De vier vrouwen in kwestie, die erg kritisch zijn voor het beleid van Donald Trump, zijn op één na allemaal geboren in de Verenigde Staten. vrtnws.be »

Judith_dhn

Judith_dhn Level 11 Aspirant Zegt:

Die gast weet ook niet van ophouden he, walgelijk. En dit soort praktijken: "over de mensonwaardige omstandigheden. Zo zouden verschillende migranten lijden aan aften omdat ze geen voedzame voeding krijgen, en moest een groepje vrouwen uit een toiletpot drinken omdat de wastafel in hun verblijf stuk was." Ongelofelijk dat dat daar mogelijk is.

4 maanden geleden
5
marleen

marleen Level 13 Veteran Zegt:

Onvoorstelbaar dat zo een man verkozen is tot president.

4 maanden geleden
5
FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 13 Veteran Zegt:

Hij bezit elke negatieve karaktertrek die een mens kan hebben. Zijn enige vorm van expressie is hate-speech, en leugens die hem persoonlijk goed uitkomen. Hij verdraait de werkelijkheid, feiten zijn van geen belang. Hij speelt in op de lage intelligentie van zijn volgers. En dit is eenvoudig met zijn beperkte woordenschat! Elke vorm van empathie, humor en geloofwaardigheid ontbreekt bij hem. Sterker nog, hij heeft hier nog nooit enige vorm van vertoond. Een walgelijk dom oranje schepsel dat letterlijk een gevaar is voor de mensheid.

4 maanden geleden
4
armalar64

armalar64 Level 12 Veteran Zegt:

Inspelen op de xenofobie en racisme van zijn volgers, de nodige leugens, en dat gecombineerd met interventie uit Rusland tijdens zijn campagne. Zo wordt hij verkozen.

4 maanden geleden
2
baakie

baakie Level 12 Veteran Zegt:

Ik hoop dat deze man niet herkozen wordt.

4 maanden geleden
3
marleen

marleen Level 13 Veteran Zegt:

Ik help je hopen, maar in deze gekke wereld weet je maar nooit.

4 maanden geleden
3

Je reactie wordt toegevoegd... 

Meer van Buitenlands Nieuws: