Vanavond vond in Kinepolis Brussel de première plaats van ‘The Lion King’. Deze Disney-klassieker uit 1994 met in de hoofdrol leeuw Simba werd in e... hln.be »

De Antwerpse Flamingo Bar, waarvan Tanja Dexters lange tijd het uithangbord was, heeft na nog geen jaar definitief de deuren gesloten. Sinds begin ... hln.be »

Oorspronkelijk was Elisabeth Moss (36) niet van plan om de rol van Offred/June in ‘The Handmaid’s Tale' aan te nemen, maar aangezien ze niet wilde ... hln.be »

Nicole Kidman (52) gaat een Amerikaanse tv-serie produceren die gebaseerd is op de levens van de Nederlandse forensisch deskundigen Richard en Selm... hln.be »

Ben jij ook zo’n grote fan van ‘Stranger Things’? Dan ben je niet alleen. Het nieuwste seizoen breekt sinds de release van begin deze maand al kijk... hln.be »

Adi (84) en Mariette (80) uit het VTM-programma ‘De Wereld Rond Met 80-jarigen’ bezochten afgelopen weekend het Waalse muziekfestival Dour. Daar li... hln.be »

De organisatie van het geflopte Vestiville betaalde de Amerikaanse hiphopster Cardi B. 750.000 dollar voor een optreden. Dat heeft de zangeres zelf... hln.be »

Na het meermaals ontkennen van geruchten over een mogelijke relatie lijkt het er dan toch op dat zanger Shawn Mendes (20) en zangeres Camilla Cabel... hln.be »

Met zijn 74 lentes is John Fogerty duidelijk de ouderdomsdeken van deze TW Classic. Met zijn rockgroep Creedence Clearwater Revival stond hij zelfs... hln.be »

 Taylor Swift heeft bijval gekregen van Kelly Clarkson in haar ruzie met Scooter Braun. Kelly gaf Taylor dit weekend via Twitter zelfs een idee om ... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of