier. Alle vragen blijven open tot het einde van de giveaway.

Iets niet duidelijk? Vraag het in de comments of op onze Discord of Slack

— 2 maanden geleden

Reacties
danielvoetbalpro
danielvoetbalpro 72 zegt:

Het zou over een president gaan die de geheimen weet over earia 52 en dus gaat ge in een laboratorium maar er ontsnapt een virus of ziekte die iedereen naar verschillende soorten beesten en monsters veranderd en enkel jij hebt de kracht om uw land te reden als president👏😁😁⚽️⚽️⚽️🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

2 maanden geleden
4
PapZakje
PapZakje 57 zegt:

Je moet een dag opnieuw doen. maar het eindigt nooit, dus.... je kan het niet eindigen.

2 maanden geleden
4
knapenboerderij
knapenboerderij 56 zegt:

een soort no man sky maar dan multiplayer, dan kan je met vrienden planeten ontdekken en andere groepen tegenkomen die je kan aanvallen en epic space battles boi

2 maanden geleden
5
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

No man's sky is toch multiplayer? Dacht ik toch

2 maanden geleden
5
knapenboerderij
knapenboerderij 56 zegt:

Co-op met max 4 personen

2 maanden geleden
-2
Jasper
Jasper 63 zegt:

Eem fantasy game. Je maakt een eigen character en speel een mmorpg. Je bent een gevallen engel en je moet quests doen om je vleugels weer te krijgen.

2 maanden geleden
4
MeesterMert
MeesterMert 56 zegt:

een gek 3rd person multiplayer spel waar spelers met grappling hooks door een stad met flatgebouwen swingen (gelijk spiderman) en met gekke ganoes elkaar probeert neer te schieten. De game kan gaan tot 30v30 zodat echt een malle battle word.

2 maanden geleden
2
Jerry
Jerry 3 697 zegt:

Reversed Life: Je bent een lijk, dat wakker wordt in de kist en langzaam zijn weg naar buiten graaft. Buitengekomen ben je 99 jaar oud en vol van levenservaring. Nu moet je bepaalde missies uitvoeren, maar hoe langer je speelt, hoe jonger je wordt. Ook verlies je bepaalde skills bij missies. Totdat je uiteindelijk dobbert in de baarmoeder en je je volledige zelfbewustzijn verliest. Game over.

2 maanden geleden
4
BaranDMRL
BaranDMRL 94 zegt:

Je bent beland in een omgekeerde dimensie Goed is slecht en slecht is goed jij moet terug naar je eigen dimensie maar ondertussen moet je vechten tegen iedereen die in je weg komt. je bent opzoek naar een sleutel die een cycloop heeft verborgen dus op het einde komt er een epische fight tegen de cycloop maar om de sleutel uit de kast te moet je een speciaal wachtwoord in voeren die je mee krijgt tijdens dat je vecht. (niet te vergeten superman is ook slecht)

2 maanden geleden
4
ValerieS
ValerieS 30 zegt:

Zo dit is wel moeilijk, er zijn al zo veel verschillende spellen uitgekomen en om dan nog met een echt origineel idee te komen is wel veel gevraagd. Maar misschien een vr-spel waarbij je gewoon leeft en zo succesvol mogelijk probeert te zijn

2 maanden geleden
2
Jasper-gaming
Jasper-gaming 81 zegt:

Freddy kreuger the game van nightmare on elm street dat je op een fran bow manier van wereld kan switchen maar freddy staat in de dromenwereld te wachten

2 maanden geleden
1
Geschift
Geschift 39 zegt:

Study Simulator, je moet in VR pagina's omdraaien tot het boek uit is :p

2 maanden geleden
4
Ins0mnia
Ins0mnia 79 zegt:

Closed world, you have to hack and cheat your way through all the classic arcade games, find loopholes and shortcuts wherever you go. Maybe write some code that makes you ghost for a while so you can walk through walls. Seems like a pretty funny concept

2 maanden geleden
1
GameWayYT
GameWayYT 44 zegt:

Je zit met 85 ofzo samen in een groot gebouw en dan moet je elkaar proberen killen maar er zijn allemaal obstakels in het gebouw die het heel moeilijk maken en als je iedereen hebt gekilkd moet je een escape room uitvoeren over het hele gebouw tot de uitgang

2 maanden geleden
4
tanner
tanner 63 zegt:

Je speelt als een handelaar in fidget spinners, en jouw doel is om een zaakje op te bouwen en rijk te worden door die aan te kopen en te verkopen. Als je rijk bent kan je dan gouden fidget spinners aankopen en die dan verkopen voor heel duur.

