De Nederlandse koning Willem-Alexander heeft zijn veelbesproken baard laten staan op Prinsjesdag. Daarmee lijkt de baard, waarmee de koning al twee... hln.be »

Highclere Castle, waar Downton Abbey is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen maar gasten uit de aristocratie. Twee 'normale' fans... hln.be »

Lize Feryn (26) in een onflatteuze poncho. Lize die een gek robotdansje doet. Lize die op weinig verfijnde wijze een straal water in haar mond mikt... hln.be »

Wie binnenkort naar de nieuwe Sinterklaasfilm gaat kijken, zal niet één, maar twee wit-bebaarde mannen in een rood gewaad aan het werk zien. In ‘Wa... hln.be »

De populaire zanger Rob De Nijs (76) stopt met zingen. De artiest houdt het voor bekeken, zij het met tegenzin, nu de diagnose van de ziekte van Pa... hln.be »

Geen brievenselectie voor boer Gerard (44) in ‘Boer zoekt Vrouw’. Omdat hij slechts ‘een overzichtelijk aantal’ brieven had gekregen, werd de formu... hln.be »

Chef David Bertolozzi sluit na 13 jaar zijn sterrenzaak ‘BERTO*’ in Waregem. Zijn zoektocht naar gedreven en bekwaam personeel werd te moeilijk.  hln.be »

De bomma uit ‘Familie’ mocht niet naar Gert Late Night komen dus hebben Gert & James een waardige vervanger gevonden: Davy Gilles van De Romeo’s. D... hln.be »

‘Temptation’-Pommeline heeft haar grote tattoo van ex-verloofde Fabrizio nog niet volledig laten verwijderen, of ze investeert al in een ander groo... hln.be »

In de derde aflevering van ‘Durf te vragen’ duikt Siska Schoeters (37) in de wereld van BDSM, een seksuele beleving waarbij het geven en ontvangen ... hln.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee...

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video"s waardig zijn!

Maak gratis een account aan of