In november vindt het Design Canberra Festival plaats. Gedurende deze maand kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, waarvan sommige gratis zijn. backpackeninaustralie.nl »

Deze week bekijken we de gratis webcam die gericht staat op de golven van Portsea (Vic) Back Beach (met dank aan de lokale reddingsbrigade). backpackeninaustralie.nl »

De meeste backpackers kiezen voor bus of auto om door Australië te trekken. Maar met  een motorvakantie in Australië beleef je de ultieme vrijheid. backpackeninaustralie.nl »

Vandaag genieten we van het uitzicht van de rijken met deze gratis webcam die uitkijkt over Federation Square, Melbourne (Victoria). backpackeninaustralie.nl »

De Whitsunday Islands behoren tot de mooiste eilanden van Australië. Die bezoek je natuurlijk in stijl: aan boord van een prachtig schip. backpackeninaustralie.nl »

Op 13 oktober 2019 is het open dag bij het Stadhuis van Adelaide. Bezoek deze dag, volg de rondleiding en leer over de geschiedenis van de stad. backpackeninaustralie.nl »

Als je mazzel hebt kun je met Rundle Street Projector in Adelaide prachtige projecties zien op een blinde muur. Met deze webcam kijk je gratis mee. backpackeninaustralie.nl »

Als je hiervoor open staat, kun je veel over jezelf leren. Breng eens een bezoek aan Bendigo, waar de "Great Stupa of Universal Compassion" te vinden is. backpackeninaustralie.nl »

Raketman

Raketman Level 13 Veteran Zegt:

Video: https://www.youtube.com/embed/YBKXKuDdHeo?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent

2 weken geleden

In de serie "Gluren naar Aussies" speuren naar webcams die ons een kleine blik gunnen op Australië. Deze week Victoria Square/ Tarntanyangga. backpackeninaustralie.nl »

Een dagje attractiepark bij Goldcoast is een goedbesteedt dagje. Met de Gold Coast Theme Park Pass wordt het nog een stuk goedkoper ook nog. backpackeninaustralie.nl »

maniphesto

maniphesto Level 11 Aspirant Zegt:

Toch jammer dat het zo duur (en milieuvervuilend) is om er even heen te vliegen.

3 weken geleden