2 maanden geleden
3
Zwalala
Zwalala 47 zegt:

een rol spel waarin je een demon bent van de duivel in de hel van Dante, en je moet de van de Duivel infiltreren in de hemel en daarvoor heel Dante zijn toch overdoen als een demoon en niet ontdekt worden.

2 maanden geleden
2
JonasH
JonasH 56 zegt:

Je zit in de huid van een psychopaat en moet zoveel mogelijk mensen doden zonder dat je daden aan het licht komen.

2 maanden geleden
3
Luc
Luc 57 zegt:

Ik zou een 2d choose your own adventure game maken. Waar elke keuze uitmaakt. Het doel word dan wat het verhaal is.

2 maanden geleden
3
Thierry
Thierry 107 zegt:

Dag 13: een game waar je je eigen mecha gevechtsrobot moet maken in een wasteland door materiaal te vinden. En met je eigen gebouwde gevechtsrobot ga je tegen andere spelers vechten. Een soort van madmax meets tengen toppa gurren lagann

2 maanden geleden
5
thijskuipers
thijskuipers 94 zegt:

je zit in een groot gebouw met allemaal online spelers. maar er zitten ook monsters in. jullie moeten samen proberen te overleven door te vechten en te verstoppen. en proberen uit het gebouw te komen door allerlei dingen op te lossen zodat je deuren kan openen.

2 maanden geleden
4
Carol
Carol 55 zegt:

In deze slice of life game, moet je foto's maken om populair te blijven bij je fans op social media. Je krijgt elke dag een aantal opdrachten wat voor fotos je moet maken. Deze maak je met behulp van een controller die er uit ziet als een camera. Verder heb je een virtual reality bril op waardoor je een complete nieuwe wereld kan ontdekken!

2 maanden geleden
4
tijs
tijs 60 zegt:

Doe een koprol.

2 maanden geleden
4
Reneetje68
Reneetje68 36 zegt:

er zijn heel veel esports uitgebracht, fifa en nba natuurlijk. Maar ik zou eigenlijk wel een skydive/parachute spring game willen zien, lekker stunten in de lucht. Of een scuba diving game, maar dan niet zo als subnautica.

2 maanden geleden
0
Rain_Tylens
Rain_Tylens 95 zegt:

Ik wil iets zoals Horizon Zero Dawn maken, simpel weg alleen een boog. Maar het is weer lastig om het dan niet te veel op een Zelda game te laten lijken. Je strand op een eiland met [insert belangrijk persoon] en zij/hij wordt ontvoerd door een stel kannibalen. Je klapt er eentje voor z'n schedel en gaat verder met zijn boog op avontuur. Je gaat het eiland af om [insert belangrijk persoon] te vinden. Onderweg kom je natuurlijk obstakels tegen, zoals kannibaal kampen en wild life. Beetje vaag allemaal misschien maar ik zie het voor me.

2 maanden geleden
1
Bjorgyboy
Bjorgyboy 37 zegt:

Hemel en hel satan vermoorden

2 maanden geleden
4
Zenny
Zenny 66 zegt:

Een open-source fighter game waar je je eigen karakter kan programmeren om combo's te maken en te reageren op acties van je tegenstander, als die match begint kan je je karakter niet meer besturen en moet je maar hopen dat je het goed gedaan hebt.

2 maanden geleden
4
2BAG
2BAG 54 zegt:

Ik zou enbeetje dat consept van no man's sky nemen maar inplaats van 18 quantillion randomly generated worlds dan zou ik een maken en dan zo erg mogelijk het laten lijken op onze wereld endan het mixen met gta mechanics en dan heb je gwn een hele wereld op een server waar iedereen kan spelen gooi het in vr en misschien een dlc in de vorm van een maan waar je kunt exploreren met je vrienden.

2 maanden geleden
4
TheKaci1234
TheKaci1234 76 zegt:

een mmorpg. die. zich in de echte wereld afspeelt: soort van de sims maar dan in mmorpg vorm

2 maanden geleden
3
Kaneelman
Kaneelman 73 zegt:

Wat een vraag, haha. Leuk ideetje (misschien bestaat al iets in die richting, indien zo hoor ik het graag). Er is een apocalypse geweest (not sure wat het was, een meteoriet oid). Jij leeft nog (wonderbaarlijk genoeg). Je weet niet of er überhaupt anderen nog leven. Je bevind je in een gigantische grote wereld en je moet zien te overleven. Jou missie? Leven op aarde weer op de bouwen met de beperkte middelen die je hebt.

