Terugkomend van de Nürburgring spotte een lezer van AutoGids de nieuwe Jaguar F-Type in de buurt van Luik. De vier uitlaatpijpen hinten naar een V8 onder de motorkap. autogids.be »

Jaguar Land Rover is een samenwerking aangegaan met chemiereus BASF om te onderzoeken welke onderdelen er uit gerecycleerd huishoudelijk plasticafval kunnen worden gemaakt. autogids.be »

Onder Chinese vlag was MG 15 jaar lang alleen beschikbaar op ons continent in het Verenigd Koninkrijk. Dit zal veranderen met de ZS EV, die in heel Europa te koop zal zijn. Het is een elektrische SUV... autogids.be »

Noorwegen wilt de routes tussen het zuiden van het land en Trondheim te versnellen. Er is een 27 km lange onderwatertunnel in aanbouw om de veerboten op de E39 te vervangen. En er zijn nog anderen gepland. autogids.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/4vp19pRTJ9s

1 dag geleden

Na (bijna) 2 jaar activiteit wordt de autonome shuttle Navya van La Défense bij Parijs geannuleerd. Het was een totale mislukking: te traag, niet in staat om de stroom aan reizigers te verwerken en onbetrouwbaar! autogids.be »

Raketman

Raketman Level 14 zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/5FgiSKvM5Uc

1 dag geleden

De Britse constructeur Radical Sportscars heeft zijn nieuwste model voorgesteld, de Radical Rapture. Verrassend genoeg mag deze snelle bolide nog steeds de openbare weg op. knack.be »

Volkswagen heeft een nieuwe handgeschakelde versnellingsbak ontwikkeld: de zogeheten MQ281 werkt bijzonder efficiënt en bespaart tot 5 gram CO2 per kilometer, afhankelijk van de motor-transmissiecombinatie. knack.be »

De verkoop van nieuwe auto's is in juni sterk gedaald. Sinds het begin van het jaar is de Europese markt zelfs met 3,1% gekrompen. In IJsland en Zweden is de situatie zelfs zorgwekkend. autogids.be »

marleen

marleen Level 14 zegt:

Als niet-autokenner verwondert mij dat niet. Je weet immers niet meer wat je moet kopen. Met de euronorm zoveel en zoveel mag je veel steden al niet meer in, diesel stijgt zo in prijs dat je niet meer kan volgen en elektrische wagens zijn veel te duur. Een tweedehandswagen kopen van x-aantal jaren wordt ook riskant want je weet niet hoe lang je daar nog mee mag rijden. Garagehouders wachten angstig af tot hun stock van benzine- en dieselwagens volledig moet vervangen worden. Elektrische wagens staan nog lang niet op punt: het rijbereik is een pak lager, er staan nog altijd te weinig laadpalen en veel mensen wachten af tot de batterijtechnologie op punt staat. Als je nu een elektrische wagen koopt, wat is die over vier jaar nog waard?

2 dagen geleden

Zes maanden na zijn lancering doorbreekt de nieuwe Citroën C5 Aircross reeds de psychologische barrière van 50.000 verkochte exemplaren. knack.be »

Vrijwel alle racedisciplines overwegen duurzame alternatieven met elektrische motoren. In de rallysport zet de Odyssey 21 de eerste stap. knack.be »

Leesmee Logo

Maak gratis een account aan op Leesmee.

Zo kan je voten, reacties posten, verhalen toevoegen en communities starten.
Draag je steentje bij en help mee bepalen welk nieuws, plaatjes en video's waardig zijn!

Maak gratis account of