Met de DS 9 refereert de Franse luxeconstructeur naar zijn roots. Het gaat immers om een model dat in luxe baadt, dat comfort predikt en dat over slimme technologie beschikt.

autogids.be

PSE, kort voor Peugeot Sport Engineered. Zo omschrijft de Franse constructeur de sportieve hybride op basis van de 508.

autogids.be

Op het autosalon van Genève begin maart trekt Volkswagen een blik sportieve Golf-versies open. Na de GTD toont Wolfsburg nu ook een teaser van de Golf GTI.

autogids.be

Roy en Michiel verplaatsen zich deze week in een niet-zo-anonieme Honda Civic Type R, en daarmee is het bruggetje naar de elektrische Honda E makkelijk gemaa...

Avatar Piet

Honda E Advance

Autos 2 dagen geleden

Met de E doet Honda nu ook mee met de elektrische auto’s. En de kleine is een slimme.

autogids.be

Op het autosalon van Genève presenteert IED deze Tracy, een compacte terreinbuggy met een elektrisch aandrijfgeheel.

autogids.be

Als pionier en leider op het gebied van elektrische mobiliteit presenteert Renault op het Autosalon van Genève in primeur zijn elektrische conceptwagen Morphoz, evenals de nieuwe Twingo Z.E. en Megane Estate E-Tech Plug-in.

knack.be

Nissan Juke vs. Ford Puma - AutoWeek dubbeltest De nieuwkomers volgen elkaar in rap tempo op in het segment van de compacte cross-overs. De tweede generatie ...

De langverwachte nieuwe supersportwagen van Maserati gaat MC20 heten. Dat staat voor Maserati Corse 2020 en luidt meteen ook de terugkeer naar de autosport van het legendarische merk in. De MC20 is het eerste model in het nieuwe Maserati-tijdperk en maakt eind mei zijn debuut in Modena.

knack.be

Tijdens de krokusvakantie trekken veel Belgen met de auto op wintersport. Maar wat hoor je als bestuurder te weten vooraleer je op skivakantie vertrekt, zoals vignetten, de péage en andere landgebonden verkeersregels.

autogids.be

Autos 2.866 stories

Autos picture
De heilige koe. Voor de één een noodzakelijk vervoermiddel, voor de ander een heus statussymbool. Auto’s hebben voor iedereen weer een andere betekenis. In deze rubriek is plaats voor alle nieuwtjes, wetenswaardigheden, foto’s, video’s en alles wat je verder nog over auto’s wilt delen.
Verhaal
Opgericht door: Raketman
2 jaar geleden