2 maanden geleden
3
nathanh
nathanh 84 zegt:

Een soort mmorpg die plaatsvind in de wereld van avatar (aang&korra). In het begin ben je een pleb en kan je een element kiezen en dat dan leren door quests te doen alleen of met anderen in een gekke openworld game. Je kan dan bijvoorbeeld naar andere stammen gaan maar dat is riskant want je kunt dan vechten met andere spelers. Er zijn gek veel moves die ja kan leren per element en om die uit te voeren moet je combinaties van toetsen op toetsenbord of controller kennen waardoor het spel een hoge skillcap heeft. Als ge een element 100% hebt geleerd en echt meester bent wat zeer lang duurd kan je ook andere elementen leren. Dit concept heeft nog veel werk nodig en details moeten uitgewerkt worden enzo ge snapt da wel, maar zo een game zou echt gaar zijn.

2 maanden geleden
2
Superrollo
Superrollo 61 zegt:

Een game waar je een psychiater speelt. Je krijgt verschillende patiënten met problemen en moet ze zo goed mogelijk helpen door keuzes te maken. Je kan te maken krijgen met terugkerende patiënten, en alle redenen waarom iemand naar een psychiater zou gaan. Een punten systeem kan werken op basis van hoe goed je patiënten helpt en wat de resultaten van jouw sessies zijn. Misschien leuk om er ook een verhaallijn aan toe te voegen over je privé leven.

2 maanden geleden
3
Finn
Finn 40 zegt:

Je bent een hond in een drukke vietnamese stad en moet proberen te overleven door puzzels/parcour runs en mini-games!

2 maanden geleden
2
Marsthegreatest
Marsthegreatest 41 zegt:

World. Iedereen begint op de planeet als een bepaald dier, speel je goed, move je naar omhoog op de voedselketen. Speel je slecht ga je omlaag. The goal is mens worden en surviven.

2 maanden geleden
3
OsvG
OsvG 44 zegt:

Je speelt als hond in de stad bij china en je moet zolang proberen te overleven door niet gepakt te worden, mensen aanvallen, eten stelen en niet opgegeten worden.

2 maanden geleden
1
MrMK899
MrMK899 74 zegt:

De aarde is 1:1 nagemaakt en dan een grote sandbox. Daardoor is het misschien een soort GTA 5.0/just cause/sims/actie/race game in een

2 maanden geleden
4
Niekcoid
Niekcoid 56 zegt:

Het is een multiplayer spel die je altijd met zijn tweeën speelt. Je begint beide op twee totaal verschillende planeten en het doel is elkaar te vinden. Je vindt andere aliens op je pad die je vertellen waar je heen moet gaan. Doormiddel van het upgrade van je schip en het universum ontdekken kun je uiteindelijk je vriend vinden.

2 maanden geleden
1
Arend-009
Arend-009 36 zegt:

Je stort neer op een planeet waar je van moet ontsnappen dmv de lokale materialen een basis te bouwen. Het vind plaats in mijnen en het spel wordt moeilijker naarmate je dieper graaft.

2 maanden geleden
3
OsteOglOssum
OsteOglOssum 70 zegt:

Een spel waarbij je telkens speelt als 2 verschillende mensen, dus vanuit 2 perspectieven. Bij de een probeer je iemand te "stelen" uit een abusievelijke relatie om diegene te redden, en bij de ander probeer je juist iemand weer terug te stelen, te redden. Vanuit beide kanten wil je natuurlijk het beste voor degene die je probeert te redden, maar aan het einde van het spel zie je dat dat dus eigenlijk niet kan. Je speelt dan als de persoon die gered wilt worden en realiseert je dan dat je wil doen wat je zelf wilt en niet wat de anderen voor je willen. Dit zijn 3 verschillende scenario's met 3 dezelfde ideeën.

2 maanden geleden
4
SjoerdVerhoog
SjoerdVerhoog 53 zegt:

je bent een lawine en je moet zo veel mogelijk mensen op slokken en hoe meer mensen hoe groter jij als lawine en de berg word

2 maanden geleden
0
Raynius
Raynius 61 zegt:

Misschien bestaat het al, maar misschien een spel waarin je het heden kunt veranderen door terug te gaan naar het verleden, maar je wel moet uitkijken dat je geen paradox maakt.

