vrtnws.be

De Chinese overheid maakte vannacht de nieuwe officiële cijfers bekend. Zaterdag stierven nog eens meer dan 80 mensen, vooral ouderen, waardoor er nu 813 dodelijke slachtoffers zijn. En daarmee is de corona-uitbraak nu officieel dodelijker dan bij het SARS-virus in 2002-2003.

marleen

marleen Level 19 — Aspirant Zegt:

In 1918 maakte de Spaanse griep 50 miljoen doden. Men heeft geen antistoffen tegen het coronavirus dat zich wereldwijd aan een snel tempo verspreidt. Besmetting hoeft, in deze tijd, niet dodelijk te zijn omdat de geneeskunde veel verder staat en de symptomen kan bestrijden. Een goed artikel over alle mogelijke maatregelen vind je in de Morgen: https://www.demorgen.be/tech-wetenschap/volgens-mij-is-het-coronavirus-overal-in-europa-uitgezaaid~be1394a2/

1 week geleden
5
FinjaDeNinja

FinjaDeNinja Level 22 — Veteran Zegt:

Interessant artikel, bedankt Marleen

6 dagen geleden
1

Meer Buitenlands Nieuws:

Buitenlands Nieuws »

Buitenlands Nieuws 10.243 stories

Buitenlands Nieuws picture

/c/buitenlands-nieuws is jouw venster op de wereld. Een kristalhelder venster met écht nieuws. Geen onzinberichten of fakenews. Geen geschreeuw, maar feiten. Van Washington tot Tokyo, van Reykjavik tot Kaapstad, hier lees je al het belangrijke nieuws van over de hele wereld, samengevat.Groot nieuws en klein nieuws staan hier gebroederlijk naast elkaar. En, zoals je dat van ons gewend bent, al het nieuws in deze community is beoordeeld op kwaliteit.

Opgericht door: Numerouno
2 jaar geleden
Verhaal