Avatar Kipirone

dubbel?

Autos 1 jaar geleden
3  Punten
Avatar Chinchilla1979
0  Punten
Avatar Loneruitboom

Die Samuel toch

Autos 2 jaar geleden
4  Punten
Avatar Kapitein__obv

Toyota koestert fameuze klimaatdoelstellingen en wil tegen 2050 de CO2-emissie van zijn voertuigen drastisch terugdringen. Daarom werkt de autoconstructeur samen met vrachtwagenproducent Hino aan de ontwikkeling van een zware vrachtwagen die op waterstof rijdt.

knack.be
12  Punten
Avatar Yak

Het Koreaanse Kia biedt vandaag de dag meer modellen in het C-segment dan om het even welke andere constructeur. Toch werd in het inmiddels flink gestoffeerde gamma nog een gaatje gevonden tussen de Ceed hatchback en de Sportage dat nu wordt opgevuld door de crossover XCeed. Volgens Kia gaat het om een CUV (Crossover Utility Vehicle) […] Het bericht Kia XCeed: stadsgericht alternatief voor de klassieke suv verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
18  Punten
Avatar maximumus_dominus

Met inmiddels meer dan  één miljoen verkochte wagens is de  Superb, het Skoda-vlaggenschip,  ontegensprekelijk een succesnummer. Bovendien heeft de Superb inmiddels al talrijke prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept.  Anno 2016 wist de Skoda Superb van de derde generatie maar liefst 31 internationale persprijzen binnen te halen.  Was de in 2001 gelanceerde  eerste Skoda Superb-generatie […] Het bericht Vernieuwde Skoda Superb heeft geheel eigen look verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
5  Punten
Avatar Frank

Kia wil dat  tegen  het  einde van 2025 een kwart van zijn omzet wordt gehaald uit milieuvriendelijke auto’s. Tegen 2026 wil de constructeur zelfs al 1 miljoen milieuvriendelijke wagens verkocht hebben. Milieuvriendelijk is alvast het Niro-gamma  dat zowel een hybride, de 1.6 GDi HEV, een stekkerhybride, de 1.6 GDi PHEV,  als de uitsluitend elektrisch aangedreven […] Het bericht Kia Niro Hybrid voldoet aan strengste veiligheidsvoorschriften verscheen eerst op De Zondag.

dezondag.be
12  Punten
Avatar JufSandra

De Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer en Febiac, de Belgische Automobiel- en Tweewielerfederatie, deelden het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand maart 2020. Die cijfers laten een flinke dip zien.

knack.be
21  Punten
Avatar Llama

Om de honderdste verjaardag van de onderneming te vieren, lanceert Mazda een speciale reeks voor het hele gamma, die inspiratie vond bij de eerste personenwagen van het merk, de fraaie R360 Coupé.

knack.be
27  Punten
Avatar Maatje

                        Seat werkt samen met de Spaanse gezondheidszorg en maakt nu automatische beademingstoestellen met aangepaste motoren van ruitenwissers.

knack.be
22  Punten

Autos 2992 verhalen

Autos picture
De heilige koe. Voor de één een noodzakelijk vervoermiddel, voor de ander een heus statussymbool. Auto’s hebben voor iedereen weer een andere betekenis. In deze rubriek is plaats voor alle nieuwtjes, wetenswaardigheden, foto’s, video’s en alles wat je verder nog over auto’s wilt delen.
Verhaal
Opgericht door: Raketman
6 jaar geleden - 24 volgers