2 maanden geleden
2
Luenzo2005
Luenzo2005 47 zegt:

Mischien het licht spel ik weet niet of jullie dat kennen maar inplaats van het in het echt te doen waarbij het gevaarlijk is gewoon in een game en jij moet of alle lichten uit doen of alle lichten aan en je speelt tegen de computer

2 maanden geleden
4
Skullcandy
Skullcandy 59 zegt:

Virtual Reality, in een game zoals Devil May Cry, God of War, etc. (Hack and Slash genre)

2 maanden geleden
4
Vlamcel
Vlamcel 69 zegt:

De sims maar dan first person en VR

2 maanden geleden
4
HelenaKuristina
HelenaKuristina 240 zegt:

Oef dit is een lastige vraag, er bestaan zo moeilijk veel games dat het erg lastig is om iets te bedenken dat nog nooit uitgebracht is - zeker als je bijvoorbeeld ook kijkt naar mobile games, waar écht alles bestaat. Concepten die echt nog nooit gebruikt zouden zijn, zouden waarschijnlijk bizar saai of bizar specifiek zijn. Waar ik nog graag eens een goede game van wil zien, is de sport die ik doe: Roller Derby. Er bestaat één derbygame voor de wii uit 2011, maar die is redelijk shitty. Dat is dus nog een concept waar ik graag eens een fatsoenlijk spel van zou willen zien.

2 maanden geleden
4
Sikemari
Sikemari 62 zegt:

Je bent een scholier en je moet je middelbare school carriére overleven

2 maanden geleden
1
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

"These problems matter!"

2 maanden geleden
3
PrettigePenguin
PrettigePenguin 142 zegt:

De piano is uit elkaar gevallen! Jij speelt als de toetsen en moet alles op ritmische en muzicale manier terug zien te brengen op de juiste plek. Dit doe je door een platform systeem met powerups waar het sneller of langzamer gaat. Hoe verder je komt, hoe meer tunes bij de soundtrack komen. Vergeet natuurlijk niet de final boss in een mooie orkest hal waar er een stuk meer uit elkaar valt dan alleen de piano!

2 maanden geleden
4
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

Dit zou ik nog wel spelen denk ik 🤣

2 maanden geleden
4
Kattekop22
Kattekop22 137 zegt:

Ok niet echt nieuw maar in plaats van Nintendogs zou ik een spel met katten wel erg leuk vinden. Gewoon ze verzorgen en trainen, net als Nintendogs. Maar ook dat ze volwassen worden en dat je misschien met meerdere generaties katten kan spelen ofzo. Die je op tijd eten moet geven, soort van Tamagotchi. Zou leuk zijn voor op een handheld zodat je wat te doen hebt in bijvoorbeeld de trein of een ander loos half uurtje.

2 maanden geleden
4
Malorr
Malorr 56 zegt:

Het spel lijkt eerst op een Simulator game, je bent iemand die als kok werkt bij een simpel restaurant. Maar dan ineens is er niemand meer behalve jij; je klanten, medewerkers, echt iedereen is van de aardbol verdwenen. Je kunt nu doen wat je wilt of het mysterie oplossen. Een game met veel vrijheid maar vooral dat niet is wat het lijkt te zijn!

2 maanden geleden
3
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

Maar waarom een kok dan? 🤣

2 maanden geleden
4
Malorr
Malorr 56 zegt:

Betere vraag, waarom niet? :)

2 maanden geleden
2
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

Tja, daar heb ik geen antwoord op 🤣

2 maanden geleden
6
marthinos
marthinos 51 zegt:

Een game waarbij je je taken ingeeft die je die dag moet volbrengen. Aan de hand van een VR-bril lijken al deze taken opeens mega tof! Op het einde van de dag heb je je zo hard geamuseerd en zijn al je taken, die voordien stom leken, allemaal onbewust door jezelf verwezenlijkt. Zo wordt het leven één groot feest!

