Het boek ‘De stilte van de witte stad’ is een echte page turner; 491 pagina’s pure genot, spanning en sensatie. Aanrader voor thriller/ detective fans lekkerlezen.net »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/DrJQt7z_2yg?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent

4 uur geleden

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Frans Crols, Oud-directeur van Trends. knack.be »

Recensie van de thriller van Sandrine Destombes waarin de verdwijning van een meisje in een Frans dorpje een agent doet denken aan een 30 jaar oude zaak lekkerlezen.net »

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Béatrice Delvaux, commentator bij Le Soir. knack.be »

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom vroeg Knack aan 30 bevoorrechte waarnemers suggesties voor boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Pierre Wunsch, gouverneur van de Nationale Bank. knack.be »

Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn. Met "het Kleine Grote Frustratie Boek" maakt Guusje Slagter dit op een hele speelse manier nogmaals duidelijk. lekkerlezen.net »

In "Huizenruil" van Rebecca Fleet besluit een koppel aan hun relatie te werken. Daarvoor ruilen ze van huis met een onbekende. Is dit boek de moeite waard? lekkerlezen.net »

In "Geluk op recept" leert Francois Geelen ons op laagdrempelige wijze hoe je je geest kunt trainen om zo meer geluk in je leven te ervaren. lekkerlezen.net »

We leven in politiek complexe en verwarrende tijden. Daarom tippen 30 bevoorrechte waarnemers 3 boeken die licht in de duisternis kunnen brengen. Vandaag: Siegfried Bracke (N-VA), ex-Kamervoorzitter. knack.be »

De Verminkte Koning is het zevende deel in het door Leigh Bardugo bedachte Grishaverse. Deze nieuwe duologie is gebasseerd op Nikolai en zijn omgeving. lekkerlezen.net »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of