2 maanden geleden
4
Rutgervdwerf
Rutgervdwerf 96 zegt:

Je bent een bounty hunter in de star wars universe. Je krijgt verschillende taken van jabba the hutt en die moet je voltooien zoals vermoorden van verschillende personen

2 maanden geleden
3
Alexman
Alexman 3 zegt:

je begint als een jong volwassene van 23. Je bent als kind van een adoptiegezin erg blij met waar je woont met je pleegzus. Bij een conferentie van een buitenlands land, en door het proeven van een van de gerechten komt er een herinnering, je oude leven. Plot zie je hoe je vroeger al in een gezin van vier woonde met allen een moeder, jullie nauwelijks rond konden komen en in armoede leefde. Het laatste wat je nog weet is de plaatsnaam, en dat je bent verlaten door vast te komen op een trein. Dit idee roept de tranen in je los, en je probeert alles om terug te gaan naar die plek, met alles wat je in je hebt. In dit proces raak je steeds minder verbonden met wie je bent, je schreeuwt tegen je ouders, loopt weg van ja baan en vrienden, je word volledig gek. Er zit niks anders meer op. Het enige wat je nu nog wilt, is je oude familie terug te zien.

2 maanden geleden
3
ojpx
ojpx 66 zegt:

Een shooter met de mechanics van Mirror's Edge. Lijkt me echt heel geweldig.

2 maanden geleden
4
T-Rex15
T-Rex15 103 zegt:

Waarschijnlijk een game over jezelf Door middel van bepaalde keuzes te maken vanaf geboorte wordt je leven gemaakt, totdat je overlijdt.

2 maanden geleden
3
kamiel20
kamiel20 90 zegt:

Een vr game zoals in ready player one.

2 maanden geleden
3
the_real_mcarn
the_real_mcarn 96 zegt:

Je bent in het heden in een situatie gekomen waar je alleen uit kan komen door een serie puzzels op te lossen, om de puzzel op te kunnen lossen moet je terug in de tijd om daar informatie of een voorwerp te halen. Je krijgt per puzzel slechts één keer de kans om terug in de tijd te reizen, al kies je de verkeerde tijd (of tijdsperiode) of neem je het verkeerde voorwerp mee terug wordt de puzzel onoplosbaar en zul je een ander pad moeten vinden. Om de informatie of de voorwerpen te vinden zul je in die tijd ook korte missies moeten voltooien.

2 maanden geleden
4
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

Dit lijkt me echt gaaf En verschrikkelijk moeilijk! Soort van Portal met een extra dimensie!

2 maanden geleden
2
satu789
satu789 75 zegt:

I think about a game online in teams, where each team has especial abilities that are only able to use in determinate situations, so the match begins in a huge map where the teams are located I diferent point of it, then starts a kind of capture the flag but in determinate times the teams are able to use their abilities, so that can help to increase the fire in the field, there are also objects that helps increasing stats, the winner team will be the one who caught the most of flags (by the way, in the field are 5 teams) the characters are crazy style like the overwatch ones

2 maanden geleden
2
Jordeh
Jordeh 94 zegt:

Een mix van alle games van battle royale met base building met alle vehicles die nu bestaan op de wereld behalve rakketen en de map is net zo groot als de wereld en er kunnen 1000000 players meedoen 1 potje kan tot max 1 jaar duren in rl de cirkel gaat ook dicht maar heel sloom en als het dicht gaat je kan ook portable bases maken op een vrachtwagen ofzo je kan ook tamen zoals in ark alleen wel met moderne dieren zoals wolven olifanten etc de dieren die je vind hangt af van de omgeving dat geld ook voor de voertuigen en ga zo maar door en de graphics zijn hetzelfde als die van farcry 5 niet te goed niet te slecht aangezien je de hele wereld op je pc aan moet kunnen die bdw wel heel krachtig moet zij (Dit zou echt een ideale game zijn)

2 maanden geleden
0
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

ESMMO?

2 maanden geleden
4
Jordeh
Jordeh 94 zegt:

Dat kan met de singleplayer of een dlc alleen ik zat meer te focusen op de multiplayer

2 maanden geleden
3
Kelder2
Kelder2 54 zegt:

Mijn concept is een multiplayer vr storyline game dit spel ziet er realistisch uit en je doel als speler is bosses verslaan en als vrienden elkaar beschermen zodat je de bosses kan verslaan

2 maanden geleden
2
Chantalsnijders
Chantalsnijders 75 zegt:

Pfoe das een best moeilijke vraag. Ik zou denk ik een concept bedenken voor een soort van spel gebaseerd op WAL'E van dat robotje op de vuilnis belt want het stopt wanneer hij alles heeft opgelost alleen weet hij niet dat hij nog achtervolgt word door de vijand en dat zijn einddoel het verslaan van zijn beste vriend om zo terug te kunnen gaan naar zijn eigen wereld bij zijn ouders. Maar wat hij dan niet weet is dat hij zijn einddoel nooit zal bereiken omdat al zijn vrienden die hij had hem hebben verlaten omdat ze niet verder durfde met hem saus dat hij er helemaal alleen voor staat

2 maanden geleden
2
Chantie813
Chantie813 2 zegt:

Pfoe das een best moeilijke vraag. Ik zou denk ik een concept bedenken voor een soort van spel gebaseerd op WAL'E van dat robotje op de vuilnis belt want het stopt wanneer hij alles heeft opgelost alleen weet hij niet dat hij nog achtervolgt word door de vijand en dat zijn einddoel het verslaan van zijn beste vriend om zo terug te kunnen gaan naar zijn eigen wereld bij zijn ouders. Maar wat hij dan niet weet is dat hij zijn einddoel nooit zal bereiken omdat al zijn vrienden die hij had hem hebben verlaten omdat ze niet verder durfde met hem saus dat hij er helemaal alleen voor staat

2 maanden geleden
1
ZweefSteef
ZweefSteef 109 zegt:

hey, 1 account per persoon ea!

2 maanden geleden
3
Babbom
Babbom 66 zegt:

Veel te moeilijke vraag! Er is al zoveel gerealiseerd in games de laatste jaren!! In VR kunnen de volgende jaren wel nog wat coole games uitkomen, misschien daar iets mee...

2 maanden geleden
5
The_M1stery
The_M1stery 29 zegt:

Je bent een ex-militair, -huurmoordenaar en oud kungfu kampioen van rond de 55 jaar. Jouw laatste contract van 10+ jaar geleden was mislukt omdat je een hulp had die de opdracht wegens onbekende redenen had gesaboteerd. Op een dag wordt jouw zoon gekidnapt en wil je hem terugzoeken. Na een paar dagen non-stop zoeken en werken kom je erachter dat de dader een zoon is van jouw laatste doelwit wie hulp krijgt van jou oude hulp.

2 maanden geleden
4
Vinceprinz
Vinceprinz 129 zegt:

(meer) games voor blinde mensen, waar ze hun zintuigen (die wetenschappelijk onderzocht sterker zijn) moeten gebruiken en zo proberen de gaming ervaring over te brengen aan blinden. Hiermee bedoel ik dan ook volledige games, zo gelijkaardig mogelijk aan onze games en niet games die geen story of replayability hebben.

2 maanden geleden
0
FinjaDeNinja
FinjaDeNinja 26 601 zegt:

Overwatch: BRAILLE EDITION!

2 maanden geleden
3
LobkeVGH
LobkeVGH 92 zegt:

Oeh ja! Dan stel ik me echt zo’n VR game voor dat enkel gebruik maakt van geluid en dat je dan bepaalde bewegingen moet maken ofzo... interessant!

2 maanden geleden
2
Yukimok
Yukimok 97 zegt:

Een game waar er een derde wereldoorlog aan de gang is. Hierbij is er een soort van wereldleider die je moet doodmaken als eindbaas. Beetje bioshock wolfenstein idee dus

2 maanden geleden
4
Ariyan_K
Ariyan_K 90 zegt:

De 2e wereld oorlog is net afgelopen je bent ongeveer 16 jaar en je lijk niet op je familie genoten. Je vraagt je af of het wel echt je familie is en tijdens de oorlog vluchte alleen jij omdat zij veilig waren. Op je huidige locatie krijg je achter elkaar post brieven en kom ja erachter dat het je familie is en je opa wat van je wilt. Je familie blijkt nep te zijn en je echt familie was al voor de oorlog gesneuveld. Maar wat wilt je nep familie van je en wie zijn de echte?

2 maanden geleden
3
KopHoofd
KopHoofd 71 zegt:

Er zijn 10 spelers op een onbewoond eiland, het doel is om te overleven en doormiddel van onderdelen en codes een boot te bellen en de coördinaten van het eiland door te geven. Zo moeten de 10 spelers ontsnappen, maar er is "moordenaar" (kunnen er ook meer zijn) deze speler kan mensen vermoorden, zijn doel is de rest vermoorden. Als hij ontmaskerd wordt heeft hij verloren en ligt hij uit het spel. Ook kan de moordenaar voedsel, drinken, spullen enz. Stelen, om het de andere nog moeilijker te maken. Er kan eventueel een tijdslimiet ingesteld worden van bijvoorbeeld 7 ingame dagen.

2 maanden geleden
5
Jojo
Jojo 84 zegt:

Een game waarbij je een zoektocht maakt om onderdelen te vinden om de wereld te beschermen tegen jezelf. Onderweg ontdek je meerdere skills en komen er steeds sterkere vijanden tegen en kan je zelfs vrienden maken. Bij het slot krijg je een keuze 1. ga verder zoeken voor iets om het slechte in je te verdelgen, maar er is een risico dat het al afgaat in je 2e zoektocht. 2. Je word in coma gezet en je komt in een nieuw lichaam om je zoektocht te vervolgen maar je bent al je skills kwijt

2 maanden geleden
1
Tjibbe
Tjibbe 83 zegt:

Je bent een oude man/vrouw mensen stellen vragen over hoe je was. Dan gaat de camera op jouw ogen en ben je een jongen van 6 en dan speel je je eigen leven.

2 maanden geleden
4
Angel
Angel 61 zegt:

Het spel is een cominatie van een fps en een rts. Hierbij speelt een speler als een soldaat en een ander als de commandant, zoals in een rts. Hierbij helpen beide partijen elkaar in het bevrijden van kampen, de vijand tegen te houden, etc. Multiplayer zou 1 commandant hebben en meerdere soldaten. Het doel kan verschillen van missie tot missie maar centraal staat dat beide soldaten en commandanten niet zonder elkaar het doel kunnen halen en daarom samen moeten werken

2 maanden geleden
3
ProfessorPanda11
ProfessorPanda11 47 zegt:

De tijd is vastgelopen en jij kunt nog bewegen en alles wat je aanraakt ook buiten mensen en dieren en dan moet je proberen overleven en de mensheid redden... het stomme is wel dat niemand je ooit gaat bedanken omdat ze niet weten wet er gebeurd is. Misschien is dit al eens in het echt geweest🤔🤔🤔

2 maanden geleden
4
Ibrahim
Ibrahim 83 zegt:

Ik noem me game knife 666. Je bent in new york City je hebt alleen een mes en je moet allemaal keuzes maken. zo als ik dood of me kind of vriendin. ik trouw met haar of haar. ik koop dat huis of dat bedrijf. dus het verhaal is altijd anders en je kan als zwerver belanden of miljonair. Ik hoop dat dit soort spel niet bestaat.

2 maanden geleden
3
DonneDekker
DonneDekker 64 zegt:

Een spel van de serie breaking bad. Je begint helemaal onderaan en komt aan de top

2 maanden geleden
5
DJAPpol
DJAPpol 45 zegt:

Een game waarbij je een game moet ontwerpen en een beetje gta style zonder geweld. Dus je moet ook zelf met de auto naar de winkel bijv. voor onderdelen voor het ontwerpen. Je kunt als je klaar bent ook je eigen game spelen die je hebt ontworpen!

2 maanden geleden
4
LobkeVGH
LobkeVGH 92 zegt:

Het is 3020. Je heet Nova, je bent een nieuwsgierige meid van 17 en je bent geboren op Europa, één van Jupiter's manen. Het spel start met een gewone scène van hoe Nova opstaat en alles is veel meer futuristisch en alles is wit en clean, je gaat naar school. Je leert over de geschiedenis van de mensheid. Je krijgt te horen dat Iemand de mensheid heeft gecreëerd en ons op deze planeet heeft gezet. De mensheid bestaat nog maar 1000 jaar. En dat gelooft Nova niet echt. Ze is heel erg gefascineerd door het heelal en hoe de mensheid ontstaan is. Dit heeft ze van haar vader, haar vader had altijd wantrouwen in het bestuur en geloofde het hele scheppingsverhaaltje niet. Ze gelooft daarom ook dat haar vader niet zomaar verdwenen is. Hij zou haar nooit alleen achterlaten. Je gaat dus opzoek naar de waarheid, je zoekt allemaal dingen, gaat in je vaders notities opzoek. Je vind een boek dat eigenlijk verboden is. Je leert over de mensheid op de Aarde. Waarom wordt dit voor ons verzwegen? Heeft de mens ooit op Aarde geleefd? Hoe komen wij op Europa terecht? Jij speelt als Nova en ontrafelt heel dit mysterie.

2 maanden geleden
4
KellyCallemeijn
KellyCallemeijn 113 zegt:

Ik weet niet of een van deze 2 ideetjes al bestaan. Een game waar je je eigen motorclub moet beheren zoals in Sons of Anarcie een beetje GTA style.. of nog met oud en nieuw in gedachte een game waar je je eigen vuurwerk show moet maken 😂

2 maanden geleden
4
Nqppie
Nqppie 77 zegt:

Om nou iets te verzinnen dat echt nieuw is zal bijna niemand lukken; de meest gekke dingen bestaan al. Ik heb vroeger veel gedroomd over een GTA in mijn eigen dorp. Ik denk dat iedereen dit wel vet zou vinden. Ook een echte space exploration game lijkt me heel vet. Dat je met je eigen raket naar alle planeten kunt een soort van no mans sky / rodina. Geen doel, wel een story line. maar vooral vrijheid

2 maanden geleden
4
Jordeh
Jordeh 94 zegt:

Of space engineers soort maar dan met een storyline maar wel gewoon je eigen raketen en voertuigen bouwen

2 maanden geleden
4
ItzCazio
ItzCazio 79 zegt:

Je speelt in een MMORPG en je hebt 3 andere npc's die bij jou groep horen, met z'n vieren starten jullie een guild op en verzamel je andere spelers om de guild op te bouwen. En dan kan je verschillende missies doen om muntstukken te verdienen en met die muntstukken kun je kiezen uit : armor/weapon upgrades, of jou guild gebouw upgraden. Je hebt als modes Pvp, story line, enz. Maar in de story line is een van de 3 npc's die in jou groep zitten een verrader.

2 maanden geleden
6
Biancavansteeg
Biancavansteeg 79 zegt:

Een spel waarin je in de echte wereld moet rondlopen en herinneringen moet verzamelen. Je krijgt nooit te zien hoe je eruit ziet of hoe je heet, maar andere mensen weten precies wie je bent en willen iets van je hebben. Iedereen zal je ervan proberen te overtuigen dat ze het voor goede doeleinden willen gebruiken, en het is aan jou de keuze wie je kiest te vertrouwen en wie niet. Het doel is om de juiste beslissingen te maken op basis van intuïtie en zo het iets in de juiste handen terecht te laten komen

2 maanden geleden
9
LobkeVGH
LobkeVGH 92 zegt:

Dit vind ik echt een heel leuk concept!

2 maanden geleden
5
Josuke
Josuke 60 zegt:

Je bent in een DBZ battle royale. 100 mensen. Diverse locaties uit verschillende DBZ plekken op een eiland. Je springt vanaf Shenron, de draak van Dragon Ball Z. Je kan wapens maar ook Ki Blasts vinden van de serie zoals de kamehameha of galick gun. Je kan je eigen soort character maken van verschillende rassen van de serie.

2 maanden geleden
4
ItzCazio
ItzCazio 79 zegt:

Dbz fans unite :)

2 maanden geleden
3
DrowningTheDemon
DrowningTheDemon 87 zegt:

Je bent een draak, en je moet cupcakes eten, maar je wordt tegen gewerkt door krachtige en boze geesten, je doel is op alle cupcakes op te eten en dan win je

2 maanden geleden
5
Vanaduke
Vanaduke 122 zegt:

Je bent een monster in een mmorpg en moet proberen te overleven wanneer honderden avonturiers jou dagelijks proberen te vermoorden.

2 maanden geleden
5
ZweefSteef
ZweefSteef 109 zegt:

Je bent een jongen/ meisje van 17 jaar. Op de zolder van je opa vind je een oude kist met daarin een dagboek, wanneer je het dagboek open slaat is er een grote flits. Opeens ben je in een woestijn in oud Egypte, verderop zie je de sfinx en de piramiden van Gyza. Dit magische dagboek brengt je terug naar historische tijden en plekken, echter nergens is ooit een mens te bekennen, het is jouw taak om artifacten te vinden en deze plekken te ontdekken. De game zou veel klimmen en puzzels bevatten, en veel customization. De artifacts die je vind kan je gebruiken om bepaalde gebieden volledig te kunnen ontdekken. Game developers, hit me up ;)

2 maanden geleden
4

Je reactie wordt toegevoegd 

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Met een account kan je liken, disliken, reacties posten, verhalen toevoegen, communities starten, ...

Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of
Meer van Gaming »